Diskusie - 3179. stránka fóra
10
PriF. UK-Chémia, Biochémia or Geografia
Čaute. Študuje niekto na prírodovedeckej fakulte na týchto odboroch?Chcem sa spýtať, že či je pravda, že ak tam berú na základe stredoškolského priemeru(čo je dosť na... )či má možnosť dostať sa tam človek aj s hroznými známkami, ktorý sa aktuálne... Otvor fórum »
8. 2. 2013 13:56
135
čo si myslíte o illuminátoch??? pretože ja tomu verím a mali by ste aj vy,,,,.
illumináti existujú to už je všeobecne známe, len hlúpy a naivny ludia tomu neveria, ved ked vidím tie koncerty ako ludia odpadávajú a robia z nich bohov……illuminati existuju už 600 rokov je to sekta alebo organizácia ktorá... Otvor fórum »
8. 2. 2013 13:40
18
Ako si dobiť kredit z domu ??
Ahoj :D Takže potrebujem si dobiť kredit, no neviem jak :O, nemám tu blízo bankomat, skúšala som cez net ale neviem čo majú na mysli pod tými údajmi ako napr. "identif.... Otvor fórum »
8. 2. 2013 13:27
13
Neviete kde sa dajú stiahnuť všetky série?
Zo seriáli Sex v meste ... nemáte niekto všetky série? Alebo aspoň ak by ste mali dobrú stránku na to len nie tie platené Otvor fórum »
8. 2. 2013 12:19
38
Chalani, najviac sa vám páči keď dievčatá nosia,,.
8. 2. 2013 12:06
70
V koľkých rokoch ste sa naučili variť?
Ja neviem variť, môj priateľ varí lepšie ako ja, tak je mi občas trápno :D Otvor fórum »
8. 2. 2013 11:56
2
Internetový obchod EBAY
Prosím, pomôžte mi niekto s EBAYom. Ten paypal , poštovné, prepočet, a veci okolo toho, prosím! :D Otvor fórum »
8. 2. 2013 11:42
26
Pizza s vajcami
ahojte, chcem si objednat pizzu rusticana. je tam syr, sunka, sampionony, olivy, ale i vajcia a chcem sa spytat, ze ci je dobra pizza s vajcami? jedli ste uz taku? Otvor fórum »
8. 2. 2013 11:01
93
Pre (hlavne) chlapcov 18+
Nakoľko sa ešte v dospelosti riadite predstavami a žiadosťami svojich rodičov ohľadom outfitu? (od dĺžky vlasov/brady/fúzov až po farbu oblečenia atď. ) Po prípade poteší, ak napíšete, kedy ste (ak ste) začali ich požiadavky ignorovať. ... Otvor fórum »
8. 2. 2013 08:48
5
Program na na robenie music wallpapers etc.
Nevedeli by ste mi poradiť nejaký program, kde sa dajú robiť obrazky na štýl coverov na maxtapy, pesničky a tak?..také tie abstraktné veci. na kompe mám zatiaľ len photoshop a photofilter... Ďakujem za rady=) Otvor fórum »
8. 2. 2013 08:44
5
Má niekto skúsenosť s fakultou biotechnológie a potravinárstva na SPU v Nitre ?
Má niekto skúsenosť s fakultou biotechnológie a potravinárstva na SPU v Nitre ? Otvor fórum »
8. 2. 2013 08:04
11
Politická hra
ahojte :) Nepoznáte niekto PC hru, kde by ste sa stali politikom, príp. diplomatom, a museli by ste vyhrať voľby alebo by ste dali sľuby svojim voličom, a museli by ste ich splniť, aby... Otvor fórum »
8. 2. 2013 07:12
12
Vašou úlohou je nesplniť úlohu. Splníte ju?
Vašou úlohou je nesplniť úlohu. Splníte ju? Otvor fórum »
8. 2. 2013 02:45
9
Belgicko - obrovska pedofilna siet, nahoda ze tu je EU, NATO?
http://wikispooks. com/ISGP/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair. htm toto je len pre ludi so silnejsou povahou, obrovska pedofilna siet v Belgicku napojena na politiku, Dutroux case... velmi malo sa da o tom najst na nete, napriek v Otvor fórum »
8. 2. 2013 01:36
- 2 surodencov ( aj ja-sme dokopy tolko)
- 3 surodencov ( aj ja -sme dokopy tolko)
Ďalšie možnosti »