Diskusie - 4149. stránka fóra
26
Pauza" vo vzťahu
Mali ste už niekedy pauzu alebo prestávku vo vzťahu? Čo vás k tomu viedlo? Bolo to obojstranné alebo to bol nápad len jedného partnera? Ak len jedného, tak ako k tomu pristúpil ten druhý? Ako potom dopadol ten vzťah?... Otvor fórum »
25. 5. 2012 15:09
13
Prax na stredných školách
Ako je to u vás na sš s praxou ak ju máte ? Dohadzujem vám firmy škola či si to musíte hľadať sami, či vás proste všetkých nahádžu do jednej firmy naraz. Má váš zamestnávateľ potom... Otvor fórum »
25. 5. 2012 15:03
11
Hovorí vám niečo
Ceragem ??.. chodili ste a poznali zlepšenie, poculi ste o tom ? snad viete co myslim :) kto nevie, netrollujte Otvor fórum »
25. 5. 2012 14:45
122
Homosexuálne partnerstvá. Povoliť alebo nie?
Robím taký prieskum, lebo potrebujem nejaké výsledky do školy na občianku, tak by ma zaujímali vaše názory. Ja osobne si myslím, že nie je úplne bežné, ak spolu žijú dvaja... Otvor fórum »
25. 5. 2012 14:35
6
Pamäťová karta ,,. neukazuje mi , že je tam ,,
Keď vložím pamäťovku nič sa nestane . Veru ani mi ju nenačíta.. A keď idem na nastavenia , na pamäť ukáže mi tam len pamäť sim , pamäť mobilu a pamäť pamäťovky mi ukaze takou slabou... Otvor fórum »
25. 5. 2012 14:34
34
Páči sa vám tetovanie ?
pre niektorích pamiatka alebo modny doplnok zas pre niekoho skareda vec , mne sa to paci ajked rodicia by ma asi zabili keby som prisiel domov s ,,kerkou,, :D , vadilo by vam ak by vas partner... Otvor fórum »
25. 5. 2012 13:59
11
Gnome shell
Používa niekto toto prostredie? Ste s ním spokojnejši ako s klasickym Gnome pripadne Unity? Otvor fórum »
25. 5. 2012 13:56
32
Po čom najstrelenejšom túžite? Alebo čo najbláznivejšie by ste chceli v živote skúsiť?
Po čom najstrelenejšom túžite? Alebo čo najbláznivejšie by ste chceli v živote skúsiť? Otvor fórum »
25. 5. 2012 13:44
22
Súťažepre deti
Ahojte, ako škola a deviataci organizujeme MDD a chcela by som vás poprosiť, či nepoznáte nejaké dobré a zaujímavé súťaže, či už športové, alebo nejaké vedomostné ktoré by sme pre deti mohli zorganizovať... Také aby... Otvor fórum »
25. 5. 2012 13:40
60
BZ stretko BA
taakze asi pred dvoma tyzdnami som avizovala stretko v BA. Stretneme sa teda v sobotu 2. 6. o 15tej na hlavnej vlakovej stanici pri vchode od konecnej trolejbusov... :D potom sa poberieme do dakeho pajzlika... ... Otvor fórum »
25. 5. 2012 13:20
47
Krajina, v ktorej by ste najradšej strávili dovolenku je?
Pre mňa je to Španielsko, pretože ma láka ich kultúra. A potom Peru, pretože chcem vidieť ríšu Inkov. Otvor fórum »
25. 5. 2012 12:23
16
Ako to vidíte vy ?
Zaujíma ma jedna vec. Prečo, keď krájam cybulu, tak plačem ja a nie tá cybula, pretože je krájaná ? Viete si predstaviť, že by vás niekto krájal a zároveň plakal ? Pretože keby ten človek... Otvor fórum »
25. 5. 2012 11:54
6
Notebook + zvuková karta
Zdravím. Potreboval by som poradiť ohľadom notebooku s nejakou lepšou zvukovou kartou. Teda, chcel by som pomocou notebooku nahrávať el. gitaru, takže tá lepšia zvuková karta by nebola na škodu. Bohvie ako sa v... Otvor fórum »
25. 5. 2012 11:47
34
Myslíte si, že sa dá hovoriť o pevnom vzťahu a "skutočnej láske", ak trvá len niekoľko týždňov maximálne mesiac?
Často tu čítam o vzťahoch, ktoré sa skončili po dvoch týždňoch, no a po rozchode sa tu objaví príspevok zväčša ohrdnutej polovičky, v ktorom sa vyjadrí, že nechápe ako sa to mohlo stať, keď sa... Otvor fórum »
25. 5. 2012 09:24
13
Čo by nikdy nepovedal Ivan Gašparovič,,.
ak neviete o čo ide tak tu je video z českej partičky... http://www. muvi. cz/klip/4717-co-by-nikdy-nerekl-vaclav-klaus-particka-nove-video Otvor fórum »
25. 5. 2012 08:22
51