Diskusie - 318. stránka fóra
10
Nespravenie opravneho terminu maturity
Caute, mam na vas dalsiu mierne retardovanu otazku, teraz vsak nie pre mna. Mam kamarata a je mozne ze nespravi ani opravnu maturitu z jedneho predmetu a chcel som sa spytat ci neviete co sa deje potom? Otvor fórum »
7. 9. 2019 11:20
38
Váš najoblúbenejší Francúzsky film?
A je podľa vás europska krajina, kde sa točia lepšie filmy ako vo FR? Otvor fórum »
7. 9. 2019 00:14
18
Naozaj unikátny YouTube channel - kritika
Čaute, pomaličky rozbieham úplne unikátny YouTube channel, viem toto si možno počul/a veľa krát ale ja točím na 360° kameru A chcel by som počuť váš názor na moje videa môj YT channel: https://www.... Otvor fórum »
6. 9. 2019 22:32
14
Psychiatrický pacient
Ako je možné môjho rodinného príslušníka dostať ku psychológovi po prípade do liečebne? Mám v rodine osobu, ktorá okrem agresívneho správania rozmýšľa nad šialenými vecami (kradnutie, podpaľovanie) a bojím sa kam ďalej by to mohlo zájsť . . Otvor fórum »
6. 9. 2019 21:21
3
Nefunkčná polovica klávesnice
ahojte, vôbec sa nevyznám do techniky, tak by som chcela vedieť, či už sa to niekomu stalo, alebo ako to nabudúce opraviť - zapla som ntb, išla písať heslo, no písmená napravo mi nefungovali,... Otvor fórum »
6. 9. 2019 20:29
1
Problém s LTE
Vedel by niekto poradiť? Keď si na telefóne nastavíme VoLTE a vedľa 4G sa mi to zobrazí, všetko je ok. Akonáhle to zmizne, nejde sa mi dovolať. Keď si predstavím 4G na 3 alebo 2G,... Otvor fórum »
6. 9. 2019 20:13
5
Problém s prihlásením do Windows 10
Odišiel mi na ntb stredný rád kláves (od A po H) a nedokážem sa trz prihlásiť do Windows. Hard reset nechcem riešiť mám tam dôležité veci ale nakoľko heslo obsahuje A a S tak sa tam nedostanem... Nejaké... Otvor fórum »
6. 9. 2019 19:34
7
Poradte napínavý thriller
Ahojte poradte mi prosim nieaký napínavý thriller vdaka Otvor fórum »
6. 9. 2019 17:34
5
Pomáda, pasta alebo hlina na vlasy?
Ahojte, mám kučeravé vlasy a potrebujem dobrý prípravok na styling účesu. Je lepšia pomáda, pasta alebo íl / hlina na vlasy? uveďte aj prípadne nejaké kvalitné produkty :) viem zhruba, aký je medzi nimi rozdiel, ... Otvor fórum »
6. 9. 2019 17:20
13
Ma tu niekto skusenosti s tejpovanim?
Zacinam zvazovat tuto vec, pretoze som si uz niekolky krat v zivote vyhodila koleno a prve co mi napadlo bolo googlit, ci by neslo spevnit tejpou (lebo si pamatam ze moj otec to robil ked mal dojebane kolena... Otvor fórum »
5. 9. 2019 21:14
13
Pokec - registracia
potrebujem sa zaregistrovat na pokec lenze ja som v taliansku, ale oni chcu odomna overenie cez mobil (asi preto ze mam taliansku IP) a rovnako aj cislo musi zacinat na +421 lenze ja mam simky so slovenskymi cislami doma.... Otvor fórum »
5. 9. 2019 21:11
7
Jazykovy mentoring
Ahojte, skusal niekto tuto stranku a kurzy z nej, a ak ano ako vam to pomohlo alebo nejake osobne skusenosti. ; D Otvor fórum »
5. 9. 2019 21:08
48
Čo by ste si priali vedieť v puberte?
Téma mierená pre ľudí, nad 18 a vyššie, ktorý by aspoň mali byť "dospelí" :D Dá sa to sformulovať aj "Čo by si fakt chcel povedať svojmu pubertálnemu ja?" Otvor fórum »
5. 9. 2019 20:13
9
Dokážete si pamätať konkrétne zviera?
Myslíte, že ak by ste niekde videli inzerát hľadá sa pes/mačka s farebnou fotkou a vy by ste to zviera predtým videli, stretli sa s ním napríklad na ulici a aj si ho dlhšie obhliadli.. že by ste vedeli... Otvor fórum »
5. 9. 2019 19:25
15
Uprednostňovanie niektorého z detí / vnúčat
Mali ste niekedy pocit, že vás rodičia uprednostňujú pred súrodencami alebo naopak? Prípadne, že by vaši starí rodičia uprednostňovali niektoré z vnúčat? Môže ísť o viac pozornosti, voľnosti alebo napr. o hodnotnejšie dary. Otvor fórum »
5. 9. 2019 19:01