Diskusie - 4490. stránka fóra
10
Kolko asi?
prosim vas kolko asi bude trvat poslanie prihlasky z michaloviec do trnavy? je to prihlaska na vysoku a 20. 2 ju idem poslat, a treba prihlasku poslat najneskor do 28. 2 Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:47
6
Čo je nove v chemii
ahojte ..potrebuj napísať projekt na tuto tému a vobec neviem o čom mam písať . Verím že je tu veľa múdrych ľudí tak vás prosím o pomoc ... dopredu ďakujeem Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:43
4
Pesničky s trojštvrťovým rytmom
Poznáte nejakú populárnu pieseň s trojštvrťovým rytmom ? Mňa napadla iba jedna a to táto: http://www. youtube. com/watch?v=-J7J_IWUhls& ob=av2e , inak táto sa mi zdá na walz rýchla a na valčík pomalá :) Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:41
22
Stalo sa vám už, ,,.
... , že ste sa spoznali s babou ( ak si dievča tak s chalanom) ktorá bola milá, zlatá aj fyzicky pekná. A aj napriek tomu , že si nebol/a v žiadnom vzťahu , si si s... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:39
5
Konzoly
Chcel by som poprosit o radu prehladal som googl ale nic som nenasiel :) chcel by som kupit nejaku staru sega konzolu ale nie cez izerat no myslim ze uz sa take nic nevyraba. Staci uplne take daco ze... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:31
18
Piercing
Ahoj-te v lete budem mať 15 :D takže by som si chcela dať piercingy za peniaze čo dostanem k narodkam... no foter by mi ho dovolil v klude a mama vobec mam 18mm tunely a mama my stale nadava že... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:27
6
Prípravný kurz- PraF UK BA
Len tak pre zaujímavosť, chystá sa niekto na prípravný kurz na právo, kt. organizuje UK? Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:25
1
Externe studium v CR
Zdravim vas. Nastupujem do zamestnania na plny uvazok. Momentalne studujem vysoku skolu na Slovensku, denne, prvy rok Bc. Chcem poziadat o individualny studijny... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:19
1
STU Bratislava
Chcela by som sa opýtať tých, ktorí študujú na STU-čke v Ba na fakulte architektúry a urbanizmu že aký majú názor na ten odbor a či by som to zvládla ak som chodila na priemyslovku a predmetu ako staviteľstvo... Otvor fórum »
16. 2. 2012 19:12
29
Aku si vybrať MMORPG hru?
16. 2. 2012 18:34
18
Čo najkrajšie pre vás niekto niekedy urobil.
(priateľ, priateľka, kamaráti, rodina, proste hocikto) .... :D Otvor fórum »
16. 2. 2012 18:30
59
IQ/ EQ
birdzaci pochvalte sa ake mate IQ/ EQ . ja by som si ich chcela dat zmerat len neviem kde a tie internetove testy mi pridu ako velke kraviny Otvor fórum »
16. 2. 2012 17:50
59
Odsudzujete interpunkciu? Ste zásadne proti nej?
Odsudzujete interpunkciu? Ste zásadne proti nej? Otvor fórum »
16. 2. 2012 17:39
16
Zaujímate sa o hudbu? Konkrétnejšie klavír?
- Áno, aj hrám na klavíri ( alebo inom hud. nástroji)
- Zaujímam sa.
- Niekedy si niečo vypočujem.
Ďalšie možnosti »
16. 2. 2012 17:38- Zaujímam sa.
- Niekedy si niečo vypočujem.
Ďalšie možnosti »
48
Každ kto si myslí že Greenpeace je len banda hlupákov, prosím prečítajte si toto fórum!
Pred pár minútami som pozerala v správach že Saharu zasypal sneh. Už sa to stalo aj v januári tohto roku, avšak teraz ho vraj bolo viac. Dala by som vám odkaz, ešte to však nie je na nete.... Otvor fórum »
16. 2. 2012 17:33
1
Hry
Hrávate na nete nejaké hry? Ja som na niektorých priam závislá:D Som jediná?:D Inak ak by ste boli takí láskaví a pomohli mi s mojou hrou? Stačí sa regnúť :) vďaka! ... Otvor fórum »
16. 2. 2012 17:06- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- Neviem... Nepocul som o tom ešte dost, aby som usúdil...
- Nie... V žiadnom prípade z
Hlasuj »