Diskusie - 4484. stránka fóra
6
Vysoká škola - IT - siete
Takže pomaly ale isto by som si mal vybrať VŠ kam pošlem prihlášku. Chcem sa zamerať na oblasť IT, presnejšie na siete. Programovanie ma moc neuchvátilo, hlavne preto že matika je na konci rebríčka obľúbených predmetov.... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:41
1
Prihláška na UMB
Zdravím, rada by som sa opýtala niekoho, kto má skúsenosť s vyplňovaním prihlášok na ekonomickú fakultu UMB, či je potrebné vypisovať jednotlivé predmety počas stredošk. vzdelávania alebo stačí napísať len aritmetický priemer z každého ročníka :)... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:32
1
Prison break
Prosim vie niekto nejaky LINK kde sa da pozriet serial Prison break ??? dakujem pekne:) Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:08
42
Volný vztah
Pod pojmom volný vztah si predstavujete aj to že partner vás može podvádzat? alebo práve naopak? Ako nato prídeš že naozaj hceš taký vztah? prosím o rady a nie výsmešky, dakujem Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:04
44
VOLIME MARIANA KOTLEBU !!!!!!!!!
Romske osady sa rapídne rozmnožujú. Za 10 rokov ich na Slovensku pribudlo viac ako 71. Cigánskych osád na slovensku prbuda je ích uz 691. V roku 2000 bolo na Slvoensku registrovaných 620 v lani sa ich počet... Otvor fórum »
18. 2. 2012 11:00
21
Ktorý z produktov Spiš ORIGINAL máš najradšej?
18. 2. 2012 10:45
36
Piati birdzáci, ktorí vám prídu na rozum, keď,,.
Napíšte nick-y prvých piatich Birdzákov, ktoré Vás napadnú, ak sa povie: BLOGY: FÓRUM: FOTO: NÁSTENKA: Otvor fórum »
18. 2. 2012 10:22
9
Stretko
Takže oragnyzujem stretko pre byrdzákov z okolia BB. Čo takto sa stretnúť o dva týždne na námestí SNP ? Ak napadá sneh, prineste si aj sánky, môžeme sa ísť sánkovať. Otvor fórum »
18. 2. 2012 10:01
13
Dajte zarucene tipy na zlepsenie nalady a nabranie pozitivnej energie
Nalad tipu nemam naladu nic mi nejde sadnem si na cestu nieco ma prejde Otvor fórum »
18. 2. 2012 09:45
6
ZTE Skate a. k. a. Orange Monte Carlo
Zdravím, v najbližšej dobe by som mala v pláne kúpiť si tento mobil... Je tu niekto, kto tento mobil má? Alebo o ňom niečo vie? Čítala som recenzie, všetko mám naštudované, už len potrebujem počuť... Otvor fórum »
18. 2. 2012 09:07
13
Zivotna realita?
- Kazdy ma vlastnu realitu
- Existuje realita spolocna, ktora sa pretina s realitami druhych ludi
- Realita je spolocna pre vsetkych
Ďalšie možnosti »
18. 2. 2012 07:56- Existuje realita spolocna, ktora sa pretina s realitami druhych ludi
- Realita je spolocna pre vsetkych
Ďalšie možnosti »
8
Video
dá sa stiahnúť video z FB? Kamarát má jedno video z oslavy a na pamiatku by som si ho chcel nechať len neviem či sa dá stiahnúť... Otvor fórum »
18. 2. 2012 01:23- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.