Diskusie - 3105. stránka fóra
31
Ak by ste zistili, ze ste adoptovaní, išli by ste vypátrať svojich skutočných rodičov?
Ak by ste zistili, ze ste adoptovaní, išli by ste vypátrať svojich skutočných rodičov? Otvor fórum »
6. 3. 2013 18:09
13
1. lekárska fakulta Karlovej Univerzity
Prosím vás, nájde sa tu niekto, kto tam študuje? Resp. aspoň robil prijímačky? Zaujímalo by ma , či znenie otázok v modelovkách je rovnaké ako na prijímačkách alebo tie modelovky sú fakt len... Otvor fórum »
6. 3. 2013 17:26
14
ERko
Poznáte eRko? zapájate sa do akcií ktoré organizuje? (napr. letné tábory, stretká, dobrá novina, jasličkové pobožnosti atď... ) Otvor fórum »
6. 3. 2013 17:24
105
Čo si na opačnom pohlaví všimnete ako prvé ? :)
Ak to tu už bolo tak sorry... Ja osobne si všímam oči a štýl obliekania :-) Otvor fórum »
6. 3. 2013 16:10
14
Tibco28
Máte niekto prosím skúsenosti s používatelom @tibco28 ? Píše mi divné správy. Otvor fórum »
6. 3. 2013 15:28
9
Pozeráte Red Dwarf
- áno
- nie, nepáči sa mi to
- v živote som to nevidel/a, ale viem, že také niečo existuje
Ďalšie možnosti »
6. 3. 2013 15:14- nie, nepáči sa mi to
- v živote som to nevidel/a, ale viem, že také niečo existuje
Ďalšie možnosti »
16
Peniaze
aké slovo sa mi rýmu so slovom peniaze? mám vymyslieť o peniazoch básničku a nič ma nenapadá Otvor fórum »
6. 3. 2013 14:39
59
Birdz ludia
Aky ludia chodia podla vas na birdz ? Ak sa vas niekdo opita co to je ten birdz a ze co za ludi na take nieco chodi co by ste mu odpovedali ? Otvor fórum »
6. 3. 2013 14:11
17
Co hovorite na uplne novu Operu Beta pre OS Android?
Vyskusali ste uz najnovsiu Operu Beta pre OS Android, ktora je dostupna v obchode Google Play od vcera?Ak, ano aka je podla Vas?Ja ju testujem od vcera rana, ale podla mna aj napriek uplnej zmene, je v porovnani s Boat... Otvor fórum »
6. 3. 2013 13:57
3
Vyroba oznameni ma stuzkovu
ahojte... nevedel by mi niekto poradit nejaky jednoduchy nástroj na tvorbu oznameni..pravdaze take ze gimp, pphotostudio (zoner a adobe) to som skusal... ale niesu take vysledky... skoro som chcel nieco pre zaciatocnikov... Otvor fórum »
6. 3. 2013 13:42
37
Veľké počty
Čaute už dávnejšie som si všimol že všade je to samí teploš :D nechápte ma zle nejak my nevadia ja len či ste si všimli že na chatovacích stránkach abo napr chat na hudobnom kanáli očko či jak sa volá... Otvor fórum »
6. 3. 2013 13:37
7
Škótsko Medicína
Čaute, neviete niekto ako je to s platením školného na medicínu? Viem, že Škótska vláda platí väčšinu odborov..ale je medzi nimi aj medicína? Neviem to vôbec nájsť..dik:) (hej, a pýtam sa tu, ... Otvor fórum »
6. 3. 2013 12:07
86
Na čo máte práve teraz chuť? :)
Môže to byť jedlo, nápoj, aktivita.. čokoľvek čo by ste si dali , alebo čokoľvek čo by ste chceli teraz robiť .. :) Otvor fórum »
6. 3. 2013 11:20 Takže, včera som dohral hru Dragon Age II, a prišiel na mňa taký veľmi zvláštny pocit, ako keď dočítam sakra-dobrú knižku... Dragon Age sa mi páčil ako iba veľmi málo hier. Ak niekto hral Dragon... Otvor fórum »
6. 3. 2013 11:19
3
Hladám kreslený film
Tento kresleňák už hladám dosť dlho a videla som ho jeden krát ked som bola dosť malá preto si moc obsah nepamatam..:/ Bolo to viacmenej o jednej rodinke ktorá bola doma a mala aj deti a die deti... Otvor fórum »
6. 3. 2013 10:38
11
Ntb
Ako dlho mozem este ratat s notebookom, ked minpise zvazte vymenu baterie? Planujem si tento rok kupit novy, ale clovek nikdy nevie... Otvor fórum »
6. 3. 2013 10:16- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?