Diskusie - 4480. stránka fóra
7
Budu to zbytocne vyhodene peniaze?
Velmi by ma zaujimalo ci aj Zilinska univerzita na svojich pripravnych kurzoch z matematiky na fakulte PEDAS je len zbytocne cicanie penazi od zaujemcov. Vsetky zistenia co zatial mam boli odpovede ze ano, nie vsak konkretne tento kurz,... Otvor fórum »
20. 2. 2012 10:16
14
Pracovať alebo podnikať. Čo by ste si vybrali:
20. 2. 2012 09:35
22
Tvoje najobľúbenejšie ročné obdobie??
20. 2. 2012 08:50
31
Pra-bratranec
Uz davnejsie som sa spoznala s jednym super chalanom od vtedy sme si zacali stale pisat a nedavno sme spolu zacali chodit. Lenze ked sme to povedali nasim, povedali nam ze som vlastne jeho pra-sesternica moj... Otvor fórum »
20. 2. 2012 07:39
12
Problém s Xperia mini pro
Ahojte! Mám problém s mojou Xperiou mini pro. Dnes začala blbnúť a to tak, že zakaždým, keď vysuniem klávesnicu mi prestane fungovať dotykový displej a to aj po tom, čo ju vsuniem späť.... Otvor fórum »
20. 2. 2012 00:36
47
Neviem si nájsť vzťah
Neviem si nájsť vzťah. Som sám už veľmi dlho a trápi ma to. Asi je chyba vo mne... Alebo vo vás? Otvor fórum »
20. 2. 2012 00:31
20
29
Otázka pre tých, čo poznajú ludí čo boli na rok v Amerike
Mám kamarátku, ktorá tam tento rok išla. Všetci hovoria, že to, že chýba rodina a študenti tam zvyknú veľa plakať atď. je úplne normálne. Lenže ona tam je už asi pol roka a stále... Otvor fórum »
19. 2. 2012 23:51
85
Na čo máte talent?
skutočný talent, nie odpovede typu - na nič, na lezenie na nervy a pod. Dá sa to nejako zistiť? Chápe sa talentom to, keď ma niečo baví a robím to srdcom?... Otvor fórum »
19. 2. 2012 22:59
19
Čo mu pribaliť?
Priateľ je momentálne odcestovaný na dlhší čas, mam mu po kolegovi poslať nejake veci ktore si zabudol ale ja by som mu tam chcela pribaliť aj niečo viac, čo ho poteši, prekvapi. Určite niečo... Otvor fórum »
19. 2. 2012 22:47
27
Ako spoznám,,
Ked nehcem aby sa do mna urobil, tak ako pri sexe spoznám kedy je dost? Otvor fórum »
19. 2. 2012 22:13
12
Zaujma ma že,,
Ked nehcem aby sa chalan do mna urobil tak kam sa vystrieka? Otvor fórum »
19. 2. 2012 22:08
33
Ako baba spozná že sa urobila?
Lebo som čítala že mnoho báb orgasmus ani nedostali. . Otvor fórum »
19. 2. 2012 22:01
12
Ako sa co najrychlejsie zbavit herpesu ?
Ludia pls poradte, mam tri dni pred oslavou narodenin a zakon schvalnosti ze sa mi zacne robit herpes :/ Poradte nieco nech sa ho mozem zbavit do tych troch dni alebo to aspon spomalit. . Otvor fórum »
19. 2. 2012 21:59
58
Prosim o radu,,Alkohol
Cautee mam 15 rokov a v piatok by som sa chcel prvýkrát opiť. Viem že je to nezdravé, ale kazdy si cez to musí prejsť..Chcem sa váš opýtať co mi to môže spôsobiť. A tie vlne reči si nechajye. Dakujem... Otvor fórum »
19. 2. 2012 21:49
12
Farbiaci blond šampon
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, či máe nejaké skúsenosti s farbiacimi blond šampónmi na vlasy? Mam svetlo blond farbu lenze spodne vlasy mi dost stmavli. vyzeram akoby som mala melit ale nikdy som si... Otvor fórum »
19. 2. 2012 21:46- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 30 rokov nezamestnaný panic
- 9 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 10 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.