Diskusie - 443. stránka fóra
17
Policajti mi našli marihuanu v taške
Dobrý deň dnes mi policajti v prahe nasli marihuanu dali mi 1000kč pokutu chcel by som sa spýtať ci za to budem mat zaznam v registri trestov na slovensku kedze sa to stalo v Cesku Otvor fórum »
2. 8. 2018 23:24
77
Najlepšia fotka, akú ste kedy vyfotili?
Keby ste mali vybrať len jednu jedinú svoju fotografiu, ktorá sa vám najviac páči, aká by to bola? Vložte sem odkaz, alebo priamo fotku:) Za mňa by to bola asi táto: http://birdz. sk/azizi/obrazok/slavkovsky-stit/1021955-foto. html Otvor fórum »
2. 8. 2018 21:17
12
Klamete?
- Ked mi to pomoze dostat lepsiu pracu
- Ked sa mi nieco nechce(napr.s kamosom von)
- Ked oklamem sefa ze to neviem(ale viem)
Ďalšie možnosti »
2. 8. 2018 20:18- Ked sa mi nieco nechce(napr.s kamosom von)
- Ked oklamem sefa ze to neviem(ale viem)
Ďalšie možnosti »
18
Bezdôvodné obavy
Čím to je že vždy keď nejaký človek o mňa prejaví záujem tak sa okamžite začnem pri ňom správať inak(nerobím to schválne), začnem sa hanbiť, po prípade sa mu až vyhýbať..neviem prečo to tak je a nerobím to... Otvor fórum »
2. 8. 2018 18:09
23
Ploštin Punk
Dobrý deň. Aký žáner hrá skupina Ploštin Punk? Všetci mi vravia, že punk, ale mne sa to ako punk nezdá. Nie je ten "punk" v názve len irónia? Mne to príde skôr ako pop, veď... Otvor fórum »
2. 8. 2018 16:28
9
Daňe
Zdravím, otázka, keď som študent a brigádujem v nemecku, a celkom my dosť s ťahujú s výplaty (daňe) dá sa niečo sprsviť aby my tie peniaze na SK vrátili ? Ďakujem Otvor fórum »
2. 8. 2018 11:50
15
Aktivisti vo vašom okolí
Poznáte vo svojom okolí niekoho, kto nie je verejne (veľmi) známy a snaží sa, či už pracovne alebo voľnočasovo, robiť pozitívne veci pre svoje okolie (ľudí aj mimo jeho rodinu, životné prostredie... )? Skrátka niekto s... Otvor fórum »
2. 8. 2018 10:47
19
Chcem ju
Co robi tlacitko "chcem ju", ked pridem na niekoho profil? :D Otvor fórum »
2. 8. 2018 09:01
6
Problém s dosahom Wi-Fi na mobile
Zdravím vás, potreboval by som poradiť, nedávno som si kúpil od telekomu nový router kvôli rýchlosti dát, ide o to že pár dni po zakúpení išiel v pohode, do izby mi dotiahlo Wi-Fi takže super, ... Otvor fórum »
2. 8. 2018 02:02
20
Aké obočie sa vám páči na žene?
1. 8. 2018 23:24
8
Ezoterické knihy
Čaute, chcela by som sa spýtať či nepoznáte nenaké zaujímavé knihy o posmrtnom živote, kde sú rozobrané astrálne sféry alebo knihy s podobnou tématikou. Ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
1. 8. 2018 22:53
95
Pôvod tvojho nicku
Niekedy pri birdzackych nickoch rozmyslam, ako asi vznikli. Podelte sa s nami o pribeh povodu vasho nicku. A ak vas zaujima inspiracia pre nick konkretnych birdzakov, oznacte ich v komentari a mozno prezradia :-) Otvor fórum »
1. 8. 2018 22:19