Diskusie - 4251. stránka fóra
18
Ako viem že som dosiahla orgazmus?
ahojte, ano viem je to trapna a sprosta otazka ale ja naozaj neviem... som dosť neskusena panna :D proste ... ako zistim že som sa spravila? ... da sa spraviť aj pri prstovani hladkani klitorisu alebo pri... Otvor fórum »
23. 4. 2012 14:26
48
Aký typ by ste boli radšej?
- Záhadný typ,v ktorom sa nikto nevyzná,ľudia od neho aj bočia ale predsa ich možno aj nejakým spôsobom priťahuje,ale má veľmi málo alebo dokonca žiadnych priateľov
- Otvorený typ,ľudia vás poznajú lepšie ako samých seba,ale ste obľúbený a máte stovky priate
Hlasuj »
23. 4. 2012 13:20- Otvorený typ,ľudia vás poznajú lepšie ako samých seba,ale ste obľúbený a máte stovky priate
Hlasuj »
35
čo si myslíte, je lepšie byť zamilovaný do staršej osoby alebo do mladšej?
Stala sa mi taká vec, že mám vzťah s niekym kto je odomňa o xxx rokov starší . . Otvor fórum »
23. 4. 2012 12:45
8
Krátky film
Bolo to asi 8 rokov dozadu, a myslím že v časáku Sme dávali cd spolu s pár videami. Jedno bolo o týpkovi vo väznici, ktorý stále hovoril že od šutra (chorvátske) nebude piť, nebude fajčiť a... Otvor fórum »
23. 4. 2012 11:55
3
Korculiar
cawte neviete nejaku dobru stranku na korculiarske trasy ( mapa ) bratislava a okolie. Lebo vsade su iba cyklotrasy...... alebo nejaku dobru tlacenu mapu cyklotras by ste my vedeli odporucit,... Otvor fórum »
23. 4. 2012 11:43
22
Co hovorite na novy O2 pausal?"
A ktory by ste si vybrali? Modry, strieborny, zlaty platinovy? Rozmyslam ci si dat O2 Filip alebo toto :) Otvor fórum »
23. 4. 2012 11:35
11
Keď si 2 ľudia navzájom čítajú myšlienky, na čo myslia?
Čim viac nad tým rozmýšľam, tým je to zamotanejšie, vie niekto odpoveď?:) Otvor fórum »
23. 4. 2012 11:23
10
Vykup vlasov
mate niekto skusenosti s predajom vlasov? Mal som dlhe vlasy, koli praci som sa vsak musel dat ostrihat, no cop mam odlozeny.. Je zapleteny vo vrkoci, dlzku a vahu vsak neviem spameti, ale mal by... Otvor fórum »
23. 4. 2012 11:01
31
Čo vám dokáže spraviť radosť?
Aká úplne bežná vec vám dokáže spraviť radosť? :) Otvor fórum »
23. 4. 2012 10:52
29
Kedy sa "vrhnúť" do vzťahu?
je podla vas lepsie ist do vztahu kratko (tyzden/tyzdne) po spoznani daneho cloveka, alebo ho spoznavat par mesiacov, rokov a potom s nim zacat chodit? tak ma to napadlo tato otazka, lebo... Otvor fórum »
23. 4. 2012 10:33
20
Ako zabrániť rozprávaniu zo sna?
Nejaké normálne rady? Existuje niečo? :D Lebo ozaj sa bojím toho, čo mi z huby počas spánku vyletí a hlavne vtedy, keď v miestnosti nespím sám :/ :D :D Prosííím...... Otvor fórum »
23. 4. 2012 10:13
48
Čím ste chceli byť, keď ste ešte boli malé dieťa?
ja keď som bola malá tak som chcela byť smetiarom... všetky decká na ulici sme behávali za smetiarskym autom a pomáhali im v práci a keď bol dobrý deň tak sme sa mohli odviesť na naskakovacom mieste. Otvor fórum »
23. 4. 2012 08:04
41
Je to ženská ejakulácia??
Mám problém určiť to, lebo herečky príliš preháňajú, a ja také dievčatá, čo to vedia nepoznám... Pri milovaní, ako mi partner vytiahol penis z vagíny (nevystrieal sa do mňa), tak zo mňa vyšla hustá biela... Otvor fórum »
22. 4. 2012 22:57
5
Guitar ,,. Noty/Taby
Nevie niekto nejaké dobré stránky na gitarové noty prípadne taby ?? Najlešie na klasické veci ... Napríklad nevie mi niekto zohnat noty na toto ? http://www. youtube. com/watch?v=d2a_yfT84KQ ... dúrne to potrebujeem ... Dakujem všetkým ... Otvor fórum »
22. 4. 2012 22:57
13
Nechápem
cca pred týždňom som sa bola dať ostrihať a odvtedy mi neskutočne moc vypadávajú vlasy . kým som ich mala dlhé tak mi sotva vypadol 1 vlas a aj to len pri kúpaní a teraz ich mám všade na... Otvor fórum »
22. 4. 2012 22:50