Diskusie - 4483. stránka fóra
7
3
Americké špeciálne sily
V minulosti američania nechcel v armáde homosexuálov. Kamarát mi hovoril o tom, ale neviem či je to pravda, že napríklad keď ste splnili všetky psychologické a fyzické testy, tak nakoniec sa museli všetci muži... Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:36Potrebujem poradiť s webom
chcem spravit stranku s vlastnou domenou a upravami priamo toho poskytovatela napriklad ako webnode. Viete my poradit aj ine sluzby mozno lacnejsie. sorry za vyjadrovanie ... Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:33
6
Naj,,. pizzeria/restauracie v KE ???
POradte nejaku dobru kvalitnu pizzeriu/restauraciu v Kosiciach mam ich uz dost pochodenych a chcem vyskusat nieco kde som este nebola ? dakujem :D Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:27
25
Ako bude podľa vás vyzerať Birdz o 10 rokov?
Ako bude podľa vás vyzerať Birdz o 10 rokov? Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:26
2
Ktorý film z týchto by ste si porzeli ?
Ecce Homo homoška##Romance pro rýchlovku##Triasli ovce valasi##Obecná Škoda 120##Děvka na kotení##Dobrí holuby sa ovracajú##S tebou ma baví srať##Chalovač mŕtvol##Baron ju prášil##Marx, Šebestová a čarovné sňúpatko Otvor fórum »
18. 2. 2012 15:13
79
Prečo piješ ?
- Lebo mi to obohacuje život
- Lebo je to finančne najlacnejšia forma zábavy
- Aby som nachvílu zabudol na svoj mizerný život
Ďalšie možnosti »
18. 2. 2012 14:34- Lebo je to finančne najlacnejšia forma zábavy
- Aby som nachvílu zabudol na svoj mizerný život
Ďalšie možnosti »
Máte skúsenosti s www.fichee.net???
Máte skúsenosti s www. fichee. com??? Ževraj pozeráte reklamy a oni Vám za to platia. Nie sú v tom nejaké fígle?? Otvor fórum »
18. 2. 2012 14:30
25
Slipknot
Otázka pre fanúšikov. Ako vidíte budúcnosť tejto kapely? Myslíte že nahrajú CD a že bude takej ´´kvality´´ ako pred smrťou Paula alebo to už nebude ´´ono´´? Akurát čítam že sú rozpory aj medzi... Otvor fórum »
18. 2. 2012 14:24
11
Let´s Dance
Ktorá časť (1, 2, 3) je podľa vás najlepšia? :D Alebo poradťe ešte nejaký film Otvor fórum »
18. 2. 2012 13:29
17
Na zamyslenie
Otázka pre tých čo videli aspoň 3 časti Final Destiny(Nezvratný Osud) Zamysleli ste sa niekedy nad čiernym chlapíkom v kabáte ktorý robí pre pohrebnú službu, a v každom dieli vysvetľuje ľuďom ktorí prežili "pravidlá... Otvor fórum »
18. 2. 2012 13:13
12
štuple do uší (zátkové chrániče sluchu)
Ahojte. Má niekto skúsenosti so zátkami pri spaní? Ktoré sú najlepšie? Mala som penové-ale pravdu povediac počula som aj šuchot vedľa mňa. (v lekárni mali len penové a do pracovných odevov som nenakukla) ... Otvor fórum »
18. 2. 2012 13:10
10
Vtipná kniha
nečítali ste nejakú vtipnú knihu? Potrebujem nejakú vtipnú prózu na recitáciu pre dievča cca môjho veku (16-20 ročné) Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:56
13
Strateny OP a hlasim sa na VŠ
Ahojte vyplnujem si prave prihlasky a uz druhy den si neviem najst obciansky preukaz. Neviete co robit? do 28. 2 musia byt prihlasky na skole :( Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:42
34
Váš najhorší zážitok v živote-zážitok na ktorý nikdy nezabudnete
aký bol? Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:22
29
Čo je komfortnejšie a výhodnejšie???,,Intrak alebo byt v prenajme???
Chystam sa na vysoku skolu do BA a obavam sa ze intraky su vo velmi zlom stave... a preto sa chcem opytat ako to vlastne je... a ci sa mi oplati viac ked si s nejakou partiou zoberie byt... poradite... Otvor fórum »
18. 2. 2012 12:05- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.