Ako to vnímate vy? Chodili ste v 13 na diskoteky? Dovolili vam to rodicia? Nemyslim teraz take podniky kde od vas pytaju obcianske ale diskoteky "s volnym vstupom"....
v 17stich som išla prvýkrát na "zabavu" aj na diskotéku kde sa občianky kontrolovali že od šestnástich bol vstup - aj to som sa čudovala že ma naši pustili.
@subsannabo nechodila ani som nemala potrebu tam chodiť, rodičia by mi to aj tak nedovolili a v podstate som im aj vdacna za to - aspon som tam nevyzerala jak debil ktory tam nema čo hladat ako dnešne deti ktore sa vopchaju vsade a potom si ziskavaju aj taku povest obecných otrav na diskotekach
v 13tke som navštevovala podniky do ktorých chodili len mladšie ročníky, takže sme nevytŕčali z davu a neukazovali na nás prstom "aha, deti v meste!" ... zabávali sme sa, bláznili, vybúrili sa.. odžila som si tam toho kopec....a spätne to považujem za správny krok v svojom živote....teraz mám 18 a som kľudná.. keď sa pozriem na niektoré svoje rovesníčky ako s nimi plieska puberta tak sa mi rozum zastavuje... a som rada, že teraz si už môžem budovať hlbšie zmysly života narozdiel od nich.. jednoducho, že som si niektoré veci odžila skôr ... všetko má svoje plusy a mínusy...
akoze na normalnej platenej diskoteke som ani nikdy nebol iba na takych dedinskych aj ked aj tie su platene ale tak je to ine asi ako normalna velka diskoteka .... no a v 13tich ma nieco take ani nenapadlo
ale tu je vidiet ako ide ten svet do pice .... uz deti ani neexistuju ... od 8 sa fajci od 10 sa pije od 12 fetuje a to este pred par rokmi to vyzeralo uplne inak
v16tich..prvykrat.. a to bolo lebo sme tu mali studentov s holandska.....a vecsina ludi z partie bola este starsia. potom som bola tnacovat asi zo 3 krat na vyske a to je vse
ja chodím len na také pre decká také kde je vek cca 12 - 16 ale celkom sranda tam býva. a áno rodičia ma pustia, ale musím byť doma do jednej... a na tie diskotéky ma pustia len preto, že DJ je ich kamarát a on nás väčšinou aj hodí domov
mam 15 a nechodím a ani nemam potrebuju .. a ano pride mi trapne ked vzdy v sobotu rano vidim na fb fotky z barov ako su tam pooznačovane deti ktore ledva dosiahli 14..staci mi raz-dva krat do mesiaca ist v piatok do krcmy (nie na diskoteku) a to aj tak že max. do 11tej čo som v podstate rada že ma mama nepusti dlhsie
diskotéky moc nemusím ale občas aspoň sem tam som myslím že chodila aj keď radšej som bola niekde vonku s kamoškami ako na diskotékach... a rodičia ma v pohode púšťali lebo vedeli že nepôjdem nikam kde bude alkohol a podobne teda vedeli kde som vždy...
Ľudia ja nemám 13 len som chcela vedieť či to je tak aj u vás lebo u nás to je uplne bezne ze 13 sa opita potaca na parkete o 3 v noci co mi pride dost divne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nikdy.
dieťa, na diskotéky máš čas!
Mozno tak do telocvicne so spoluziakmi, traposit na sladakoch...
a v mojom okolí chodia 13-ročné decká aj na diskotéky kde je vstup od 15 alebo dokonca 17 rokov...
na to máš čas, byť tvoju materu, pustím ťa od 18 rokov .......filip