Diskusie - 3435. stránka fóra
67
21, 12, 2012
Už dááááávno ohlodaná téma ale predsa , aký máte názor na avizovaný koniec sveta? Príde, alebo sa stane niečo, čo nás- ľudí od základov zmení? A samozrejme, varianta posledná - nestane sa vôbec nič? Rýchlo, ... Otvor fórum »
5. 12. 2012 20:39
14
Znepríjemňovanie života
Mne tak niekto znepríjemňuje život a nielen teraz ale dlhé roky kvôli čomu som prišiel o Žanetu a nielen o ňu, že som si musel dať nasadiť lieky, injekcie žeby som vôbec prežil. A ja som vinný,... Otvor fórum »
5. 12. 2012 20:28
12
Školský Mikuláš,,
Zas je tu Mikuláš... :) Nemáte nejaký dobrý nápad, čo zajtra robiť v škole, aby sme sa neučili ? Potrebujem nejaké nápady, napr. o čom by sme mohli kecať 45 minút s profesormi. Dáke... Otvor fórum »
5. 12. 2012 20:23
17
Právnická VŠ
Zdravím, chcel by som sa spýtať, že z ktorej školy sa s väčšou pravdepodobnosťou dostanem na PF UK (Právnická fakulta Univerzita Komenského) či z gymnázia, alebo z odbornej školy, v mojom prípade obchodnej akadémie, v... Otvor fórum »
5. 12. 2012 20:15
22
Dali by ste sa na vzťah s najlepším/ou kamarátom/kou?
- Nie! Určite by to už nebolo také ako predtým
- Neviem ale bojím sa, že by sa naše priateľstvo pokazilo
- Asi áno vyskúšal/a by som to
Ďalšie možnosti »
5. 12. 2012 20:08- Neviem ale bojím sa, že by sa naše priateľstvo pokazilo
- Asi áno vyskúšal/a by som to
Ďalšie možnosti »
16
Tablet
Vedel by mi niekto odporučiť tablet do 160 € MAXIMALNE. Bežný použivateľ. A z parametrov mi nie je jasné, čo znamená (podpora 4G siete) Čo znamená 4G sieť? Nejaký internet? Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:59
34
Aký sú naozaj nemci?
Veľa ľudí si ich prectavuje ako zlých, namyslených ľudí. (vďaka jednému pánovy!). Máte v rodine nejakých nemcov či poznáte. Aký su? Berte túto diskusiu trochu s humorom :) Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:30
55
Máte veľa priateľov?
Chcela som sa opýtať, či máte veľa priateľov a či svojím priateľom dôverujete tak, že im môžete povedať úplne všetko a viete, že to nikomu nebudú vešať na nos..lebo ja si už dlhšiu dobu všímam, že... Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:27
3
Štrajk učitelov
Myslite si ze ucitelia budu na celom slovensku naraz strajkovat?? Ja si to nemyslim, pretoze raz uz to bolo a po troch dnoch to vzdali. A co tym kratkym 2-3 dnovym strajkom dosiahli - HOVNO. A to... Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:26
26
Študent v BB.
Len pre zaujímavosť mi napadlo, v tento zasnežený podvečerný čas, kto všetko ste študujúci VŠ, prípadne SŠ v Banskej Bystrici? :) Ktorú školu/odbor študujete/snažíte sa vyštudovať? :) ... Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:24
3
Europa 2-archív
Nevie niekto kde si najdem pesničku napr. z 18 hod. , kt šla na europe dva?:) Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:22
7
Kde kúpiť materiál na stolík alebo nejaký normálny stolár
Zdravím chcem si najlepšie sám spraviť PC stolík podľa seba asi z drevotriesky. Neviete kde sa dajú nejaké tabuľe dreva objednať ? najlepšie aj s nejakým vzorkovaním aby to aj vyzeralo nejak... Poprípade normálny stolár s normálnou cenovou... Otvor fórum »
5. 12. 2012 18:58
25
Viedeň - Vianočné trhy
Boli ste na týchto trhoch? Aké to tam je? Je to tam až moc drahé alebo v pohode? Inak, mám tu jednu špeci otázku... koľko stojí tá šálka v ktorej dávajú ten punč? :D ... Otvor fórum »
5. 12. 2012 18:32
21
Daju sa pouzivat tablety alebo notebooky na BG v Sucanoch?
Caute.. Som momentalne v devine a kedze som dost casu prezil v Irsku tak pravdepodobne pojdem do Sucian na BG. Teraz na vianoce budem mat Note 10. 1 a doma mam aj MacBook 2008. Tak daju sa v... Otvor fórum »
5. 12. 2012 18:09
11
Kam sazamestnať?
Ahoj, potreboval by som poradiť. Keď sa na strednej vyučím odbor animátor, kam by som sa mohol zamestnať? Otvor fórum »
5. 12. 2012 17:36
23
Potrebujem surne pomoct!
Ahoj ludia v poslendom case mam dost velky problem zo svojou pokozkou. Velmi dufam , ze najdem cloveka co sa stymto problemom uz stretol a vie mi pomoct. Mam len 18 rokov , ale na bokoch mi zacala dost rychlo... Otvor fórum »
5. 12. 2012 16:13- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic
- 6 decembra (na Mikiláša)
Hlasuj »