Diskusie - 4429. stránka fóra
26
Poradíte mi nejaký teplý film o láske medzi mužmi ?
Nejaký dobrý BL (Boys Love) film? :D Díky :3 Otvor fórum »
3. 3. 2012 15:55
22
Pančušky, leginy, silonky, SEXI ?
páči sa vám ked si dievča s peknou postavou, teda nohami da Pančušky, leginy, silonky?? mne to pripada strasne sexi tak by ma zaujimalo ci sa vam to lubi a či to dievcata rady nosite ? Otvor fórum »
3. 3. 2012 15:55
8
Nemáte vypracované maturitné témy z angličtiny??
Prosím vás, nemáte niekto vypracované témy z angliny?? :) Ďakujem Otvor fórum »
3. 3. 2012 15:06
11
Myslíte, že nebude problém si dať piercing do pery keď mám strojček ?
Neviem či mi to tam bude robiť zle alebo čo :D Zubárky som sa ani nepýtala a asi ani nebudem. Len som chcela poradiť, že či to mám risknúť :D Aj by som ale ktovie ako to dopadne. ... Otvor fórum »
3. 3. 2012 14:47
5
Hviezdoslavov Kubín
Ahojte :)) POtrebovala by som báseň pre moju sestru siedačku na Hviezdoslavov kubín....nič zajímavé som nenašla......pomohli by ste mi, prosím? básne mi prosím zasielajte na bublinka12345@gmail. com ďakujem :)) Otvor fórum »
3. 3. 2012 14:44
41
Koniec filmu Titanic
Určite ste všetci videli film Titanic. Aj ja xkrát. A tak som sa zamýšľala nad tou poslednou scénou vo filme, kde Rose v bielych šatách vystupuje po schodoch ku Jackovi. Čo to akože má symbolizovať? Že... Otvor fórum »
3. 3. 2012 14:17
1
Taliansky film
pozná niekto stránku kde si môžem pozrieť online zadarmo taliansky film scusa ma ti chiamo amore???? Otvor fórum »
3. 3. 2012 13:43
8
Logická úloha, skúste odpovedať bez zisťovania na internete (zadanie v prvom komente)
chlapec sa narodil na Slovensku##chlapec sa narodil v Rakúsku Otvor fórum »
3. 3. 2012 12:53
18
Logická úloha, skúste odpovedať bez zisťovania na internete (zadanie v prvom komente)
- chlapec by mal v rodnom liste, že sa narodil v Rakúsku
- chlapec by mal v rodnom liste, že sa narodil na Slovensku
Hlasuj »
3. 3. 2012 12:42- chlapec by mal v rodnom liste, že sa narodil na Slovensku
Hlasuj »
5
Chodí niekto alebo ide na strednú školu sklarsku na Lednickych Rovniach?
Pýtam sa preto, lebo som si tam dala prihsasku a chcem vediet ako to tam chodi a tak... vaše nazory.. Ď Otvor fórum »
3. 3. 2012 12:16
4
Rádiologická technika alebo verejné zdravotníctvo ? (Slovenská zdravotnícka univerzita v Bratislave)
čo si myslite v čom by človek našiel uplatnenie ? a je ťažke sa dostať na tie odbory ? Ak tu niekto studujete pls komentujte xD Otvor fórum »
3. 3. 2012 12:15
56
Čo máte dnes na obed?
čo dobrého máte ale mali ste dnes na obed? u mňa je to sviečková Otvor fórum »
3. 3. 2012 12:12
29
Ekonomická univerzita - Fakulta aplikovaných jazykov a UK Bratislava - Fakulta ekonomických a sociálnych vied
potrebujem nejake info o tychto 2 fakultach... prijimacky, kolko ludi sa tam hlasi a vsetko co viete dikees :) Otvor fórum »
3. 3. 2012 11:59