Diskusie - 3184. stránka fóra
27
9
Elektronika cez ebay
mate skusenosti s kupovanim elektroniky cez ebay? konkretne sa mi jedna o citacku knih kindle touch http://www. ebay. com/itm/Amazon-Kindle-Touch-WiFi-New-Sealed-Worldwide-Compatible-One-Year-Warranty-/261144879152?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders& a Otvor fórum »
6. 2. 2013 19:20
20
Ako mám prekonať strach z ruštinárky?
vždy keď sa blíži ruština tak už deň predtým ma bolí brucho, nič nejem a skrátka mi je zle lebo sa strašte bojím ruštinárka. naša ruštinárka je strará tetka ktorá furt len bľačí. raz som mala odpovedať... Otvor fórum »
6. 2. 2013 19:00
44
Vysoká škola alebo odísť do zahraničia
čaute, takže mám dosť veľkú dilemu, pár dní na rozhodnutie, keďže termín podania prihlášok je blízko... lenže jediné čo by ma bavilo, je právo, bohužiaľ, dnes to nemá význam ísť študovať, darmo niekto... Otvor fórum »
6. 2. 2013 18:58
30
Použil ma!
Chcem vám ponúknuť príbeh, ktorý je typickým predstaviteľom tejto témy, s ktorou sa na online poradni pre mladých bohužial občas tiež pri chatoch stretávame. Príbeh: „Nikdy by som... Otvor fórum »
6. 2. 2013 18:38
5
VŠVU - Architektúra
Študuje niekto na tejto škole? Alebo viete niečo o nej? Budem rada za každú informáciu :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 18:35
18
49
Rozkazovanie
Je normálne, ked chlapec rozkazuje svojej priateľke ? Myslím to tak, že sa ho musí pýtať či niekde môže ísť (niekoľkokrát sa stalo že kamarátku jej priateľ s nami nepustil piatok večer len tak do mesta sa najesť)... Otvor fórum »
6. 2. 2013 18:02
126
Boh
Možno tu táto téma bola už rozoberaná ale v poslednej dobe som sa začala viacej zaoberať touto témou. Som neveriaca a nikdy ma nikto ešte nepresvedčil o tom že Boh existuje. Ludia čo v... Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:57
15
Mám chrípku čo mi pomoze vyliečt sa ?
Mám chrípku čo mi pomoze vyliečt sa ? Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:52
17
Červené vlasy
Čo si o nich myslíte? považujete to za trápne, lebo si to dáva už veľa dievčat, páči sa vám to alebo nie? Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:40
2
L´Oreal súťaž!
Ahojte, napadlo ma, že sa zapojím do súťaže a poprosím vás, či by ste mi nejaký ten hlas nedali? :-) http://apps. facebook. com/castingcremegloss/profil/1071 tento link na fb by mal snáď fungovať :-)... Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:14
5
Neviete kto vlastne spieva tuto pesnicku? Chester Bennigton, Mark Wakefield alebo skupina Spiritfall?
http://www. youtube. com/watch?v=e6_iWd7I_ig Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:07
5
Modelovacia hmota FIMO
Ahojte, chcela by som sa spýtať či s tým má niekto skúsenosti, prípadne či by mi vedel poradiť nejaké stránky s návodmi alebo niečim jednoduchým a overeným... A ešte jedna otázka, keď už mám... Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:05
9
šikovný gitarista?
Nazdar zháňam gitaristu z okolia Liptovského Mikuláša, pretože jeden potencionálny sa radšej venuje iným veciam :) na prvú skúšku by ti netrebalo nič, ozvučenie je a aj gitara.. prípadne ak fajn spievaš alebo vieš... Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:48
23
Biotechnologie, biochemia?
ako iste viaceri veiet, je februar... :D a ja mam necely mesiac na podanie prihlasok :D tak hladam vselijake moznosti, ako sa informovat a z prvej ruky je to asi najlepsie... takze, chodi z vas... Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:42
9
Future tenses
Prosím nejaká dobrá duša čo by mi tromi vetami vysvetlila future tenses?? prosííím :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:37