Diskusie - 375. stránka fóra
13
Zamyslime sa.
Hlavne pre žienky. Milujem vegeteriánske jedlo, milujem jesť zeleninu či ovocie a ráno zjesť biely jogurt s ovsenými vločkami. Ale milujem dni, keď si môžem dopriať čokoládu či koláče od mamičky. Prečo toto vlastne... Otvor fórum »
9. 3. 2019 18:54
3
Hybridizacia 2 s orbitalov
Čo by z toho vzniklo ( ak 1 p hybridný lineárny orbital to neni) Otvor fórum »
9. 3. 2019 10:04
3
Rigorózna práca
Ahojte. Je tu niekto kto má za sebou rigoróznu prácu zo slovenských dejín, alebo histórie vseobecne? Potrebujem nejaké info. Otvor fórum »
8. 3. 2019 15:25
24
Ako zaspim?
cely den bol fajn o 17tej som prisiel domov o 18tej mi vola sef ze treba nie o frisky urobit. tak som si dal taku tabletu na energiu (Happy Bee) silne ako 5 energy drinkov aeraz neviem zaspat pijem... Otvor fórum »
8. 3. 2019 00:25
11
Dievky, keď pri bozkávaní zatvárate oči, je to
- preto, že si predstavujem bozkávanie s R. Gerom
- je to nie preto
- ani sama neviem prečo
Ďalšie možnosti »
7. 3. 2019 14:52- je to nie preto
- ani sama neviem prečo
Ďalšie možnosti »
7
Kde stiahnuť film
Potrebovala by som poradiť, že kde by som mohla stiahnuť film Wayne’s world. Najlepšie originál s titulkami. Už som hľadala na Ulož to ale tam nič som tam nenašla. Dopredu dakujem. Otvor fórum »
6. 3. 2019 18:53
12
Zvýšený počet červených krviniek
Ahojte, neviete mi niekto povedať, čo znamená, ked mám vysoký počet červených krviniek? Čoho je to príznak? Ďakujem za odpoved :) Otvor fórum »
6. 3. 2019 13:51
15
Čo sú to na poliach za vtáky?
Podobajú sa na bociany alebo plameniaky... Ale nie je su to ani jedny. Sú celé biele s krátkym bielym zobákom a chodia po poliach teraz, v okolí BA. Otvor fórum »
5. 3. 2019 21:38