Diskusie - 4419. stránka fóra
5
Absolventská prax
Ahojte! Vedel by mi niekto povedať, ak absolvent školy začne vykonávať AP bud na 3mes. alebo 6mes. môže sa tá dohoda nejakým spôsobom zrušiť? Alebo sa od zmluvy nedá odstúpiť? Má s tým niekto skúsenosť? Otvor fórum »
5. 3. 2012 23:19
33
Nick
Bez toho, aby ste sa pozreli do zoznamu: ktoré začiatočné písmeno najviac vedie a ktorý používateľ je úplne prvý v abecede? Otvor fórum »
5. 3. 2012 23:18
53
44
Koľko vám trvá cesta do školy?
5. 3. 2012 22:35
5
Piercing do jazyka
Vie mi niekto odporučiť štúdio v Bratislave, v ktorom jemu alebo jeho známemu aplikovali piercing do jazyka a bol spokojný? Taktiež by som sa chcela opýtať, v akej cene sa to v danom štúdiu pohybuje :) Otvor fórum »
5. 3. 2012 21:17
6
Facebook?!
ahojte, chcem sa spýtať, práve nedávno som založila FAN PAGE na FB, mám tam okllo 100 ľudí, a chcela by som tam mať oveľa viac (cieľ-20. 000 ľudí) prvá vec je, že sa chcem... Otvor fórum »
5. 3. 2012 20:16
2
Certifikát inštruktora spinningu
Prosím Vás, nemáte niekto skúsenosti s certifikovaním na inštruktora spinningu, prípadne indoor cyclingu? Nejaké info o tom kde sa to dá na Slovensku urobiť a koľko by to asi stálo? Ďakujem za pomoc :) Otvor fórum »
5. 3. 2012 20:02
11
Skratka v anglickom inzeráte
Potrebujem súrne pomoc. V anglickom inzeráte mám napísané tieto veci: Must have valid NJ driver`s license. Some travel w/ family optional. Nevie... Otvor fórum »
5. 3. 2012 19:59
46
Polievky do hrnčeka, alebo stravovanie na intraku
Zvyknete si robiť? Aka značka tychto polievok vam najviac chuti? Aka je podla vas najlepšia? Može škodiť keď ich budem jesť často? Ako sa zvyknete stravovať keď napr. byvate na intraku a nemate obedy a... Otvor fórum »
5. 3. 2012 19:54
63
Baby, su podla vas gayovia sexy??
5. 3. 2012 19:49
4
Občania Malohontu a Gemera sem sa
Pracujem na svojej diplomovke, uz nejaky cas a bolo fayn vypadnut z blaznivej Bratislavy do tejto tichej a prekrásnej časti Slovenska. Hladam ludí od 15 rokov ktorí by sa neboja povedat svoj nazor. Zial zatial nie... Otvor fórum »
5. 3. 2012 19:36
16
Máte pocit že čas v dnešnej dobe sa zdá byt neúosne rýchlo?
niekedy sa mi zda akoby sa čas zrychlil dvojnasobne ako ked to bolo pred rokmi. ráno do prace, z prace na nakup, doma niečo porobyt a už je po dni. :) Otvor fórum »
5. 3. 2012 19:21
8
Dovolenka
Ahojte všetci. S kamarátkou sme čítali viaceré články o dobrovoľníctve a rôzne podobné veci, ktoré sa dajú robiť cez prázdniny, až sme sa náhodou prešťukali k letenkám. Ako som tak pozerala, dajú sa zohnať dobré... Otvor fórum »
5. 3. 2012 19:08
12
Čítate si všetky fóra, ktoré ľudia pridávajú alebo len tie, ktoré vás zaujímajú?
- čítam všetky fóra a sledujem každý komentár
- prečítam si fórum, ale ďalej ho nesledujem, lebo ma daná téma nezaujala
- čítam fóra len podľa mojich obľúbených kategórií
Ďalšie možnosti »
5. 3. 2012 18:59- prečítam si fórum, ale ďalej ho nesledujem, lebo ma daná téma nezaujala
- čítam fóra len podľa mojich obľúbených kategórií
Ďalšie možnosti »
33
Koľko krát ste mali natoľko realistický sen, že čo sa vám stalo v ňom sa stalo aj po prebudení? /napr. vo sne ste si udreli ruku
Koľko krát ste mali natoľko realistický sen, že čo sa vám stalo v ňom sa stalo aj po prebudení? /napr. vo sne ste si udreli ruku Otvor fórum »
5. 3. 2012 18:53