Diskusie - 3990. stránka fóra
7
Mgr. odbor NJBI v BA na UK
čawte chcem sa informovať, či náhodou neštudoval v BA biolu alebo neminu chcem tam prestúpiť na Mgr. štúdium z Nitri a chcem vedieť, či je to tiež take tvrde ako v Nitre, alebo sa v pohode... Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:43
24
Song
Dnes som počul v rádiu jednu pesničku a neviem ako sa volala. Je to dosť populárny song určite ste ho už všetci aspoň raz počuli je to na taký brooklynský štýl, je tam tiež taký pokrik niečo everybody... Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:26
13
90dňová diéta,,.
Držali ste ju ? Schudli ste počas nej ? Nebývalo vám zle ? Koľko ste schudli za prvý týždeň? :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:23
44
Teraz taká skôr súkromnejšia téma. Nebojte sa vyjadriť pravdu a povedzte: Aká je najväčšia chyba ktorú ste urobili v živote?
Teraz taká skôr súkromnejšia téma. Nebojte sa vyjadriť pravdu a povedzte: Aká je najväčšia chyba ktorú ste urobili v živote? Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:19
12
RPG stránka
čaute, poznáte nejakú dobrú RPG stránku na ktorej sa ešte naozaj hrá? :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:14
26
Ako dosiahnúť sexi postavu ?
Chcela by som schudnúť asi 7kg ale nestratiť prsia. Niesom tučná ale som si vedomá istých nedokonalostí a tým je vystúpenú bruško, take ochablé boky, zadok väčší ale plochý. Chcela by som sa pri tom chudnutí... Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:49
66
Láska je ku. va
Myslíte si, že láska je kurva? Veríte v lásku, alebo len vo fyzickú príťažlivosť a sexuálne pudy, bez ktorých to nejde? Stalo sa vám, že ste sa do niekoho... Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:38
21
Plavky
Ahojte, hlavne dievčatá.. Nepoznáte prosím vás nejakú stránku s peknými, modernými plavkami? Už dva mesiace behám po obchodoch, no bez úspechu..Najviac by sa mi páčili plavky na tento štýl..Ďakujem vám :) http://www. fashionstyleme. com/wp-content/upload Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:34
10
Boli ste v SARAFOVE na dovolenke?
strašne rad by som vedel ako tam je, kto tam bol ozvite sa :) mam par otazok :D popripade Obzor :) diky Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:31
36
Aké ročné obdobie máte radi a prečo ?
Aké ročné obdobie máte radi a prečo ? Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:31
26
Janka Kirschner a jej najlepsie pesnicky
Ktore pesnicky mate od nasej Janky najradsej? Moje su Little Sister, Sentimental Love Song, Liska, Basnicka, Umieram, Aky pride den atd... Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:29
9
Piercing v lete???
Chcela by som sa vás spýtať , že či by som si mala dávať percing teraz v lete , alebo počkať na jeseň, pretože by som chcela chodiť aj na kúpaliská. Moc ďakujem za vaše názory :D Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:28
23
Co radi papate na ranajky a na veceru?popiste co si pripravujete ak je to nieco specialne a ako
prazenica..musli s mliekom..jogurtik..chlieb so salamou alebo oblubujete nejake ine dobrotky a kombinacie? Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:24
22
Máte iba 13 alebo 14 rokov a chcete to ???
Máte podobný problém ako ja ??? Mám 14 rokov a rád by som sa zoznámil z dievčaťom ktoré by chcelo mať čarovného a sexi chalana ktorý vie zo svojím nástrojom zázraky !!! :P Otvor fórum »
4. 7. 2012 19:15
10
Chrupavka , čo s ňou ??
Problém je v tom že som si asi pred 3-4 mesiacmi prepichla chrupavku, dala som si tam striebornu naušnicu po 2-3 tyždňoch to už bolo fajn tak som si ju vymenila za inu, nemala som s ňou žiadny... Otvor fórum »
4. 7. 2012 18:52
3
Aka značka longboardu je najlepšia?
ahoj. chcela by som si kupit longboard ale neviem o inej dobrej značke ako roxy. Otvor fórum »
4. 7. 2012 18:36
13
Niečo dobré
Ahojte :D vedeli by ste mi niekto poradiť dajaký dobrý film ? Presnejšie niečo z prostredia cirkvy :D niečo ako bol ten film anjeli a démoni , alebo Obrad ( The Rite ) :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 18:19