Diskusie - 3186. stránka fóra
17
Novy redaktor do casaku
Asi ste si vsimli, ze sa hlada novy redaktor... Koho by ste navrhli vy? Kto by podla vas vedel pisat zaujimave clanky? A o com by mali byt? :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 14:26
20
Rušenie vyučovania-5?
Tak mi napadlo, že keď žiak vyrušuje na hodine učiteľ mu môže napísať poznámku. A ak teda tento žiak vyrušuje opakovane, môže mu učiteľ napísať 5? Akoby odpovedal či písal písomku, normálna 5 čo sa mu... Otvor fórum »
6. 2. 2013 13:40
7
Nefunguje CD rom
Ahojte, veľmi by ste mi pomohli ak by ste mi dali nejaké rady ohľadom nefungujúcej cd romky. Notebook mi prestal registrovať CDčka/ DVDčka a ani v ponuke Počítač nemám zobrazenú ikonku. ... Otvor fórum »
6. 2. 2013 12:55
20
Čo si myslíte o rascovom miešaní ?
Máte radi čiernu rascu ? Alebo máte radšej iránsku, alebo indickú. A čo si myslíte o jej miešaní s inými koreninami ? Otvor fórum »
6. 2. 2013 12:27
8
Učiteľstvo Ekológia - Etická výchova aleboo Ekológia - Výchova k občianstvu ?!?
Ahojte :) Chcem sa len informovať, či máte niekto skúseností zo štúdium tohto odboru, poprípade viete mi niečo o tom povedať. Zaujíma ma, čo to štúdium obnáša, či ho hodnotíte ako zvládnuteľné či veľmi... Otvor fórum »
6. 2. 2013 12:07
11
Kto by vedel vysvetliť parciálnu elasticitu?
som z toho magor.. z učenice.. a z netu ešte viac :D Otvor fórum »
6. 2. 2013 08:24
36
Akú výhodu má prelepka na ISICU?
Odo mňa to nikto nikdy nepýtal, až dnes, keď som si konečne po 1, 5 roku v Brne chcela vybaviť šalinkartu :D Otvor fórum »
6. 2. 2013 02:39
46
Čo si myslíte o miešaní rapu s rockom a metalom?
V poslednej dobe som si začala všímať skupiny ako Limp Bizkit či Linkin Park no a chcela by som vedieť váš názor na kapely čo miešajú do kopy tieto dva úplne odlišné hudobné štýly a vôbec na túto hudbu. ... Otvor fórum »
5. 2. 2013 23:19
14
Dievcata z Kosic ku akej gynekologicke chodite ?
dievcata z Kosic ku akej gynekologicke chodite ? Otvor fórum »
5. 2. 2013 22:26
17
MATFYZ vs FIIT
Caute Mam problem s vyberom VS, rad by som isiel studovat informatiku, lenze neviem kde... Rozhodujem sa medzi MATFYZ (konkretne - aplikovana informatika alebo informatika) a FIIT (informatika) ... Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:54
21
Dajú sa na slovensku kúpiť nejaké sedatíva bez predpisu?
nie že by som ich chcel :D len ma to tak napadlo že či sa dajú také zohnať. . Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:44
12
Facebook pomoc
Zdravím, chcem sa opýtať či sa dá nejako na fb nastaviť aby lúdia ktorých nemám v priateľoch nevideli moju časovú os, fotky , ... proste že ak ma niekto nemá v priateľoch a zapne môj profil... Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:34
8
Prvá severokórejská hra
pyongang racer, čo vám povím :) dúfam že človeka zodpovedného za tú trúbku neposlali do pracovného tábora http://youtube. com/watch?v=B0WhdhbImLM Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:31