Diskusie - 4457. stránka fóra
1
Viete o nejakom futbalovom klube al. krúžku kde by zobrali aj 15r. babu??
Viete o nejakom futbalovom klube al. krúžku kde by zobrali aj 15r. babu?? Otvor fórum »
24. 2. 2012 18:32
15
Láska ale nie celkom vydarená alebo Sloboda a novy začiatok?
- Snažiť sa všetko udrźať postarom aj napriek problémom...
- Skončiť vzťah aj napriek smútku a straty druhého...
- Reformovať úplne vzťah s ciélom nelipnuť až tak na druhom...
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2012 18:29- Skončiť vzťah aj napriek smútku a straty druhého...
- Reformovať úplne vzťah s ciélom nelipnuť až tak na druhom...
Ďalšie možnosti »
22
Úloha
Zakryťe si ústa a nos s rukami s tým, aby medzy rukami a ústami bolo voľné miesto. Následne dýchnite. Čo cítite ? Otvor fórum »
24. 2. 2012 17:53
9
Fixný strojček -pomoc
ahojte... prosím vás viete mi poradiť ohladom strojceka? mám už vyse 2 tyzdnov na dolnych zuboch a už som si davno nan zvykla ale stále nemožem poriadne rozpravať a najme jesť... vobec mi nechutí jesť už som raz odpadla čo... Otvor fórum »
24. 2. 2012 17:33
11
Báseň na recitovanie
Mohli by ste mi prosím poradiť nejakú dobrú báseň na recitovanie aspoň na 3 minúty. Ďakujem. Otvor fórum »
24. 2. 2012 17:16
4
Maturita
Ako je to tento rok, tak aj ako po minule roky, ze staci mat pisomne nad 33, 5 % ..... a bude osobitne hodnotená pisomna - externa cast, a bez ohladu na %-ntá z nej, ustna... Otvor fórum »
24. 2. 2012 16:47
14
Odtieň farby na vlasy
Ahoj ahoj, :) budem si farbiť vlasy z stredne tmavo hnedej to totálne tmavo hnedej a dúfam že nie čiernej. Chcem sa opýtať či je dobré ak som si vybrala od Schwarzkopf Brillance- tmavo hnedá. ??... Otvor fórum »
24. 2. 2012 16:09
5
Vysoká škola Komenského BA
Chcem sa spýtať na pedagogickú fakultu odbor Učiteľstvo umelecko-výchovných a výchovných predmetov. Myslíte že budem mať nejaké to uplatnenie na trhu? Nechcem ostať na úrade práce o. O Otvor fórum »
24. 2. 2012 16:03
7
Recitácia
ahojte, mám takýto problém: Idem recitovať a potrebujem vyplniť evidenčný list recitátora http://www. sosbb. sk/slovo_postup. htm akurát neviem, či sa to niekam posiela, alebo stačí, keď si ho vezmem tam so sebou. Máte s tým... Otvor fórum »
24. 2. 2012 15:52
27
POradte nejaky dobry nezavisly film
Prosim len nie tie komercne sracky Otvor fórum »
24. 2. 2012 15:41
28
Aj vy ste v škole v prvých ročníkoch hrávali hru Pán kráľ stratil čiapočku?
Tá hra, kde je každému dieťaťu pridelené číslo a začina hra. Pán kráľ stratil čiapočku. Ja ju však nemám, má ju číslo-a povie číslo dieťaťa. To musí povedať :ja ju nemám, má ju číslo... Ak niekto povie svoje číslo, alebo... Otvor fórum »
24. 2. 2012 15:29
50
Aký máte vzťah k ľudom s maďarskou narodnosťou?
- úplne ich rešpektujem mám takých veľa kamarátov.
- nemám proti nim nič, ale vadí mi ich reč.
- je mi to úplne jedno, pre mňa sú všetci ľudia rovnakí
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2012 15:01- nemám proti nim nič, ale vadí mi ich reč.
- je mi to úplne jedno, pre mňa sú všetci ľudia rovnakí
Ďalšie možnosti »
20
Kaderníčka
Čo by ste robili? Prídete do kaderníctva, ste objednaný všetko v pohode... No ešte pár dní pred strihaním sa rozhodnete že chcete zmenu, prípadne si zoberiete fotku v mobile so sebou. Vstúpite... Otvor fórum »
24. 2. 2012 14:59
19
Fádne prežívanieeee
nemam rada ked niekto wrawi nech uz je piatok nech uz je jun nech uz jeee konec tyzdna nech uz je to nech uz je to iba by predbiehali neziju ale len fadne preziwaju pcheeeeeeeeeeee:D a teras ma znicteee:D Otvor fórum »
24. 2. 2012 14:55
23
- Serie ma to, ale nič s tým nenarobím, aj tak ho mám rád
- Prestanem ho počúvať/čitať/pozerať v telke atd , odpísal sa tým u mna
Ďalšie možnosti »