Diskusie - 3179. stránka fóra
28
Baby, čo si dávate pod šaty bez ramienok ?
Alebo top, alebo ak je holý chrbát, lebo mne osobne prídu priesvitné ramienka škaredé... Napr. : idete na ples a máte na sebe šaty bez ramienok, krásne a dáte si podprsenku a škaredé priesvitné ramienka ?... Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:28
12
Bazar vymena
Dobrý deň s dotyčním sme vymnienali mobili cez bazoš ja som mu mobil poslal 100% stav a on nie dá sa dať tresne oznamenie ? alebo nie ? tak isto viem že si to vyzdvihol Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:15
2
Názvy pesničiek
Neviete niekto názov aspon jednej z týchto pesničiek ? 0:06 - 0:34 http://www. youtube. com/watch?v=ekOV5aPeW-o 0:00 - 1:26 http://www. youtube. com/watch?v=5RLjAaT-AmI& list=FLiMtLvm8ZVvIhTpQt7ojZEQ& index=2 Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:08
18
IPad
Dobry den, chcel by som poradit ohladom ipadu mini, mam ho asi tyzden ale este som neprisiel na to ako dostanem nejake obrazky , hudbu alebo videa (filmy) do ipadu . nestudoval som to nejak... Otvor fórum »
8. 2. 2013 16:26
20
Ahojte , myslíte si že sa dá schudnúť s bokov 97 na 89 a menej ???
myslím , že nie ... je to dané geneticky ... lenže mojej sestre sa to vysvetliť nedá ... . Otvor fórum »
8. 2. 2013 16:14
18
Preco sa niektori ludia takto spravaju?
Moze mi niekto vysvetlit, preco ak sa spoznam s niekym novym, tak sa dotycny/a sprava vacsinou milo, a takisto ak mam k tomu cloveku este odmerany postoj, tak sa sprava vcelku milo? Ale ak zacnem sa... Otvor fórum »
8. 2. 2013 15:55
17
Kde sa cítite väčšinou lepšie?
8. 2. 2013 15:19
21
Kulturológia alebo dejiny umenia?
Ahojte, chcela by som sa opýtať na skúsenosti tých, ktorí chodili alebo chodia na kulturológiu či na dejiny, že čo si o tých odboroch myslíte a celkovo uvítam čokoľvek, čo vás... Otvor fórum »
8. 2. 2013 14:43
26
Máte,,,,
- 1 surodenca ( aj ja -sme dokopy tolko)
- 2 surodencov ( aj ja-sme dokopy tolko)
- 3 surodencov ( aj ja -sme dokopy tolko)
Ďalšie možnosti »
8. 2. 2013 14:21- 2 surodencov ( aj ja-sme dokopy tolko)
- 3 surodencov ( aj ja -sme dokopy tolko)
Ďalšie možnosti »
10
PriF. UK-Chémia, Biochémia or Geografia
Čaute. Študuje niekto na prírodovedeckej fakulte na týchto odboroch?Chcem sa spýtať, že či je pravda, že ak tam berú na základe stredoškolského priemeru(čo je dosť na... )či má možnosť dostať sa tam človek aj s hroznými známkami, ktorý sa aktuálne... Otvor fórum »
8. 2. 2013 13:56
135
čo si myslíte o illuminátoch??? pretože ja tomu verím a mali by ste aj vy,,,,.
illumináti existujú to už je všeobecne známe, len hlúpy a naivny ludia tomu neveria, ved ked vidím tie koncerty ako ludia odpadávajú a robia z nich bohov……illuminati existuju už 600 rokov je to sekta alebo organizácia ktorá... Otvor fórum »
8. 2. 2013 13:40
18
Ako si dobiť kredit z domu ??
Ahoj :D Takže potrebujem si dobiť kredit, no neviem jak :O, nemám tu blízo bankomat, skúšala som cez net ale neviem čo majú na mysli pod tými údajmi ako napr. "identif.... Otvor fórum »
8. 2. 2013 13:27
13
Neviete kde sa dajú stiahnuť všetky série?
Zo seriáli Sex v meste ... nemáte niekto všetky série? Alebo aspoň ak by ste mali dobrú stránku na to len nie tie platené Otvor fórum »
8. 2. 2013 12:19- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- zamiešam ju
- normálne z jedného konca taniera na druhý oproti
Ďalšie možnosti »