Diskusie - 3186. stránka fóra
36
Akú výhodu má prelepka na ISICU?
Odo mňa to nikto nikdy nepýtal, až dnes, keď som si konečne po 1, 5 roku v Brne chcela vybaviť šalinkartu :D Otvor fórum »
6. 2. 2013 02:39
46
Čo si myslíte o miešaní rapu s rockom a metalom?
V poslednej dobe som si začala všímať skupiny ako Limp Bizkit či Linkin Park no a chcela by som vedieť váš názor na kapely čo miešajú do kopy tieto dva úplne odlišné hudobné štýly a vôbec na túto hudbu. ... Otvor fórum »
5. 2. 2013 23:19
14
Dievcata z Kosic ku akej gynekologicke chodite ?
dievcata z Kosic ku akej gynekologicke chodite ? Otvor fórum »
5. 2. 2013 22:26
17
MATFYZ vs FIIT
Caute Mam problem s vyberom VS, rad by som isiel studovat informatiku, lenze neviem kde... Rozhodujem sa medzi MATFYZ (konkretne - aplikovana informatika alebo informatika) a FIIT (informatika) ... Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:54
21
Dajú sa na slovensku kúpiť nejaké sedatíva bez predpisu?
nie že by som ich chcel :D len ma to tak napadlo že či sa dajú také zohnať. . Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:44
12
Facebook pomoc
Zdravím, chcem sa opýtať či sa dá nejako na fb nastaviť aby lúdia ktorých nemám v priateľoch nevideli moju časovú os, fotky , ... proste že ak ma niekto nemá v priateľoch a zapne môj profil... Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:34
8
Prvá severokórejská hra
pyongang racer, čo vám povím :) dúfam že človeka zodpovedného za tú trúbku neposlali do pracovného tábora http://youtube. com/watch?v=B0WhdhbImLM Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:31
26
STU BA
Chemické inžinierstvo.... Ak tam niekto študuje, tak mi prosím vás v skratke napíšte, na čo by som sa mal pripraviť... Otvor fórum »
5. 2. 2013 21:17
28
Vaša obľúbená reklama, na ktorej sa vždy zasmejete?
http://www. youtube. com/watch?v=dtlBbsgbPxo Moja je táto :D Otvor fórum »
5. 2. 2013 20:46
9
Anglický jazyk - slovenský jazyk UKF, BA
je pravda, že na UKF nie su prijímačky prosím vás? podla čoho beru? a ako je to na BA? :) vie niekto niečo? :) Otvor fórum »
5. 2. 2013 20:38
44
13 na diskotekach
Ako to vnímate vy? Chodili ste v 13 na diskoteky? Dovolili vam to rodicia? Nemyslim teraz take podniky kde od vas pytaju obcianske ale diskoteky "s volnym vstupom".... :-) Otvor fórum »
5. 2. 2013 20:37
7
DJ Acustic - Torpedo
Čo hovoríte na tento song od začinajúceho producenta a Djca Acustica ? Grafickú podobu klipu vyhotovilo IITT Studio http://www. youtube. com/watch?v=97j6_RRI0LY Otvor fórum »
5. 2. 2013 20:31
80
Aký máte názor na mladé dievčatá vo veku 13-18r. v štýle: fejsbučík, fotečky, cmučky, cmučky, 10 cm make- upu?
- mám ich rada, sú to moje cmučky cmuuuqQ babenky
- sú mi ukradnuté, neriešim ich
- totálne najviac ich nenávidím a už len pri pomyslení na ne mám pocit, akoby som mal/a tŕň v zadku
Hlasuj »
5. 2. 2013 20:25- sú mi ukradnuté, neriešim ich
- totálne najviac ich nenávidím a už len pri pomyslení na ne mám pocit, akoby som mal/a tŕň v zadku
Hlasuj »
24
LAZARUS-LOGO
Chalani a holky, nie je tu čírou náhodou niekto, kto sa zaoberá lazarusom a má niekde vytvorené ľubovoľné logo nejakej firmy alebo niečoho takého? predtým ako začnete dávať komenty typu: naučíš sa to len programovaním, tak sa... Otvor fórum »
5. 2. 2013 20:18