Diskusie - 3254. stránka fóra
14
Nudím sa čo mám robiť ? :(((
Som chorá nemôžem ísť vonku... sa nudím prosím poradte mi nejakú stránku na rýchle stahovanie filmov alebo take dačo ... hocičo prosím nudím sa tak že som o tom SPRAVILA PREZENTACIU !!! Otvor fórum »
18. 1. 2013 12:13
2
Hollého pamätník
ahojte... takže v marci idem na hollého pamätník a musím si vybrať nejakú knihu z ktorej budem recitovať... mala by to byť próza pre stredné školy... keďže som vždy chodila iba zo základnej nato recitovať tak vôbec... Otvor fórum »
18. 1. 2013 08:18
7
Odporučili by ste mi nejakú dobrú knižku esejí alebo fejtonov?
Teraz ma chytilo čítať knižky esejí a fejtonov, proste knižky kde ľudia hovoria svoje názory, postrehy. Tak či nemáte dáku knihu na odporučenie? Otvor fórum »
18. 1. 2013 07:19
19
čo robiť keď si niekto privlastnil cudziu hudbu?
Táto hudba sa vám asi páčiť nebude ale o to teraz nejde. Jednému producentovi ukradli pieseň. Problém je ten že nemôžem písať koment k videu pretože by ho musel schváliť uploader videa (ten by to vymazal)... Otvor fórum »
17. 1. 2013 23:58
35
Plávanie a hlad
Tiež ste po plávaní tak brutálne hladní? Ja som myslela dnes, že zjem aj koňa, čo som mala také krče od hladu. Jedla som o pol 2 a o 2 sme šli plávať, proste už o... Otvor fórum »
17. 1. 2013 22:33
20
SSUŠAT BA
Ahojte, chcem sa opýtať, či tu nie je niekto kto chodí alebo chodil na súkromnú strednú umeleckú školu animovanej tvorby (www. uat. sk). Otvor fórum »
17. 1. 2013 21:23
16
Wifi "router" v mobile
Chcem sa opýtať že čo si môžem na mobile zapnúť ten prístupový bod wifi a pripájať sa naň cez počítač alebo notebook, či mi to sťahuje z kreditu.. neviem to zistiť lebo zatiaľ som sa ešte nevedela pripojiť ale... Otvor fórum »
17. 1. 2013 21:19
8
Pripojenie na internet
Zdravím... Mám problém s pripojením na internet. Internet na počítači, ktorý je pripojený káblom k ruteru ide v pohode. Ale ja keď sa chcem pripojiť s notebook cez wifi je problém. Raz ide, raz... Otvor fórum »
17. 1. 2013 21:01
14
Bilingválne gymnázium Dominika Tatarku
Č. auky ľudia ide te niekto na školu uvedenú vyššie??? Pýtam sa lebo neviem či je to dobrý napad ; -) nwm či to zvládnem :-/ pomozte :-) Otvor fórum »
17. 1. 2013 20:23
13
čo je podla vás lepšie Automatizer , alebo IT ?
2. ročniku sa budeme delit na Atomatizer a Informačne technologie čo je podla vás lepšie Automatizer , alebo Informačne Technologie ? , lebo neviem sa rohodnutčo si vybrat , každny učitel hovorý volačo iné tak... Otvor fórum »
17. 1. 2013 20:18
34
čo s tím ? :D
Môj brat má dievča ,, celkom si rozumieme ale niekedy si nesadneme - musíme stáť ,, čo mám robiť ? :D Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:58
5
Ahojte, mohli by ste mi pomôcť s odposluchom?
Ahojte, potreboval by som zistiť lyrics tejto pesničky, ale nie je na internete. Bol by ste niekto taký dobrý, že by ste mi ho odpočúvali? http://www. youtube. com/watch?v=6VS9NtSh1Es Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:57
5
Anketárky
Mam taku troska divnu otazku. :-) Chcela by som vediet ze ked mi volaju tie rozne anketarky a zeny co ponukaju rozne skvele vyrobky ci to stahuje kredit aj mne....alebo je to niekde tak a niekde inak? Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:47
39
Ako sa vysporiadavate s rozchodom?
Na online poradni pre mladých IPcko. sk sa v týchto dňoch veľmi často stretávame s témou rozchodu. Ako je možné, veď je pred Valentínom? Aký máte vy recept na rozchod? Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:46- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR