Diskusie - 3181. stránka fóra
24
Ako neochorieť?
Zimné obdobie sprevádza choroby a mňa by zaujímalo, ako sa im bránite. Okrem toho, že sa viac obliekate. Otvor fórum »
7. 2. 2013 21:42
2
Školský internát Jozefa Herdu TRNAVA
Dnes som bola na DODcku na obchodnej v Trnave... Pýtala som sa tiež na ubytovanie, a bolo mi povedané že sa dá ubytovať v internáte blízko Športového gymnázia Jozefa Herdu. Je tam niekto z vás... Otvor fórum »
7. 2. 2013 21:42
15
Bojové umenie
Dalo by sa naučiť nejaké bojové umenie aj doma, z videí alebo obrázkov ? :D Otvor fórum »
7. 2. 2013 21:39
39
10 hodín 10 minút
Ak si niekde v obchode, al. v reklamnom katalógu pozeráte nové hodinky, (ručičkové) je pravdepodobné že je na nich nastavený východzí čas 10:10 - s vačšou či menšou odchýlkou. Prečo? Je to norma Európskej... Otvor fórum »
7. 2. 2013 20:48
8
Práca v Rakúsku
Ahojte, už dlhší čas premýšľam, že odídem pracovať do Viedne, a preto by som vás chcela poprosiť, či by ste mi nevedeli odporučiť na začiatok nejakú agentúru, lebo doteraz som sa stretla na internete len... Otvor fórum »
7. 2. 2013 20:43
37
Autobus
Keď som bola malá, vždy som sa čudovala, že ľudia, čo spia v autobuse sa neboja, že "prespia" svoju konečnú stanicu. Preto sa pýtam: 1. Zvyknete v autobuse... Otvor fórum »
7. 2. 2013 20:20
10
Hladam film :) pomôžte!
Ahojte, hľadám jeden film. Je to o troch alebo štyroch chalanoch, ktorí majú rakovinu a v nemocnici spolu bývajú v jednej izbe. Nič viac o ňom neviem. Dúfam, že toto stačiť bude a veľmi... Otvor fórum »
7. 2. 2013 20:02
21
O týždeň je valentín, a ja stále ešte neviem, čo si kúpim :-(
O týždeň je valentín, a ja stále ešte neviem, čo si kúpim :-( Otvor fórum »
7. 2. 2013 19:52
37
Valentín :)
Ahojte, chcem prekvapiť polovičku niečim peknym, poradte ako? čo mu mam kupit? ..a dalej čo davate vy na valentina? Otvor fórum »
7. 2. 2013 19:25
11
Brno, Nitra, Prešov
Čaute, potrebujem pomoc s týmito tromi školami. Chcela by som ísť študovať do Brna teoriu filmu a audiovizuálnu kulturu, ale pre istotu by som si chcela dať prihlášku aj na iný obor, lenže neviem či budem... Otvor fórum »
7. 2. 2013 18:58
12
Postavička
Hľadám meno rozprávkovej postavičky. Niečo ako drevorubač s veľkým červeným klobúkom na hlave. A je to stará rozprávka. P. S. Nie je to tatko šmolko. Otvor fórum »
7. 2. 2013 18:43
5
Kde mozem najst v BA kurzy cinskeho alebo japonskeho jazyka ?
Nazdar mam vela volneho casu ktory by som rad zaplnil tim ze by som sa naucil nejaky novy jazyk mohly by sme mo pomoct ? Otvor fórum »
7. 2. 2013 18:15
24
Ako ochorieť
prosím poradte mi ako mám za noc ochorieť. a skúste si tie blbé poznámky odpustiť. ja za to budem znášať následky. za normálne rady vopred ďakujem PS: som úplne psychicky a aj fyzicky zdravá Otvor fórum »
7. 2. 2013 18:11
25
Keď idete spať, svieti vám male/velke svetlo aj ked spite ?
7. 2. 2013 18:07
21
Tiež to s vami Eva robila len v tričku?
no hej, naša Evička tričko... ##nie, bola úplne holá##nie, mala na sebe nejakú inú časť oblečenia##Eva to so mnou nerobila##kto do pekla je Eva???##iná odpoveď Otvor fórum »
7. 2. 2013 18:05- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR