Diskusie - 4207. stránka fóra
9
Niečo super pre vlasy ?
Mám ich totiž veľmi riedke a mierne zničené. Keďže ich mám konečne dlhšie (po plecia) na moje pomery , kedže su moje vlasy velmi jemne -je to dosť a chcem si ich nechať ešte dlhšie . Poradte... Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:19
20
Ako by ste predstavili svojho/svoju priateľa/-ku svojim známym???
Čítala som jeden članok, že ak predstavujete svojho partnera známym... oslovenie prezradza to, ako vnímate cely vztah... :) Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:13
8
FIF UK
Čaute, chcela by som sa spýtať, ako sa pripravujete na všebecný test , kt. sa robí na fif uk Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:01
13
Ako pridám fotku do blogu/komentára ?
Ahojte, chcem sa spýtať ako pridám fotku do blogu. Dá sa to vôbec ? A ešte sa chcem spýtať ako pridám fotku do komentára napr. nejakej diskusie ? Všimla som si, že v diskusiach je veľa... Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:00
11
Čítali ste knihu triaška ?
Čítali ste už knihu Triaška ? Ak áno páčila sa vám ? :) Mne sa takéto knihy dosť páčia ... neviete mi poradiť niečo na ten spôsob ako je napr. upírske denníky , les kostí , ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 17:16
12
Ahojte, má už niekto skúsenosti s LG Optimus L3?
:) Ďakujem za odpovede :) Alebo ak by ste mi mohli poradiť nejaký fajný mobil cenovo v pohode :) Otvor fórum »
7. 5. 2012 16:43
30
Aka by bola vasa reakcia,,.
... keby vam clovek, do ktoreho ste boli sialene zamilovani (ale on/ona vas odmietal) odrazu prejavil naklonnost a chcel by mat s vami nieco viac? stalo by sa to po 3 rokoch a vy by ste uz mali staleho... Otvor fórum »
7. 5. 2012 16:34
86
Aký máte názor na túto babu?
Ja neviem prečo, mne sa hrozne páči, tie jej oči.. chcela by som tak vyzerať :/ :D čo si o nej myslíte vy? (pre viac obrázkov dajte do googla "kotakoti" http://1. bp. blogspot. com/-nsWc8PPO-OA/T2yWZkgbrmI/AAAAAAAAFwE/VlGSSx4UpOk/s1600/-kotakoti-480x33 Otvor fórum »
7. 5. 2012 16:08
8
Visegrádska štvorka + Rakusko a Nemecko.
Ktorý region alebo mesto by ste z týchto krajin chceli navštíviť? Alebo ktorý region, mesto sa vám páčil z týchto krajín ktorý ste už navštívili? Otvor fórum »
7. 5. 2012 15:55
5
Honda MTX 125
Mám doma dvojtaktné enduro, vodník. Vytiekol mi olej z motora, pretože sa mi povolil šrób. Neviem koľko oleja mám doliať, pretože to nemá mierku a neviem nájsť ani žiadny šrób, podľa ktorého by som... Otvor fórum »
7. 5. 2012 15:55
16
Poznáte túto hru?!
Kedysi, došiel strýko a nainštaloval mi ju na PC. Bola to stratégia. Ako jednotky boli krížené zvieratá, ktoré ste si pred začiatkom hry editovali. Mohli ste zvieraťu dať, nohy klokana (pridalo by mu to... Otvor fórum »
7. 5. 2012 15:51
15
Ako sa volá dotyčné anime ?!
Hľadám anime ako sa volá..... kde je hlavná hrdinka a má mladšiu sestru a staršieho brata ona jedine nie je upírka všetci v jej rodine sú upíri..... vždy jej v takých trápnych situáciach začne tiecť krv.... a zoznámi... Otvor fórum »
7. 5. 2012 15:38
56
Komunikácia medzi partnermi
Neverím, že niečo také musím napísať ale raz je všetko prvý krát... . Som od prírody zhovorčivý človek takmer s každým si viem pokecať o čomkoľvek..ale. Našla som si priateľa... Otvor fórum »
7. 5. 2012 14:31
12
Zájsť za doktorkou?
V aute mi vždy bývalo zle... včera som bola s otcom autom na výlete... keď sme sa vrátili najedla som sa, a odvtedy mám u druhý deň taký pocit v bruchu, ako by sa mi stále chcelo si odgrgnúť. Skúšala... Otvor fórum »
7. 5. 2012 14:30
36
Ženy sú z marsu a muži z venuše. Čo myslite v čom sa najviac líšime??
Ženy sú z marsu a muži z venuše. Čo myslite v čom sa najviac líšime?? Otvor fórum »
7. 5. 2012 14:06
- sú tam isté obmeny , ale viac áno ako nie :)
- vôbec ani trochu - som originál ^w^
Ďalšie možnosti »