Diskusie - 3992. stránka fóra
12
Ktorý intrák v nitre je najlepší ?
ľudia, prosím poradte, chcem si zajednat uz intrák a chcem vediet, ktory je relativne najtichsi , najslusnejsi, blizko UKF FF , niekde v centre ..ktory je relativne cisty a pod..lebo mame moznost si vybrat .. ... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:03
24
Myslíte, že by Vás dokázal New York očariť? (Inšpirované Tomášovým blogom)
- Nebol/a som, chcem navštíviť, myslím, že by očaril.
- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, mohol by očariť.
- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, ale nemyslím, že by očaril.
Ďalšie možnosti »
4. 7. 2012 13:50- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, mohol by očariť.
- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, ale nemyslím, že by očaril.
Ďalšie možnosti »
14
Baby, vyvrcholenie najrýchlejšie dosiahnete:
4. 7. 2012 13:18
6
Alexov videodennik
http://goo. gl/3ykb5 Od introduction cez entry... Velmi dobre podla mna :-) Otvor fórum »
4. 7. 2012 13:13
5
EUBA 2. stupeň štúdia, z dennej na externú
Chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosti s tým že si dával prihlášku na dennú formu kde ho nevzali a chcel to skúsiť na externej či je nejaká šanca na prijatie ak napríklad nie je dosť externistov. Ďakujem Otvor fórum »
4. 7. 2012 13:12
12
27
Akú pizzu by ste doporučili? A povedze čo je na tej pizze chutné
Akú pizzu by ste doporučili? A povedze čo je na tej pizze chutné Otvor fórum »
4. 7. 2012 13:01
21
Čo robíte keď,,.
Ahojte, len tak by ma zaujímala jedna otázka, možno je aj trochu divna ale ked idete po ulici napr. , a vidite nejaký zamilovaný párik, a proste podla vašej orientácie, sa vám bud chlapec alebo... Otvor fórum »
4. 7. 2012 12:51
51
Stretko spojene s kupaliskom BA
na podnet @mm47 som sa rozhodla zalozit forum... Na zajtra (5. 7. ) planujeme vyrazit na zlate piesky. Ak sa chete niekto pridat ku mne @heatrow -ovi a vyssie spomenutemu, stretavame sa o 15:30 na hlavnej stanici,... Otvor fórum »
4. 7. 2012 12:33
34
Ruky preč od tejto knihy!-Jan van Helsing
čítal niekto túto knihu? aký máte na ňu názor? dá sa jej veriť? ja jej celkom verím, aj ked to s tým Enki mi príde trocha nevierohodné.. čo vás na nej najviac zaujalo? btw ja ju... Otvor fórum »
4. 7. 2012 12:26
48
Som čudná ?
Ahojte, mám 15 a ešte som nemala frajera a s nikým som sa ani nebozkávala , je to v mojom veku normálne ? :) :) prepáčte za blbú otázku ale cítim sa trápne keď sa o tom s... Otvor fórum »
4. 7. 2012 12:18
5
Dovolenka- stravovanie
Ahojte, ideme na dovolenku a máme pobyt bez stravy... viete, nejake dobré rady, ako nebyť celý čas len na sáčkových polievkach???ak máte nejake jednoduche recepty, napr. mna napadla cesnaková polievka .... ďakujem...... Otvor fórum »
4. 7. 2012 12:05
28
Chalapci,, používate lak na vlasy? (sprej) ak áno akú značku
Chalapci.. používate lak na vlasy? (sprej) ak áno akú značku Otvor fórum »
4. 7. 2012 11:37
24
Hairstyle
Niesom narcis ani nič podobné :D len ma zaujíma že čo sa mi hodí viac :D Otvor fórum »
4. 7. 2012 11:32
6
Predskolska a elementarna pedagogika
ahojte studuje tu niekto tento odbor alebo podobny? ako ste sa popasovali s hrou na hudobny nastroj? ja mam z toho velke obavy, idem studovat na unipo a neviem vobec hrat. Otvor fórum »
4. 7. 2012 10:21
- áno, bleskov
- áno, hromu
Ďalšie možnosti »