Diskusie - 409. stránka fóra
9
Rada ohľadom notebookov
Ahojte, potrebovala by som poradiť od niekoho kto sa vyzná a má väčšiu skúsenosť s notebookmi. Som prváčka na strednej, odbor technické lýceum. Zháňam notebook (asi najlepšie pre mňa ultrabook). Otvor fórum »
13. 11. 2018 16:58
15
Gynka
No potrebovala by som ísť ku gynku/gicku eviem akú si mám vybrať.... Pozerala som aj na nete nejaké z Ružinova.... A tiež som sa bola aj opýtať v jednej ambulancii u Dorotka Zacharová ale asi tam bola druhá doktorka... ... Otvor fórum »
13. 11. 2018 15:40
3
Silvester v Brne
Čaute Strávili ste už Silvester v Brne? Páčilo sa vám tam? Bude všetko otvorené alebo treba dopredu rezervovať podnik ? Otvor fórum »
13. 11. 2018 15:22
21
Podrezané žily
Moja najlepšia kamarátka si podrezala žily. Vraj ju zachránili včas. Vôbec však neviem čo je s ňou. Môžete mi prosím povedať čo sa v takých prípadoch robí a čo bude potom? Budem ju do Vianoc vôbec vidieť?... Otvor fórum »
13. 11. 2018 11:01
9
Vymazanie fotiek
Čaute čaute, prosím vás veľmi by som sa potešila , ak by ste mi vedeli pomôcť a to konkrétne s vymazaním viacerých fotiek z albumov naraz. Pokiaľ je teda niečo také možné, doteraz som neprišla ani... Otvor fórum »
12. 11. 2018 20:56
17
Spolubývanie, zdieľaná izba
Tí, čo žijete na internátoch a máte spolubývajúcich, ako znášate zdieľať vaše súkromie s cudzou osobou? Otvor fórum »
12. 11. 2018 20:38
8
Máte radi Chocolate starfish and the hotdog-flavored water?
- Áno. Najlepší album of LB, co poznám
- Áno, ale mám radšej niektorý ich iný album
- Áno, jediný album od LB, co poznám
Ďalšie možnosti »
12. 11. 2018 17:21- Áno, ale mám radšej niektorý ich iný album
- Áno, jediný album od LB, co poznám
Ďalšie možnosti »
PHF Euke
Je tu niekto kto študuje/študoval na PHF v Košiciach? Potrebovala by som sa informovať ohľadom pár veci z pohľadu študenta. Vopred vďaka :) Otvor fórum »
11. 11. 2018 23:32
1
Vysoká škola na FIF UK
Ahojte mam otazku ohladom tejto vysokej skoly. Je tu niekto kto navštevuje politológiu alebo psychológiu? Ako náročné je to štúdium? Baví Vás to? Otvor fórum »
11. 11. 2018 23:00
1
PHF Euke
Našiel by sa tu niekto kto študuje PHF EUKE a vedel by mi poradiť ohľadom pár veci? Ďakujem vopred Otvor fórum »
11. 11. 2018 20:31
21
Keď toľko ľudí ospevuje komunizmus, tak prečo sme proti nemu toľko bojovali?
To bolo toľko ľudí ktorí boli proti pádu komunistov ? ... Každý druhý tu presadzuje osobné záujmy, rodinkárstvo a nečesné kroky, miesto spravodlivosti, vízie zlepšenia situácie a súčastnosti. Hlavne, že mám svoju pozíciu, ... Otvor fórum »
11. 11. 2018 19:53