Diskusie - 3648. stránka fóra
45
Zapnite trochu logického uvažovania / Otázka za otázkou, kto uhádne skôr pokračuje
Takže ma napadla ďalšia hra :). Ten kto uhádne odpoveď na predchádzajúcu otázku dáva ďalšiu..... Túto logickú hádanku údajne vymyslel Albert Einstein a údajne ho 98% ľudí vôbec nevyrieši. ... Otvor fórum »
4. 10. 2012 11:15
59
Chodenie poza skolu je v pohode nie ?
vcera a dnes som nesiel do skoli a chystam sa aj zajtra, nieco take som urobil prvi krat a trocu mam strach ze co mi spravia fotrovci ked na to pridu, ale je to dobry pocit nebyt v skole :) Otvor fórum »
4. 10. 2012 08:59
5
Bakalárka
Ahojte, potrebujem radu - pri medziodborovom štúdiu (napr. ak študujete učiteľstvo anglického jazyka a filozofie, alebo francúzskeho jazyka a histórie atď. ), tak z čoho píšete bakalárku? Myslím tým, napr. ak študujem tú angličtinu... Otvor fórum »
4. 10. 2012 08:58
31
Peniaze,,,,
Keby ste mali veľa peňazí (napr. 100000€) čo by ste s nimi robili? Ide viac menej o úvahu keďže každý dáva do popredia nie čo iné :) Otvor fórum »
4. 10. 2012 06:54
35
Zoznamenie sa cez pokec
caute, som 24 rocna zena, ktora uz ma par vztahov za sebou, ci uz kratkodobych alebo dlhodobych..som celkom pohladna, aj postavu mam dobru, v hlave tiez nemam nakadene..nie som uplny top, ale vzdy som... Otvor fórum »
3. 10. 2012 23:36
31
Účesy- krátky strih
Chlapci aj dievčatá, keďže ide zima a dlhé vlasy žerú veľa času aj peňazí, chcela by som im dopriať trošku oddych. Skúste mi tu hodiť nejaké obrázky s krátkymi až polodlhými strihmi vlasov aké sa vám na... Otvor fórum »
3. 10. 2012 23:16
51
Ake knihy citate?
chcela som sa opytat ake knihy citate a ci vobec mate cas na knihy. aka je vasa oblubena kniha a o com je ..velmi by som sa chcela inspirovat lebo neviem co mam citat chcem nieco poucne proste nieco... Otvor fórum »
3. 10. 2012 22:01
48
Oralnysex
viem co to je, viem co sa pri tom pouziva, ale stale mam pocit, ze to nebudem vediet. nejake rady, tipy pre zlepsenie a zdokonalenie???????!! dikes vsetkym................... Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:43
8
Cvrčky v KE
Kde v KE kúpim cvrčky na kusy? V auparku ich už nepredávaju. Poradíte mi nejaký zverimex kde ich maju? Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:42
7
Ako mam stiahnut Javu?
stiahla som javu ale mam windows 2000 a je na nu asi prilis zasarany alebo co lebo mi vypisalo ze: C:/Documents and Settings/Administrator/Dokumenty/Prebernie/jdk-7-windows-i586. exe není platná aplikace typu Win32. Je to v tom? aku javu mam stiahnut? Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:38
18
Máte tiež divné prsty na nohách?
- mám 2. prst dlhší ako palec a dlhé prsty
- mám 2. prst dlhší ako palec
- mám krátke prsty
Ďalšie možnosti »
3. 10. 2012 21:36- mám 2. prst dlhší ako palec
- mám krátke prsty
Ďalšie možnosti »
1
Elementarna a predskolska pedagogika v BB
dobry den. Chcela by som vediet ci niekto studuje elementarnu pedagogiku v Banskej Bystrice, Neviete mi poradit aky bol okruh otazok na prijmackych na Bc?Na ich stranke nie je v podstate nic alebo daju sa na fakulte kupit neake tezy.... Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:27
26
Mali ste niekedy potrebu byť iný?
prosto úplne od základov sa začať správať opačne, zmeniť orientáciu :D úplne jebať systém? To len ja som tká? :D Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:27
9
Čo si dávate ako "poistku"?
Chcela by som sa dostať do Brna na medzinárodné vzťahy, ale ako všetci chcem mať aj istotu. Čo si mám dať ako poistku? STU - FEI (podľa priemeru by ma tam mali zobrať, maturujem z matiky a... Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:26
5
Nejdu mi stiahnut hry,,pomoooc
vzdy ked stiehnem niaku hru tak vsetko v poho prebehne ale ked ju chcem zapnut vypise mi ze: Nelze najít dynamicky propojovanou knihovnu gdiplus. dll na zadané ceste C:/Documents and Settings/Administrator/Dokumenty/Prebernie; . ; C:/WINNT/System32; C:/WINNT/s Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:25
9
Problem s mat. analyzou
Caute, potreboval by som pomoct s dvoma prikladmi co si snimi neviem rady. ocenil by som aj postup. 1, tg (arccos 1/2 ) = ? ... Otvor fórum »
3. 10. 2012 21:03
32
Som na dne.
Proste už nevldázem.. Je toho táák veľa, mala som rok a pol priatela ked som sa konečne z toho spamätala a začala veriť po pol roku inému chalanovi zistila som že aj to bol len hajzel ktorý... Otvor fórum »
3. 10. 2012 20:50
11
Program na pesničky
čaves..chcem sa opytať, ci niekto nepozna program v ktorom sa mi vymažu z pesničky slova a ostane len melodia :) dikes Otvor fórum »
3. 10. 2012 20:45