Diskusie - 3273. stránka fóra
29
Aká špina musí byť človek aby toto dokázal,,.
proste by ma zaujímalo či u takýchto ľudí absentuje svedomie úplne alebo ho len dokážu potlačiť. čím si takýto čin ospravedlní a ako sa vlastne pozrie na seba do zrkadla?? dokázali by ste aj vy ísť za... Otvor fórum »
13. 1. 2013 12:47
3
Poznáte tu niekto freebiejeebies?
čaute máte niekto skúsenosti s tou stránkou freebiejeebies. com? Malo by tam ísť o niečo v tom zmysle, že vam po čase dajú určitú elektroniku zadarmo. Neviem či je to pravda tak sa pýtam vás. Otvor fórum »
13. 1. 2013 12:37
10
League of Legends Championship
Čaute, mnohí z vás tu možno hrajete hru LoL , každý zápas čo hrajú pozerám aj majstrovstvá a pod. Ale vždy ma zaujímalo, že ako sa dostať do takého turnaja. Trebars ako CLG, Curse... Otvor fórum »
13. 1. 2013 12:34
23
Viete niekto nemecky?? potrebujem pár základných viet čo som robil cez vianoce,,. Ďakujem :D
prosím, kto má trochu času a rád mi pomôže napíšte budem veľmi rád, potrebujem cca 10 viet o tom, čo som robil cez vianoce, Ďakuejm :D Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:37
80
Ak pôjdete do svojho profilu na FB, koľko stránok/skupín máte "lajknutých"?
192 je to v tom riadku ako máte priateľov, fotky, mapy... Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:35
7
Biologia
Prosim ako by ste definovali tieto pojmy: -neresenie -mlieč -ikry -lúčovito súmerne telo -statocysta -atol Dakujemmm:) Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:34
39
Čo povedať polícií?
Takže partia mladých si vo vedlajšom dome robievajú žúrky a mne to už neskutočne vadí, plus je to mládež a sú stále v podnapitom stave... Takže som sa rozhodla, že to budem riešiť tak, že zavolám policiu... Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:04
8
Keď hlasujete v ankete
- najprv si pozriem graf a výsledky pod ním, ale nie som tým pri hlasovaní ovplyvňovaný
- najprv si pozriem graf a výsledky pod ním a som tým pri hlasovaní ovplyvňovaný (aj keď si myslím, že nie som)
- rovno hlasujem bez pozretia si grafu
Ďalšie možnosti »
13. 1. 2013 10:51- najprv si pozriem graf a výsledky pod ním a som tým pri hlasovaní ovplyvňovaný (aj keď si myslím, že nie som)
- rovno hlasujem bez pozretia si grafu
Ďalšie možnosti »
29
Knieža vs Starý jazvec
13. 1. 2013 09:34
3
Vymenne pobyty
Tak chcem sa vás opýtať veci ohľadom vymennych pobytov na rok : 1. boli ste niekedy na niečom takom? 2. ak áno mali ste nejake stipendium? 3. kolko vas priblizne stal celi pobyt? ... Otvor fórum »
13. 1. 2013 09:17
23
Ako vyplnit cas straveny v nemocnici?
Trcim v nemocnici uz od stredy, bydem tu do buduceho piatku a uz neviem co mam robit. Mam tu na izbe este 3 baby - 2 v mojom veku, z nich jedna rozprava madarsky a ja neviem... Otvor fórum »
13. 1. 2013 09:13
16
Rozbieham nový web ohľadom MT
Rozbieham web ohľadom mobilných telefónov www. mobildobodky. 6f. sk , bol by som rád keby že ho navštívite a poprípade by ste nám dali like na fb, tweet na twitteri , ,,plus" na Google+ , ... Otvor fórum »
13. 1. 2013 08:32
8
Dobrý masér/ka v Brne? Vie niekto o takom niekom? Dik
Dobrý masér/ka v Brne? Vie niekto o takom niekom? Dik Otvor fórum »
13. 1. 2013 01:34
55
Setrenie
Setrenie, tyka sa v podstate kazdeho z nas. Dokazete cosi mesacne usetrit? hoci aj z maleho prijmu? Otvor fórum »
13. 1. 2013 00:53
55
Ako si ziskať u rodičov zase dôveru?
donedavna som mala s rodičmi fajn vzťahy, všade ma púšťali až do nedávna keď som prišla domov namol, myslia si že aj húlim. odvtedy ma nechcu nikde puštať a keď hej vždy rano čakaju a musim... Otvor fórum »
13. 1. 2013 00:39- 1 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 2 Mam odist z BIRDZU ?
- 3 citite ucinky konsolidacie?
- 4 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 5 Na Birdzi ste najčastejšie
- 6 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 7 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 8 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 9 Videli ste film Otec?