Diskusie - 3254. stránka fóra
20
SSUŠAT BA
Ahojte, chcem sa opýtať, či tu nie je niekto kto chodí alebo chodil na súkromnú strednú umeleckú školu animovanej tvorby (www. uat. sk). Otvor fórum »
17. 1. 2013 21:23
16
Wifi "router" v mobile
Chcem sa opýtať že čo si môžem na mobile zapnúť ten prístupový bod wifi a pripájať sa naň cez počítač alebo notebook, či mi to sťahuje z kreditu.. neviem to zistiť lebo zatiaľ som sa ešte nevedela pripojiť ale... Otvor fórum »
17. 1. 2013 21:19
8
Pripojenie na internet
Zdravím... Mám problém s pripojením na internet. Internet na počítači, ktorý je pripojený káblom k ruteru ide v pohode. Ale ja keď sa chcem pripojiť s notebook cez wifi je problém. Raz ide, raz... Otvor fórum »
17. 1. 2013 21:01
14
Bilingválne gymnázium Dominika Tatarku
Č. auky ľudia ide te niekto na školu uvedenú vyššie??? Pýtam sa lebo neviem či je to dobrý napad ; -) nwm či to zvládnem :-/ pomozte :-) Otvor fórum »
17. 1. 2013 20:23
13
čo je podla vás lepšie Automatizer , alebo IT ?
2. ročniku sa budeme delit na Atomatizer a Informačne technologie čo je podla vás lepšie Automatizer , alebo Informačne Technologie ? , lebo neviem sa rohodnutčo si vybrat , každny učitel hovorý volačo iné tak... Otvor fórum »
17. 1. 2013 20:18
34
čo s tím ? :D
Môj brat má dievča ,, celkom si rozumieme ale niekedy si nesadneme - musíme stáť ,, čo mám robiť ? :D Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:58
5
Ahojte, mohli by ste mi pomôcť s odposluchom?
Ahojte, potreboval by som zistiť lyrics tejto pesničky, ale nie je na internete. Bol by ste niekto taký dobrý, že by ste mi ho odpočúvali? http://www. youtube. com/watch?v=6VS9NtSh1Es Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:57
5
Anketárky
Mam taku troska divnu otazku. :-) Chcela by som vediet ze ked mi volaju tie rozne anketarky a zeny co ponukaju rozne skvele vyrobky ci to stahuje kredit aj mne....alebo je to niekde tak a niekde inak? Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:47
39
Ako sa vysporiadavate s rozchodom?
Na online poradni pre mladých IPcko. sk sa v týchto dňoch veľmi často stretávame s témou rozchodu. Ako je možné, veď je pred Valentínom? Aký máte vy recept na rozchod? Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:46
3
Tetovacie popisovače
Alebo inak, fixy na telo. Máte s nimi nejaké skúsenosti? Dajú za ľahko zmyť? Neviete, kde by sa dali kúpiť? Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:37
2
Je tu niekto kto študuje na UK v Prahe obor marketingova komunikácia a public relatons?
Je tu niekto kto študuje na UK v Prahe obor marketingova komunikácia a public relatons? Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:36
17
Dohody po novom (brigádnicka práca študentov)
Čaute, je tu niekto taký, kto momentálne robí na dohodu, najlepšie by bolo, ak máte viac dohôd? Ako to teraz je? Čítala som na nete, že ak je príjem do 155e, tak... Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:36
24
Kýve sa mi trvalý zub!
Aaaa.. čo mám robyť? Mám ísť za zubárom alebo ho vyrhnúť. Je to zub na ľavo asi tretí od zadu. Kýve sa mi iba časť z neho lebo je dajako dvojmo rozdvojený. Potrebujem pomoc plllsss... Otvor fórum »
17. 1. 2013 19:17
55
Kedy má žena najväčšiu chuť na sex ? dá sa to nejako vyrátať ?
viem že je to väčšinou nevyspitateľné a nedá sa to vyrátať ale počul som niečo v tom zmysle, že sa to dá vyrátať kedy má žena tie dni kedy nakupuje vyzívave veci oblieka sa tak a je strašne nadržaná,... Otvor fórum »
17. 1. 2013 18:45
10
Wi-fi
Zdravím, chcel by som sa spýtať či by sa dalo neako uskutočniť toto... Takže mám ntb pripojený na LAN kábel s internetom, doma som našiel neakú tyčku :D(neviem presne načo slúži, zatial sa iba domnievam... ) a má... Otvor fórum »
17. 1. 2013 18:25- 1 Čo ty a ghostovanie?
- 2 Rodinni pribuzni ktorych ste nikdy nevideli.
- 3 Koľko kníh ste prečítali za minulý rok?
- 4 Preco ma nemate radi?