Diskusie - 3108. stránka fóra
22
Kleptomani v MHD
tak si dnes cestujem v Košickej MHDčke, vyhepená z pekného dňa a zrazu sa len obzriem - týpek mi rozopína vrecko na taške -. - v autobuse plno ľudí a všetci ticho? toto ma dnes totálne nasralo :D Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:31
39
Panenska blana
ahojte mam novu priatelku , ktora mi povedala ze uz nieje panna, ale ked ju prstujem zmestim tak 2-3 prsty ale potom vnutri citim nieco, co ma uz nechce pustit dalej. Je to panenska blana alebo nie? Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:31
51
Čo si myslíte o vysokých dievčatách?? :D
Čo si myslíte o vysokých dievčatách?? :D Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:23
20
Dom hrôzy
cavte lidicky keby ste mali temu DOM HRôZY:D akee hry alebo dake discipliiny by ste dali ziakom?:D proosiim poradte mi prosiim vobec nemam daky náápad:/ Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:15
2
Vzory zmlúv
AHojte, minule som hľadala mamke papiere na rozvod (to je len dobre že sa rozvádza, netreba ľutovať) a našla som dobrú stránku, tak sa s Vami chcem podeliť. Je tam všetko, od spomínaného rozvodu, ... Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:05
21
RaynAir
Ahojte, mám takýto problém: moja sestra a ja ideme v lete do Anglicka. Kúpili sme si letenky cez RaynAir. Moja rezervácia prebehla v poriadku, mám 16, ale 13-ročná sestra mala problém. Máte s tým... Otvor fórum »
5. 3. 2013 15:28
10
Rayman Origins Lets Play
:D LP na hru Rayman Origins http://www. youtube. com/watch?v=QZF2pIAGZCE Otvor fórum »
5. 3. 2013 15:04
9
POMOOOOOOOOOOOOOOOOC
Ahojte, neviete niekto zohnat alebo kde možem zohnať testy a vysledky k nim k tejto knihe? Business Result Advanced Students book http://onlineenglish4u. com/blogs/index. php/learningmaterials/2010/02/15/business-result-advanced-level Otvor fórum »
5. 3. 2013 14:46
8
Ako nakupovať cez Playstation Store?
Zdravím vás, mam problém že chcem si kúpiť do hry Call of Duty : World At War Map Pack ale problém je v tom že som ešte odtial nikdy nič nekupoval, a neviem ako nato. Ako a... Otvor fórum »
5. 3. 2013 14:05
13
Problém so slúchadlami (galaxy y)
Ahojte ľudia, mám rootnutý mobil galaxy y, nahranú custom ROMku a drobný problémik. Všetko by šlapalo jak má, až na prehrávanie hudby cez slúchadlá. Vždy keď je pripojím k telefónu a zapnem hudbu, zo... Otvor fórum »
5. 3. 2013 13:59
79
Dokážete vybrať 6 ľudí ktorý prežijú dopad meteoritu?
Túto úlohu sme dnes riešili na manažmente rozhodovania. Situácia: Ste riadiacim členom výboru pre krízové a rizikové situácie, poverený premiérom vlády na uskutočňovanie rozhodnutí v blížiacej sa svetovej katastrofe. Do... Otvor fórum »
5. 3. 2013 13:15
7
Opäť horúčky a bolesť hrdla - VŠ
Minulý týždeň som dobrala antibiotiká a dnes sa mi znovu vrátila bolesť hrdla aj horúčky. Nemôžem si už dovoliť vynechávať školu. Doktorku mám na druhom konci republiky a nemám ani jeden voľný deň v týždni a samé zápočtové... Otvor fórum »
5. 3. 2013 13:14
41
Pozitíva Slovenska?
Všetci sa zhodneme na tom, že na Slovensku je tona vecí, na ktoré všetci nadávame - politici, smiešne nízke a zároveň niekde privysoké platy, cesty ako ementál, neprispôsobiví občania, vysoké dane... ale čo pozitíva?... Otvor fórum »
5. 3. 2013 12:28
1
Objednávali ste už niečo z nasnakup..??
aké boli vaše skúsenosti a prišiel vám tovar v pohode? zaujíma ma to z dôvodu, že tam majú dobré ceny, rozdiel medzi ostatnými obchodmi je aj 90€ a viac, preto chcem vedieť, či to nie je... Otvor fórum »
5. 3. 2013 12:02- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?