Diskusie - 3163. stránka fóra
1
Europske trestne pravo - surne!
Hladam dobrovolnika, ktory by mal nieco k historii europskeho tresnteho prava. Dakujem. Budem velmi vdacny povdacny Otvor fórum »
14. 2. 2013 17:42
16
Stáva sa Vám, že,,
Sa len tak dívate na nejaké foŕum, anketu, status alebo hocičo iné a príde Vám to nezmyselné, alebo trápne? Mne sa to stáva už dlhšiu dobu. Viem, že ľudia potrebujú pozornosť ale toto sa mi... Otvor fórum »
14. 2. 2013 17:21
20
Chceli by ste sa pozrieť na toto miesto?
14. 2. 2013 16:56
8
Brigáda na leto
Prosím vás, máte skúsenosti s nejakým (alebo poznáte) dobrým a hlavne dôveryhodným portálom s brigádami? kde sa naozaj dá niečo nájsť(a nie samé hostesky!) a prípadne ak si založím profil tak ľudia reagujú. alebo prípadne nejakú agentúru. Otvor fórum »
14. 2. 2013 16:53
67
Chalani, musí byť pekná? ,,,,.
Musí byť podla vás chalani baba pekná, keď je normálna, milá a smeje sa aj na vašich vtipoch? o. O Teda nemyslím že by bola nejaká zas extra škrata hej :D Zalúbili by ste sa do takej? Otvor fórum »
14. 2. 2013 15:38
5
UKF - povinné voliteľné predmety
Hoj hoj, neviete niekto, ako je s týmito predmetmi? Mám na výber z troch, ale keďže sú (povinne) voliteľné, nemusím mať všetky, len si musím vybrať niektorý/é z nich, ... Otvor fórum »
14. 2. 2013 14:09
54
Ako niekoho donútiť aby mi dal LIKE na stránku na facbooku?
Neviem či sa dá niekoho vôbec k niečomu donútiť, ale nepoznáte aspoň niečo čím by som večinu ľudí presvečila? :D :) Otvor fórum »
14. 2. 2013 14:02
32
Star Wars 7!
Máte niekto nejaké informácie, o star wars 7. Viem že to bude natáčať Disney, ale dúfam že to nebude až také hrozné. :) ale podla thoto videa: http://youtu. be/uRfOsl0nSnc :O... Otvor fórum »
14. 2. 2013 13:52
5
UPJŠ Fakulta verejnej správy
Prosím poradte mi , to je jedna zo škol o ktorej rozmýšlam, že si tam podám prihlášku...... chcela by som vedieť o náročnosti štúdia, či ma nejaké uplatnenie po skončení :) alebo ohľadom príjmačiek na túto školu... Otvor fórum »
14. 2. 2013 13:36
6
Pomoc s pripojením na net
Čaute, potrebovala by som pomoc od niekoho, kto sa trochu vyzná do počítačov a vecí okolo. Dnes ráno som sa na notebooku normálne napojila na net, asi po pol hodine mi nejako zblbol prehliadač,... Otvor fórum »
14. 2. 2013 13:35
27
Práca v rodinnej firme
Myslíte si, že je dobre pracovať so zlým šéfom ( stresuje vás už len myšlienka na jeho existenciu tak, že sa neviete sústrediť a bezdôvodne na vás kričí už len z dôvodu, že sa cíti byť viac... Otvor fórum »
14. 2. 2013 00:50
109
Človek vs zviera - čo je Vám prednejše?
Stále častejšie natrafujem na ľudí, ktorí sa netaja tým, že zviera stavajú na úroveň človeka, v niektorých prípadoch dokonca zviera stavjú NAD. Zvieratá si vážim, neubližujem, ale stále sú pre mňa menejcennejšie,... Otvor fórum »
14. 2. 2013 00:43
10
Vaas
co si myslite o tejto postave z FarCry3 a hercovi co ho hra (Michael Mando).. je podla vas mrtvy naozaj? (vzhladom na to ze vatsinu hry ste boli na drogach, a aj pri jeho zabijani dyka svietila a kym... Otvor fórum »
14. 2. 2013 00:09
14
Nova SIM karta
Ahojte, potrebovla by som si zabezpečiť novú simku. Na smskovanie. Mám ale len 14 a neviem ako funguje zhananie simky.. Mohli by ste mi dať radu kde kúpiť sim (najlepšie za nejakú lepšiu cenu aby sa platilo... Otvor fórum »
13. 2. 2013 22:55- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR