Diskusie - 3140. stránka fóra
16
Prosím, poraďte mi,,,,
Chcel by som Vás veľmi pekne poprosiť......... čo je podľa Vás najlepšie použiť, keď máte nasledujúce symptómy: Tečú Vám sople Bolí hlava Kašlete Čo je podľa Vás najefektívnejšia... Otvor fórum »
22. 2. 2013 12:38
32
USA
Za menej ako 400 rokov sa Spojené štáty americké zmenili z divočiny obývanej Indiánmi na najmocnejšiu priemyselnú krajinu sveta. Dnes sú hospodársky najrozvinutejším štátom na Zemi. Vyrábajú štvrtinu hospodárskej produkcie sveta. Spojené štáty vynakladajú Otvor fórum »
22. 2. 2013 10:31
17
Odkiaľ sťahujete filmy?
Ahoj, chcem sa spýtať, odkiaľ sťahujete filmy? Najlepšie by bolo, ak by to boli torrenty, samozrejme, bezplatne a aby sa to stiahlo rýchlo, ďalej nech je tam čo najmenej vírusov, proste spoľahlivé. ... Otvor fórum »
22. 2. 2013 10:22
22
Planujete ist na topfest 2013?,,,, na co sa viac tesite? Billy Talent alebo Iron Maiden?
- ano idem a tesim sa viac na Billy Talent...
- ano idem a tesim sa viac na Iron Maiden..
- nie nejdem... mrzi ma ze neuvidim Billy Talent
Ďalšie možnosti »
22. 2. 2013 10:06- ano idem a tesim sa viac na Iron Maiden..
- nie nejdem... mrzi ma ze neuvidim Billy Talent
Ďalšie možnosti »
81
21
10
Nejaké vhodné cviky na brucho a stehná?
Ahojte. Je síce mnoho cvikov na internete, ale mňa by zaujímalo, že či by mi niekto mohol poradiť nejaké 100% zaručené cviky na brucho a stehná..teda na celkové schudnutie. Avšak mám problém s kĺbami takže bicykel síce mám, ale som... Otvor fórum »
21. 2. 2013 23:42
42
14
Skins
Tak už som dopozeral aj 2. generáciu. Bola super ale 1. je aj tak najlepšia. :) Strašne sa mi páčil lesbický vzťah... ; ) Spôsob akým zomrela jedna z hlavných postáv ma úplne šokoval! :O... Otvor fórum »
21. 2. 2013 22:43
14
Ahoj, potrebujem poradiť s priateľom to bude zachvíľu polroka čo s ním už chodím a on mi dnes povedal že mi chce niečo kúpiť a ja by som potrebovala poradiť čo mám kúpiť ja jemu? ....ja viem že... Otvor fórum »
21. 2. 2013 22:33
14
Podla coho spoznate, ze je dotycna prelietava?
Myslite, ze sa da "vycitat" zo spravania a reci, ze zena moze byt vcelku prelietava, aj ked to tak na prvy pohlad nevyzera? Cize sa oblieka normalne, slusne, nevyzyvavo. Ako podla vas reaguje na... Otvor fórum »
21. 2. 2013 22:26
30
Sú veľmi ťažké prijímačky (písomne, či ústne) na vš z cudzích jazykov?
Stretla som sa skôr s prípadmi, že si dávajú radšej študenti bez prijímačiek. Ale tam nie je veľký výber. Otvor fórum »
21. 2. 2013 21:30
8
Strojček
Mám strojček už od 15 a o chvíľku budem mať 18. Kontroly mam zdarma. Má niekto skusenosti s tym že ked budem mať 18 budem niečo platiť za kontroly? Otvor fórum »
21. 2. 2013 21:08
24
Dúfam že v novom birdze sa budú dať blokovať neželané TS-ky
Lebo @flysser mi zase vypisuje TS-ky... minule mi písal že bol kúpiť nový digestor (bez vývodu s cirkuláciou), potom že sa nasral lebo v balení nebol pribalený uhlíkový filter tak musel dokupovať... a teraz ZASE ma otravuje... Otvor fórum »
21. 2. 2013 21:03
1
Pracuje niekto v MAXE v Trnave?
Hľadám si brigádu... chcela by som sa spýtať či tuna niečo nájdem.... dikes Otvor fórum »
21. 2. 2013 20:50
4
Mobil z Orange e-shop
Zdravím, plánujem si objednať mobil cez orange e-shop, ale na stránke majú napísané, že je dlhodobo nedostupný. Tak sa pýtam, či to platí aj na e-shop. Lebo podla mňa ho môžu v pohode objednať... Otvor fórum »
21. 2. 2013 20:45