Diskusie - 3437. stránka fóra
Najlepšia eventová agentúra WAC
Pozrite si túto stránku. Pomôže Vám s organizáciou na rôznych akciách. http://wac. sk/ Otvor fórum »
5. 12. 2012 09:33
4
Snehové reťaze na auto
ahojte ľudia, mám otázku... popritom kade ja jazdím, budem nutne potrebovať snehové reťaze. kolesá mám 14tky. podľa čoho sa reťaze kupujú? sú univerzálne..? Otvor fórum »
5. 12. 2012 09:25
9
Máte niekto skúsenosť so španielskými muškami ???
Dopočul som sa o tom nedávno a chcel by som vedieť či to nieje len nejaká internetová sračka a či to naozaj funguje, ako sa to má dávkovať a v akom množstve ? Otvor fórum »
5. 12. 2012 08:49
30
Ako si pripravujete ovsené vločky?
Ovsené vločky raňajkujem pravidelne, viacmenej každý deň. Nejde mi o žiadnu zdravú, alebo nebodaj diétnu stravu... jednoducho mi chutia. Keďže sa dajú pripraviť na milión spôsobov, v kombinácii s ďalšími potravinami a pod. ,... Otvor fórum »
5. 12. 2012 08:29Max Payne 1 a Max Payne 2 SK/CZ DABING
Cawte Nepoznate nejaku stranku cez ktoru by som stiahol SK/CZ DABING do Max Payne 1 a 2? DIK Otvor fórum »
5. 12. 2012 05:35
35
Baby, aký penis je "in"
Aký by mal byť? Veľký, malý, oholený , zarastený......Myslím, že na tieto odpovede čaká xy chlapov. Otvor fórum »
5. 12. 2012 01:37
10
Lorenzo Lamas . VS. Chuck Norris - (čo je lepšie?)
5. 12. 2012 00:44
41
K čomu sa viac prikláňate?
keď si dievča nájde priateľa v pätnástich a má vážny vzťah, alebo také čo si užívajú život, zabávajú sa, rozbijajú parkety, samé neviazané ulety a pod. ? Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:58
9
Rozvrh UNIBA
Ahojte. Chcela by som len vedieť, že či neviete ako sa dostanem ku rozvrhom na Univerzite Komenského. Mala by som záujem o 2 odbory, ale vôbec tam niesú rozvrhy..teda aké predmety ten odbor obsahuje tak som z toho zúfalá. Je... Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:56
16
Opustená hala
Zdravím. Neviete niekto o nejakej opustenej hale alebo budove v Ilave, Dubnici nad Váhom, Nemsovej a Pruskom? Prípadne aj v okolitých dedinách, ako je Slavnica, Bolešov a podobne. Veľmi by mi to pomohlo, ... Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:47
14
Zlupovacie farby na sklo
ahojte, skúšal niekto už maľovať na sklo/porcelán (proste hrnček) zlupovacími farbami? je to vodeodolné? prípadne neviete poradiť, akú farbu použiť na takéto maľovanie? aby sa to dalo umývať a nezmyť :) ďakujem! Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:39
104
Chcem byt ku**vnik. Ako na to?
Dospel som k zaveru, ze laska je iba iluzia, a vsade vidim, ze kurevnici maju vacsi uspech u zien ako ja, ktory si kazdu zenu vazi, a neide po kazdej. Poprosim ZIADNE moralisticke reci,... Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:27
6
Hľadám video
Je to jedno z WTF videí :D je to kreslené (čiernobiele) ... chlapec olíže zmrzlinu a povie .. mmmmmmmmmmmm ice cream....a nasledne ho olíže tá zmrzlina .... on len pozrie a začne ziapať :D ... hľadám ho a... Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:56
32
Vasa najoblubenejsia fotka
skuste vybrat fotku, ktora sa vam proste strasne a dlho lubi a myslite si, ze sa vam aj bude :D Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:55
5
HAK / fajcenie / marihuana
Ahojte antikoncepcia sa stanovuje aj podla toho ci fajcite. Nefajcim tak mi predpisali inu ako fajciarkam. A co sa tyka vztahu marihuana a antikoncepcia?? Moze sa nieco stat? Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:43
3
Kde je v Prešove MMA?
Caute, neviete kde sa v Presove trenuje MMA alebo Muay thai? kolko sa plati a kedy su treningy? Dakujem Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:42- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.