Diskusie - 3439. stránka fóra
19
Pokrokove uspavanie
:D ste to videli ? mohla by to byt novsia metoda uspavania modernej doby :D, ta mama je super :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:36
26
Olivy -
- chutia mi a mám modré oči
- chutia mi a mám zelené oči
- chutia mi a mám hnedé oči
Ďalšie možnosti »
3. 12. 2012 19:29- chutia mi a mám zelené oči
- chutia mi a mám hnedé oči
Ďalšie možnosti »
2
Ako prpiojiť bezdrôtový ovládač Dualshock k PS3?
zdravim vas mam problem s kamosom hrame cod waw a hrame cooperatovu spoilu lenze jeden dualshock je pokazeny a vzdy sa cez hru vypne zapne blika hocijak viem ze ma zly kontakt takze ako ho pripojit aby isiel bez... Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:11
9
Apple
Prezraďte mi... snažím sa vytvorť si free Apple ID. Povyplňovala som všetky dotazníky. A dostala som sa až po to kedy by mi mali poslať overovací mail. Lenže.... žiadny mail mi neprišiel. Prečo? Trvá to... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:31
28
Medicína
Aahoj :D :D som v 3. na strednej. Mám šancu dohnať chémiu do maturity + prijímačiek, ak z nej takmer nič neviem? :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:22
14
Gympel
Ake su najlepsie bilingvalne gymple na SR? Podavam si prihlasku do Sucian, ale potrebujem este jedno, ktore ale neni ani v BA ani v Kosiciach (osobne dovody). Rozmyslam nad Vrbovym a Cadcou, ale neviem... poradte... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:18
2
Filmove prava
Ahojte, neviete nahoodu ako to funguje s filmovymi pravami ? Ak chcem nieco niekde premietat, nieco ako kino, tak kde si mam ist vybavit potrebne povolenia ? Nieco ako soza ale pre film. ... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:09
21
Pijete kavu? A chcete pit zdravu kavu?
Dobry vecer... Na svete je novinka je to zdrava kava vela ludi ma problem s pletou .. Mam syna vo veku 14 rokou... Ma... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:05
11
Vydieranie
Čauté, prednedávnom som videla jeden seriál (ale to je teraz vedľajšie), v ktorom sa riešilo niečo s vydieraním... Tak ma napadlo. Čo by ste robili, keby vás niekto vydieral? Spoliehali by ste sa na políciu v takomto... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:59
34
Chodíte do fitka sami, alebo máte svojho "parťáka" ?
Tak ako to u vás je za predpokladu, že chodíte do fitka? Ja totižto nemám s kým chodiť a sám tam moc nechcem ísť, cítil by som sa trošku blbo asi..Čo si pomyslíte o človeku, ktorý je tam... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:35
43
Liek na šťastný život,,.
Existuje tu veľa tém o tom čo je pre vás v živote najdôležitejšie a čo robí vaš život lepším... Tak by ma len trochu zaujímalo aký vy máte recept na správny život? Čo by sme mali robiť... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:14
17
Koľko denne cca chodíte pešo?
3. 12. 2012 17:14
36
Tabletky, cvičenie a tak
Som tu zas... Môj ,,problém" na dnešný deň je takýto : dakedy (15 rokov) som mala ploché bruško, pás ako presýpacia hodinky a normálne boky a zadok... Teraz ako beriem antikoncepciu tak mi sice naástli prsia, ale aj... Otvor fórum »
3. 12. 2012 16:59
58
Aký ma toto význam?
Človek by si myslel, že už má zo všetkým pokoj a ono sa to takto domotá. Začiatok: Mala som priateľa 1 a pol roka. Veľa zážitkov, plánov, výmyslov atď. Rozišla som sa s ním... Otvor fórum »
3. 12. 2012 16:43
44
Čo chceš?
Popíš tému, problém (prosto prvý koment na rozkecanie): Prosto, čo chceš? Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:54- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.