Diskusie - 3445. stránka fóra
2
Maly, 25 metrovy bazén na Pasienkoch dneska je otvoreny pre verejnost?
ak ano, tak cely den? Otvor fórum »
2. 12. 2012 08:29
19
Ako presvedcit rodicov??
cauko mam taky problem mam 13 rokov a chcem ist do krakowa na sutaz s kamosmi vlakom idu aj dospeli a moji rodicia mi to nechcu dovolit co mam urobit aby mi to dovolili?? Otvor fórum »
2. 12. 2012 02:35
79
Kolkokrat tento rok este planujete pit alkohol / byt opity ???
ja asi 6-7 krat :D vratane silvestra Otvor fórum »
2. 12. 2012 02:17
25
Vtip o hadovi a zajacovi
isla som ho hovorit a zabudla som pointu (rofl) . Ze sa stretnu slepy had a slepy zajac, a hovoria si ze ake si ty zvieratko : ja neviem nevidelo som sa, tak sa had omota okolo zajaca... Otvor fórum »
2. 12. 2012 02:17
36
Co je toto za sektu?
Ahoj... kúpil som starý dom a na jeho povale som našiel tento erb alebo znak nejakej sekty? Co je to za sektu keď niekto viete tak popíšte o tom viac a co by ste urobili v mojej koži? ... Otvor fórum »
2. 12. 2012 01:09
61
Mate priatela/pratelku ktorej/ktoremu mozte powedat wsetko a verite mu/jej?
mate priatela/pratelku ktorej/ktoremu mozte powedat wsetko a verite mu/jej? Otvor fórum »
2. 12. 2012 00:32Uvítací kód na Chatroulette
nevedeli by ste mi voľakto poslať ten invitation code na chatroulette? :) Otvor fórum »
2. 12. 2012 00:25
47
Názor na hudbu
Rád by som poznal len tak zo zvedavosti názor dnešnej mládeže na hudbu zo 70. a 80. rokov kedy boli v plnom prúde skladby od skupín ako napr. Boney M, Abba, Smokie, Ottawan, ... Otvor fórum »
1. 12. 2012 22:58
36
Kamaráti na VŠ ?
Ahojte, tiež máte taký pocit, že na VŠ je už ťažké nájsť si priateľov? teda nehovorím o známych a kamarátoch, čo sa spolu v škole bavíte... skôr mám ten pocit, že každý... Otvor fórum »
1. 12. 2012 22:53
29
26
Medicína?
Poraďte mi prosím vás. Uprednostním radu tých, čo tu študujú, o medicínu zaujímajú, alebo majú niekoho známeho na medicíne. Mám 19 rokov a študujem na Strednej zdravotníckej škole- odbor farmaceutický laborant. Študujem tu predmety... Otvor fórum »
1. 12. 2012 22:33
29
Poznáš túto rozprávku ?
1. 12. 2012 22:32
10
Brigáda po vyhadzove zo školy
mam brigadu, ale po zimnom semestri ma pravdepodobne vyhodia zo skoly. no na brigadu by som aj tak rad stale chodil. mam sa na brigade tvarit, ze stale studujem, alebo mam povedat radsej pravdu?... a neviete... Otvor fórum »
1. 12. 2012 22:21
29
Sedí na vás charakteristika podľa vašej obľúbenej farby?
- áno
- nie
- mám viac obľúbených farieb, ale z charakteristík na mňa nesedí takmer žiadna
Ďalšie možnosti »
1. 12. 2012 22:19- nie
- mám viac obľúbených farieb, ale z charakteristík na mňa nesedí takmer žiadna
Ďalšie možnosti »
16
Aký je váš zrak?
- Vidím lepšie do diaľky.
- Vidím lepšie do blízka.
- Mám skvelý zrak, vidím dobre aj do diaľky, aj na blízko.
Ďalšie možnosti »
1. 12. 2012 22:13- Vidím lepšie do blízka.
- Mám skvelý zrak, vidím dobre aj do diaľky, aj na blízko.
Ďalšie možnosti »
16
Hladam nejakeho elektrotechnika
Potrebujem poradit. Ako by sa dal vyslat signal do klasickeho telefonu pomocou nejakeho vypinaca? Potrebujem to do divadla... uz mame spojazdneny jeden stary telefon (este na klasicky zvoncek, otacaci cifernik... ), ale ja by som potreboval... Otvor fórum »
1. 12. 2012 22:05
4
Kde by ste mi radili v Bratislave zháňať arafatku?
Potrebujem vedieť adresy, obchody, miesta (iné ako jedlíková a aupark etno shop). Chcela by som vyvážiť pomer ceny a kvality. Otvor fórum »
1. 12. 2012 22:03- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.