Diskusie - 3107. stránka fóra
78
Najhoršie miesto,,.
Aké najhoršie (alebo aj najškaredšie) miesto ste videli, popripade navštívili?... ja bratislavský pentagon (grc) ... Otvor fórum »
4. 3. 2013 21:52
51
Otázka hlavne pre chalanov
Čo tým myslí chalan, ked vám po dvojročnom vzťahu povie, že vás stále ľúbi, ale už si nerozumieme, preto sa musíme rozísť. . Otvor fórum »
4. 3. 2013 21:42
35
Straty-nálezy
čo najkurióznejšie ste stratili? a naopak-čo najkurióznejšie ste našli? :D a pri akej príležitosti? :D Otvor fórum »
4. 3. 2013 21:37
10
Gabi-g - Miluj Ma
Zdravim, hladam tuto piesen, kludne aj bez klipu, nemate to niekto ? Myslim, ze to odstranil z youtubu a som troseno smutny z toho dost Otvor fórum »
4. 3. 2013 21:11
6
Superstar-názov pesničky
Zdravím, prosím o pomoc, ak ste včera pozerali superstár, tak tam mali za úlohu sa naučiť refrén z niektorej pesničky za hodinu naspamäť, chlapci mali na výber zo 4, ja by som potreboval poznať tú... Otvor fórum »
4. 3. 2013 20:26
30
Super hrdina-hrdinka
Prosím, dajte nejaký tip na dobry film, aj po dejovej stranke a aj po charakterovej, s nejakym fakt dobrym superhrdinom/superhrdinkou :) Alebo proste len s nejakou super vymakanou ustrednou postavou ako bol napriklad Neo v Matrixe... Otvor fórum »
4. 3. 2013 20:04
46
Akých BIRDZ smajlíkov poznáte?
Otázka je jasne položená, tak s chuťou do toho! Otvor fórum »
4. 3. 2013 20:00
25
Záznamová kniha/hrubý zošit
Neviete kde sa dá kúpiť 200 listová záznamová kniha/zošit? ..totiž hladám všade-možne a ešte som takú nezohnala a potrebujem ju. Za hodnotnú radu vopred dakujem :) Otvor fórum »
4. 3. 2013 19:56
34
Len kamaráti ?
Prectavte si že mate priatelku/a, dáte sa spolu dokopi po kratkom čase vám ale oznámi že chce sa stretavať aj s inými. A teraz otázka, prejde istý čas, vy sa... Otvor fórum »
4. 3. 2013 18:01
41
Na akú strednú?
chcela by som sa spýtať že na akú strednú školu by som mala ísť lebo som už v 8. ročníku a stále nemám žiadnu vybratú. rada kreslím, som výrečná, dokážem povedať svoj názor, rado robím také... Otvor fórum »
4. 3. 2013 17:38
8
Stredná Odborná Škola Animovanej Tvorby- Bratislava
Ahojte, Chodíte niekto na túto školu? Poprípade čo si o nej myslíte? Pretože budúci rok ma čaká výber strednej školy a táto ma najviac zaujala (už som bol aj za riaditeľom, no i tak) A poprípade... Otvor fórum »
4. 3. 2013 17:33
7
22
Potrebujem dobré mozgy!
Nevedeli by ste mi povedať nejakú osobnosť (herci, maliari, vrahovia atď..) ktorý mali vlastnosť, že - Na vonok milý, dobrý, dobromyselný a vo vnútri zlý, chladnokrvný a škodoradostný.. ďakujem :) Otvor fórum »
4. 3. 2013 16:35