Diskusie - 445. stránka fóra
45
Máte ešte nejaký cieľ čo chcete urobiť/splniť toto leto ?
Ja napríklad mám v pláne jedinú vec. Ísť na zmrzlinu do jednej dediny, kde robí jedna baba z jednej brigády, s ktorou sme sa len tak zo srandy dohodli že sa tam vidíme, keď som povedal... Otvor fórum »
30. 7. 2018 00:38
6
Pri počítaní rovnakých vecí situovaných tesne vedľa seba (žalúzie, rebrá radiátora, taniere uložené na sebe atď)
- Zrátam väčšinou presne, bez ťažkostí a pochybností
- Zrátam väčšinou presne, ale mám pocit, že som preskočil
- Sa musím často vrátiť a začať odznova
Ďalšie možnosti »
30. 7. 2018 00:33- Zrátam väčšinou presne, ale mám pocit, že som preskočil
- Sa musím často vrátiť a začať odznova
Ďalšie možnosti »
17
Dilema ako ďalej v živote.
Mal už z Vás niekto taký pocit že po výške mu nastalo nejaké hluché obdobie a nevedel ako ďalej? Kam a čo vlastne bude? Strach z budúcnosti a podobne? Je to podľa Vás len bežná reakcia absolventa? CHcem realne skusenosti... Otvor fórum »
29. 7. 2018 20:41
15
Nosite nejake Naramky na lavom Zapesti?
- ano,Kabbalah cervene Naramky (alebo ine farby)
- ano,Kabbalah + liecive kamene
- ano,Shamballa Naramky (roznych druhov)
Ďalšie možnosti »
29. 7. 2018 19:08- ano,Kabbalah + liecive kamene
- ano,Shamballa Naramky (roznych druhov)
Ďalšie možnosti »
1
Banská Štiavnica - Martin Macharik
Zdravím, veľmi rád by som počul názory na tohoto muža - najlepšie od Štiavničanov/ľudí posobiacich v Štiavnici. Kľudne aj nejaké info o jeho podnikaní. (pre info. - toto nie je žiadne Kočnerovina, len je to koordinátor... Otvor fórum »
29. 7. 2018 17:07
12
Tazkosti po eukalyptovom caji
Vypil som vcera asi 6 dcl koncentrovaneho eukalyptoveho caju. odvtedy ma tlaci hlava, svaly mam unavene ako pri chorobe a hrdlo mam kompletne uvolnene tak neprijemne. nemate dake skusenosti s tym? Otvor fórum »
29. 7. 2018 08:01
7
Neidentifikujete aká to môže byť pesnička/klip?
Viem, že v klipe boli asi 4 ľudia, ktorí boli pravdepodobne navlečení do teplákových, asi modrých súprav, ktoré nemali dosť dobre upravené, jednému tam bolo vidieť riť, a pesnička a hudba vznikala napr. trieskaním... Otvor fórum »
28. 7. 2018 19:55
15
Kolej Brno
Ahojte, kamarát má poprosil, aby som sa spýtala na intráky v Brne, ktoré patria ku MUNI. Zaujíma ho, ktorý je najlepší, skúsenosti (každú info, čo vám napadne). Nedá sa mu zaregistrovať, ... Otvor fórum »
28. 7. 2018 12:12
10
Bratislavčania, koho budete voliť za primátora?
28. 7. 2018 11:12
10
Ministerstvo Futra Slovenskej Republiky
Ako občania, aký máte dojem z toho, že vaše ministerstvo vnútra pravdepodobne aktívne napomáhalo pri únose občana komunistickej krajiny, aby v nej mohol byť súdený? Čo hovoríte na spojenie bývalého velvyslanca v Hanoji a bývaleho premiéra Fica... Otvor fórum »
28. 7. 2018 10:04
12
Nemyslíte si, že by malo byť pri tobogánoch info o tom, ako sa spustiť dolu?
Mám namysli tabuľku, pri výstupe hore, alebo priamo na vrchole, kde by bolo jasne zobrazené, že si človek musí ľahnúť, aby sa šmykol. Potom sa ľuďom stávajú trápne situácie, keď sedia... Otvor fórum »
28. 7. 2018 00:22
13
Primorsko, Bulharsko
Silno rozmýšľam, že tam pôjdem na dovolenku, ale až 1. 9-9. 9. Je tam vtedy ešte niečo? alebo sezóna končí 31. 8. a potom je tam mesto duchov? ..Teplo ešte na začiatku septembra očakávam, no... Otvor fórum »
27. 7. 2018 21:22
19
Vlaková doprava SR
Aký máte názor na staré vlaky preplnené ľuďmi, ktoré teraz brázdia Slovensko so zadarmo cestujúcimi študentami a dôchodcami ? Nebolo by lepšie podľa vás opäť zaviesť poplatky, čím by sa zmenšil počet ľudí, komfort a financovanie ŽSR... Otvor fórum »
27. 7. 2018 17:59
8
Knihy v angličtine
Sem možeš napísať ktoré knihy v anglickom jazyku sa ti dobre čítali, nadchli ťa alebo ťa nejako inak zaujali Otvor fórum »
27. 7. 2018 14:35