nemam snim skusenosti ale LG fony su problem sami o sebe skor by som siel do nejakeho lacnejsieho galaxy ace, alebo z tych novsich xperii tie nizsie typy
Ja mám Optimus One, predtým som mala KU990, LG som už nechcela, ale aj tak som sa k nemu nejako dostala a som celkom spokojná. Teraz mal rok, ani raz nebol pokazený. Niekedy sa sám od seba reštartuje a vždy, keď som na internete a mám pustenú nejakú hudbu sekne. Ale LG už naozaj nechcem, popozeraj HTC
ja som mal LG arenu co bol kedysi dost drahy fon kvalitneho HW aj konstrukcie ale lg uz nikdy ... to sa vkuse restartuje, zamrza (a nerobia to kazde fony to je blbost ... skuste si iphone ten sa mi za 2 roky ani raz nerestartoval ani nezamrzol, alebo teraz mam xperia arc s, restartoval sa mi raz za pol roka) LG to bolo pravidelne tak raz za tyzden aj viac ... este ani nehovorim ze ked mas pod 20% baterky tak nemozes pustit hudbu, video, ani hry ... LG ruky prec ... su lepsie veci na vyber ver mi
Tak teda už ho radsej nechcem aby som nemala nervy no iphone fuu to neviem kto by mi zaplatil chcela by som nieco dobre a nie moc drahe kukala som už mobily ale neviem asi teda nieco zvolim zo samsungov ale neviem aky no:/
Ja mám LG optimus L3 a docela sa dá. Zamŕzať, nezamŕza lebo síce je to nový smartphone dali tam malé rozlíšenie len 320x240 ale je tam 380 MB RAM a 800 MHz procák, takže funguje úplne pohodovo. A netreba odsudzovať telefón len podľa značky.........Predtým než sa niečo povie si pozrite špecifikácie a za tú cenú cca 90-100 € sa docela oplatí
ja som mala najprv fon od samsungu potom htc a ony my pri kazdej hre zamrzli. potom sa mamka rozhodla ze ich preda a kupila my LG optimus L3 tento uz mam pol roka mam tam kopec hier a este ani raz nezamrzol. je lacny a stilovi ver mi je fakt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov