Diskusie - 3191. stránka fóra
4
Studuje tu niekto jazyky na Komenskeho univerzite?
Ak áno, ako to tam funguje s predmetmi, konkretne by ma zaujíámalo či si možem vybrať anglický jazyk na tlmočníctve a prekladatelstve a ktomu dalsi jazyk a ak áno od akeho stupne zacinam ten druhý jazyk. ... Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:12
19
Jóga
Ahojte. Cvičíte tu niekto jógu? Aký na to máte názor? A hlavne: naozaj to nejako zdravotne pomôže? :) Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:53
40
čo máte chalani rady na babach
Takže chlapci čo sa vám páči na babch ? :) Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:44
9
Predám kreatín Pure, lacno + dám k tomu šejker Brutal Nutrition :)
čaute, ak má niekto záujem tak napíšte TS, foto pošlem, neberiem to, vrátil som sa k proteínu... niečo z neho ubudlo..cca tretina, to sa odzrkadlí aj na cene, a nie nie je to... Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:42
22
Poradte nejaký zábavno-romantický film s dobrou herečkou alebo hercom, pripájam 3 filmy ktorý by ste mi odporučili?
Niečo komické a romantické s nejakou dobrou herečkou a hercom niekým známym ako je napríklad Jennifer Lopez vo filme ktorý som pozerala včera "Mejdan v Las Vegas" alebo Miley Cyrus "Poslední píseň" Hlavne nech je to zábavné ale nie prehnane... Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:40
29
Čo si myslíte: Prečo na Birdzi každého hneď zdrbú aj za tú najmenšiu chybu?"
Túto otázku mi položil jeden užívateľ ako tému a plánujem ju rozpracovať v ďalšom videoblogu, takže komentujte som zvedavá aj na vaše názory. Možno sa nechám inšpirovať. Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:38
2
Bojové umenie Levice
Čaute, už dlhšie rozmýšlam nad prihlásením sa na niake bojove umenie, no v Leviciach poznám že je len Box. Ak niekto o niečom vie v Leviciach alebo v okolí pár km... Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:36
4
Nový počítač
Zdravím, chcem vás požiadať, aby ste mi poradili s nejakým dobrým a výkonným počítačom (notebook) , so všetkým čo má taký dobrý počítač obsaovať. Prosím iba odskúšané tipy. Ďakujem pekne Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:17
5
PREDAM KNIHU NA SZU PODKLADY NA PRIJÍMAČKY , nechce niekto ?
PREDAM KNIHU NA SZU PODKLADY NA PRIJÍMAČKY , nechce niekto ? Otvor fórum »
4. 2. 2013 15:06
101
Držali ste už pri sebe niekedy dajakú drogu ? ,,.
Držali ste už pri sebe niekedy drogy ? ak áno, čo ? viem možno čudná otázka, ale zaujímalo by ma to ... a asi sa ani väčšina tu neprizná ... :D Otvor fórum »
4. 2. 2013 14:57
23
Ako sa mam zmenit?
chcem sa zmenit myslim si ze mam mensie sebavedomie, a niekedy mam problem v komunikacii, vzdy ma fascinovali ludia ktory mali velky respekt vedeli si vzdy sami vsetko vybavit a nikto ich neovplivnoval Otvor fórum »
4. 2. 2013 14:20
66
Mali ste už marihuanu?
4. 2. 2013 13:48
24
Na čo používate sociálne siete? :)
4. 2. 2013 10:12
5
Texty songov v mobile
Existuje nejaká appka na android kde si môžem pozrieť texty piesni alebo tak? aby som nemusela isť priamo cez operu? Alebo nejaký iný spôsob? Otvor fórum »
4. 2. 2013 10:00
40
Randenie - staršie dievča ako chlapec
Zdravím. Mám menšiu dilemu ohľadom toho že sa mi páči jedno dievča (poznáme sa obaja), ale ide o to že je staršia ako ja. Konkrétne je staršia o 4 roky. Ja mám 21, ona 25.... Otvor fórum »
4. 2. 2013 08:41
81