Diskusie - 3176. stránka fóra
17
Externá matura - už ste sa začali pripravovať?
Maturita klope na dvere a ja by som chcela vedieť, či ste sa nejako už začali pripravovať. Z akých podkladov si opakujete atď.. Otázka pre minuloročné generácie - z čoho ste sa učili? Viete si... Otvor fórum »
9. 2. 2013 19:13
77
Je ozaj vždy "nadobrotu" vravieť partnerovi pravdu?
Naozaj neviem. Je to to pravé orechové, bežať za partnerom a vyrozprávať mu všetko?... Myslím, že sú témy, ktoré sa rozoberať nemajú, alebo nie je to najvhodnejšie. Niektoré veci by mali byť "tajné"... Otvor fórum »
9. 2. 2013 18:35
7
Kto podľa vás postúpi ďalej v Champions League?
9. 2. 2013 18:19OTP direkt
Ahojte, máte niekto účet v OTP banke a zriadený internet banking? Ako dlho trvá "aktivácia"? Včera som si to zriadila v banke, ale pracovníčka nepovedala nič, no a stále sa... Otvor fórum »
9. 2. 2013 18:13
19
Facebook-like
Stalo sa vám už niekedy, že vám niekto na fb napísal , aby ste mu dali like na profilovku? Čo si o tom myslíte a aký máte na to názor ? :) Otvor fórum »
9. 2. 2013 17:46
13
Ludia ked vyplnam prihlasky cez AIS2 na rozne univerzity tak na kazdu univerzitu musim mat osobitne prihlasovacie meno a heslo ?
lebo ked so si ako prvu davala na uk tak v pohode a ked som si to iste meno a heslo dala na umb tak mi ukazovala ze chybne ..takze treba sa znova registrovat ? moze byt to iste meno... Otvor fórum »
9. 2. 2013 17:45
34
Matematická hádanka
Máme trojuholník ABC. na strane AC je bod P na strane BC je bod P AB a PQ su rovnobežné AB:PQ = 3:2 otázka znie kolko percent obsahu... Otvor fórum »
9. 2. 2013 17:23
17
Máš vlastnú webovú stránku/blog?
9. 2. 2013 17:15
12
Gymnázium a kortikoidy ( nesúvisí to zo sebou )
Ahojte mám otázku že neviete do akého priemeru berú na gymnázium bez skúšok ? a ešte tí čo beriete kortikoidy či ako sa to píše cítite sa inak alebo priberáte , máte zvýšenú chuť do jedla... Otvor fórum »
9. 2. 2013 17:05
4
Učiteľstvo AJ-NJ na TU a UK,,.
Ahojte, chcem si podať prihlášky na učiteľstvo AJ a NJ na tieto školy a chcem sa informovať či má niekto skúsenosti, ako to tam funguje, dá sa to zvládnuť v pohode či treba sa nadrieť? alebo či... Otvor fórum »
9. 2. 2013 17:01
4
čawte vie mi niekto poradit ked chodim na strednu školu a z tej 1som prestupoval na 2strednu školu a potom zase naspet na tu 1že
čawte vie mi niekto poradit ked chodim na strednu školu a z tej 1som prestupoval na 2strednu školu a potom zase naspet na tu 1že Otvor fórum »
9. 2. 2013 16:54
18
HAK
Ahojte, hladala som tu nieco podobne, avsak nenasla. chcem sa spytat najma dievcat co antikoncepciu uzivali alebo uzivaju.. nikdy som nemala problemovy menzes, dostala som ho takmer presne, nakolko som zacala... Otvor fórum »
9. 2. 2013 16:27
13
Kto podľa vás postúpi ďalej v Champions League? :)
9. 2. 2013 16:18
8
Phishing
dnes som sa chcela prihlásiť na Facebook ale nedalo sa to a píše mi tam že môj účet bol zrušený pretože majú podozrenie že som sa stala obeťou phishingu. Chcem sa opýtať : neviete náhodou či to je len... Otvor fórum »
9. 2. 2013 15:24
33
RPG hry
Mohla by som Vás poprosiť poradiť nejakú RPG hru podobnú Skyrimu? čo by mohla baviť aj babu... najlepšie by bolo keby sa tam nerobilo dookola furt to isté (to mi neskutočne na Skyrime vadilo:D)..viem že je tu zopár podobných tém... Otvor fórum »
9. 2. 2013 15:01
16
Kde zoženiem dámske tričko ženy treba lúbiť? :D
kde zoženiem dámske tričko ženy treba lúbiť? :D Otvor fórum »
9. 2. 2013 13:52- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR