Diskusie - 3183. stránka fóra
35
Chalani, čo by ste račej chceli od baby na Valentína?
šál (alebo nejaký iný predmet) vášho obľúbeného futbalového klubu alebo plyšového medvedíka ? :D :) poprípade iné rady do komentu :) ďakujem :) Otvor fórum »
7. 2. 2013 12:57
13
Právo TU TT/Politológia TU TT/Politológia UK BA /Sociológia UK BA
Vedeli by ste mi povedať nejaké info. o tom ako to tam funguje (na týchto 4 odboroch na týchto školách????Podávam si tam prihlášky a bodli by HOCIJAKÉ info. o týchto školách (také základné na čo by som sa... Otvor fórum »
7. 2. 2013 12:42
157
Najprecenovanejší hudobný interpret všetkých čias?
kto to podľa vás je? myslím hlavne svetovú scénu, môžte napísať aj kapelu alebo konkrétne meno hudobníka prípadne napísať prečo práve táto osoba/kapela. Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:46
24
Notorickí klamári
Mal som tú "česť" zoznámiť sa s jednou osobou. Keďže som veľmi nedôverčivý a obozretný, vždy sa snažím o novom človeku dozvedieť čo najviac, aby som v budúcnosti nebol prekvapený... No zistil som, že tá... Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:36
2
Mobilny internet
Mam Mobilny internet od tcom . Normalne USB v ktorom je sim karta . Ale potrebovala by som z toho spravit wifi . stači ked si kupim router a dam tam tu simku ? Alebo... Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:24
28
Veríte na Karmu?
Iste ste sa v živote stretli s tvrdením ,,what goes around, comes around", teda to, čo iným spravíme my, sa nám vráti. V hrubých rysoch a bez prílišného rozoberania sa to nazýva Karma. Vždy... Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:00
5
Kamarát na dopisovanie
Ahojte, viete o nejakej stránke, kde si môžete nájsť kamaráta na dopisovanie po nemecky? :) Veľmi by mi to pomohlo, ďakujem :) Otvor fórum »
7. 2. 2013 10:52
13
Najlepsi album (SK)
trapneho slavika sme mali, radiohead awards nas cakaju, ale spravme si hlasovanie tu Otvor fórum »
7. 2. 2013 10:01
26
Spoločenská hra pre jedného?
Pozná niekto niečo také? :D nemyslím na PC, alebo podobnej veci.. ale fakt.. :D ak áno, tak napíšte.. alebo si proste vymyslite.. som zvedavý čo vás napadne :D :D Otvor fórum »
7. 2. 2013 09:30
1
UK BA - prekladateľstvo
Ahojte dávate si niekto prihlášku na UK BA odbor prekladateľstvo??? Píšte TS :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 23:43
23
Co je najlepsie?
birdz. sk##birtz. cz##birdzcsik. pl##birdzo. hu##Бирдз. ua##die Birdz. at Otvor fórum »
6. 2. 2013 23:09
17
Poezia a próza
Prosím vás potrebujem súrne nejakú básničku alebo prózu na prednes do školy a neviem nič najsť. chcel by som nejakú zábavnú smutnú alebo niečo o láske môže byť aj trocha neslušná prosím pomôžte mi . Otvor fórum »
6. 2. 2013 22:27
17
Trasenie o 22:00
Nepoznáte film, v ktorom boli deti zasiahnuté chorobou? A každý jedeň deň sa o 22:00 neviem presne či vtedy triasli? A boli v telocvični pripútané o postele. Ale potom sa nejak vy-montovali a zabíjali. Otvor fórum »
6. 2. 2013 22:22
16
Farebný make up
Neviete kde by sa dal zohnať farebny make up ? že žlty, zeleny, modry, červeny, čierny, biely a tak ? :D Otvor fórum »
6. 2. 2013 22:06
29
Psíčkovia / mačičky / iní domáci miláčikovia
Začnime tým, že som nikdy nemala zviera, preto netuším, ako takáto vec funguje, no môj otec tvrdí, že keby sme doma mali mať mačku, tak by sme ju museli dať sterilizovať/vykastrovať, lebo inak... Otvor fórum »
6. 2. 2013 21:48
25
Je sterilizovaný kocúr sexuálne aktívny?
Včera sme dali sterilizovať kocúra a dnes som ho našla ako preťahuje chlpatý vankúš. Je to normálne? Na čo je vlastne dobrá sterilizácia? Otvor fórum »
6. 2. 2013 21:43
13
Otázky na prijímačky- Policajná akadémia
Ahojte. :) Prosím Vás nemá niekto vypracované otázky na prijímačky na Policajnú akadémiu? Vopred ďakujem. Otvor fórum »
6. 2. 2013 21:31- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 5 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR