Diskusie - 3105. stránka fóra
11
Ntb
Ako dlho mozem este ratat s notebookom, ked minpise zvazte vymenu baterie? Planujem si tento rok kupit novy, ale clovek nikdy nevie... Otvor fórum »
6. 3. 2013 10:16
4
Kaderníčka
Poznáte nejakú dobrú kaderníčku (kaderníka) v Bratislave - buď v Petržalke alebo niekde na Obchodnej ? Chcem si dať odfarbiť vlasy a tá moja kaderníčka odfarbenie nerobí :P Ďakujem Vám ; ) Otvor fórum »
6. 3. 2013 10:08
24
Problematika umývania rúk,,.
Ak idete na veľku potrebu, a po nej si idete umyť ruky, umyjete si ich pred tym, alebo potom, čo splachnete. Otvor fórum »
6. 3. 2013 08:52
11
Zmena viery/ náboženstva
Stalo sa vám, že ste boli neveriaci a začali veriť, alebo ste boli veriaci a z nejakého dôvodu ste sa na svoje náboženstvo vykašlali? a prečo? Otvor fórum »
6. 3. 2013 08:45
7
Samsung s3
Ak ho mste stava sa vam ze obcas nefunguje aktualizacia na pocasie? Ak hej ako to riesite:-D Otvor fórum »
6. 3. 2013 07:32
24
Ide o komunikáciu
Rozpráva sa s vami priateľ niekedy ako z deckom ? Máte to radi/y Aký názor na to máte ... Otvor fórum »
6. 3. 2013 01:22
42
Cigáni
- Spravili vám niečo a preto ich nesnášate
- Sú mi ukradnúti
- Nič mi nespravili a nemám ich rádi
Ďalšie možnosti »
6. 3. 2013 00:29- Sú mi ukradnúti
- Nič mi nespravili a nemám ich rádi
Ďalšie možnosti »
9
Neviete či,,. ?
neviete náhodou, či sa nedá dostať k údajom z ntb cez chatroulette alebo webkameru? je možné sa hacknúť k heslám? Otvor fórum »
6. 3. 2013 00:28
14
Správna vysoka škola?
trafili ste výšku na prvý krát, alebo ste si podávali prihlášky po prvom roku inde? alebo ste to preskúšali viac krát? Zaujímalo by ma, či to len ja tak špekulujem, alebo je nás viacero, ... Otvor fórum »
6. 3. 2013 00:26
9
Zmena VŠ počas semestra
čaute, chcem sa spýtať či neviete o niekom, alebo nemáte skúsenosti s prestupom na druhú VŠ /ten istý odbor/ počas semestra.. či sa to dá alebo podobne.. alebo či musím začať uplne od začiatku nový ročník aj s... Otvor fórum »
5. 3. 2013 23:20
18
Scio a TSP testy
Ahojte, je tu niekto, kto robil tieto testy, bol absolútny matematický mongol, ale zvládol ich a dostal sa na Masarykovu univerzitu v Brne? Hrozne ma mrzí, že... Otvor fórum »
5. 3. 2013 23:00
35
Sledujete zlozenie vyrobkov jedla a kozmetiky?
- sledujem len zlozenie jedla nieje mi jedno co jem,a z coho sa sklada
- nesledujem zlozenie jedla,je mi jedno co zjem a co jedlo obsahuje
- sledujem len zlozenie kozmetiky,nieje mi jedno co kydam na seba
Ďalšie možnosti »
5. 3. 2013 22:34- nesledujem zlozenie jedla,je mi jedno co zjem a co jedlo obsahuje
- sledujem len zlozenie kozmetiky,nieje mi jedno co kydam na seba
Ďalšie možnosti »
8
Reklama
Aj na vás tu vybehuje taká ohavná reklama s Riťmusom? Fuj, vždy ma studený pot zaleje... Otvor fórum »
5. 3. 2013 22:32
45
Najhoršie povolanie na svete?
Aká je podľa vás najhoršia práca na svete? podla mna jedna z najhorsich zamestnani je byt v ozbrojenych zlozkach.. napriklad policajti... kazdemu su na smiech, musia davat pokuty, buzerovat, su buzerovani,... Otvor fórum »
5. 3. 2013 22:25
19
Velka noc
Tak co tesite sa? Ja sa tesim konecne niake peniaze kupim si vlastny xbox 360 ... Otvor fórum »
5. 3. 2013 22:04
17
čo hovoríte na nový album BMTH?
čím viac tento album počúvam, tým viac a viac sa mi páčia. Olimu konečne aj rozumieť :D tak by ma zaujímal názor fanúšikov alebo jednoducho tých, čo si bmth občas... Otvor fórum »
5. 3. 2013 21:43
- Chcem mať
- Nie
Ďalšie možnosti »