Diskusie - 3221. stránka fóra
42
Kto vám na birdzi najviac vadí ? ( koľko len chcete ich vymenujte )
kto vám na birdzi najviac vadí ? ( koľko len chcete ich vymenujte ) Otvor fórum »
28. 1. 2013 13:26
5
Kaderníctvo brno
ahojte, viete mi poradiť nejaké dobré kaderníctvo v brne? hlavne tí čo tu študujete:) googliť viem, ale som tu prvý rok a tak by som chcela nejaké odporúčania, a aké máte skúsenosti a tak... Otvor fórum »
28. 1. 2013 12:18
45
Čo by si chcel v živote dosiahnuť?
Máš nejaký cieľ? Ako si predstavuješ budúcnosť? Aký sen by si si chcel splniť? Otvor fórum »
28. 1. 2013 11:49
11
Tablety
Prosim tych, ktory sa rozumeju: Chcela by som si zohnat tablet a tu je to: aké to má funkcie? dajú sa tam dať programy ako na pocitac?(powerpoint, word... ) pripadne ine rady? Otvor fórum »
28. 1. 2013 11:43
32
Vysokoškoláci, splnil vysokoškolský alebo internátny život, resp. škola vaše očakávania?
Ako veľmi sa vaše očakávania zhodovali nakoniec s realitou? A či sa vôbec zhodovali? :D a napíšte aj čo študujete a ročník:) Otvor fórum »
28. 1. 2013 10:50
17
študujúci v ČR
- poznámky si píšem po slovensky
- poznámky si píšem po česky
- jazyky striedam (ako?)
Ďalšie možnosti »
28. 1. 2013 09:57- poznámky si píšem po česky
- jazyky striedam (ako?)
Ďalšie možnosti »
67
Pozadie na pc/ntb
Čo vy máte nastavené ako pozadie na ntb/pc????..... ja mám napríklad vlajku SR Otvor fórum »
28. 1. 2013 08:35
41
Čoho sa bojíte?,,,,
Je niečo čoho sa bojíte (okrem smrti) ? Čo nie ste ochotný spraviť (obrazne) za nič na svete? Pričom sa doslova zatrasiete?... U mňa to je... Otvor fórum »
28. 1. 2013 08:34
5
Pomooc s mobilom HTC Desire C!
Ahojte, prosim vas o rady, co mam robit ked mi ne nesvieti displej, resp svieti ale iba na sekundu. Mobil mi fungoval bez problemov, a teraz rano som ho zapla a ubrala som jas displeja... Otvor fórum »
28. 1. 2013 07:47
5
KAMAKO prijímacie skúšky
prosím vás, je tu niekto, kto tú školu navštevuje, poprípade bol na prijímacích skúškach a mohol by mi poradiť na čo sa mám zamerať pri príprave na písomný test?:)) Otvor fórum »
28. 1. 2013 00:45
27
Je terajšia kríza náhodná? Alebo,,. ?
- Náhodný proces... to sa stáva, zachvíľu bude dobre.
- Je za ňu niekto zodpovedný, ale veríme politikom, oni ju vyriešia. Oni vždy vedia lepšie ako my. Veríme im.
- Elita ju vytvorila, aby viac zbohatla.
Ďalšie možnosti »
28. 1. 2013 00:44- Je za ňu niekto zodpovedný, ale veríme politikom, oni ju vyriešia. Oni vždy vedia lepšie ako my. Veríme im.
- Elita ju vytvorila, aby viac zbohatla.
Ďalšie možnosti »
13
STU bratislava, fakulta informatiky
Chcem sa spytat na Vas nazor, ze ci by som mal nejaku sancu sa dostat na tuto VS. Mam len priemerne znamky, myslim take dvojky, trojky a styrki. Percentualne zhodnotenie vysvedceni by mi vyslo asi... Otvor fórum »
28. 1. 2013 00:42
10
Ako sa volá pesnička?
ako sa volá pesnička na zvučku seriálu Deň a noc? Dík Otvor fórum »
28. 1. 2013 00:38
64
Čo robili ľudia pred tým ako vynašli kukátko a zamykateľné dvere?
Čo robili ľudia pred tým ako vynašli kukátko a zamykateľné dvere? Otvor fórum »
27. 1. 2013 23:54
61
čo vám vadí na vašej/om partnerovi/ke ?
Mne asi to že nevie vymyslieť konverzaciu medzi nami sám , a vždy to musím ja :P a nevie mi povedat pekne slovo bez toho nez by som mu ja nejake povedala ale inak je super :-) Otvor fórum »
27. 1. 2013 23:48- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.