Diskusie - 2861. stránka fóra
15
Typ na psychologickú literatúru
Ako názov usmerňuje, hľadám knihy o vzťahoch, myslení a podobných témach. Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:09
11
UPOL - Prírodovedecká fakulta
Ahojte, študuje niekto z Vás v Olomouci? Ktoré sú najlepšie intráky, vybavenie, ktorý je najbližšie k Prir. fak. ? Ďakujem Otvor fórum »
9. 6. 2013 14:43
14
Kde by som nasla rozpravky po anglicky s anglickymi titulkami? Najlepsie online?
Ja viem, ze chcem vela, ale fakt nie su niekde nejake videa s rozpravkami ( potrbuejem nieco lahke na anglictinu ) s anglickymi titulkami? Aj by som stahovala, ale to by mi muselo blbe stahovanie ist, ... Otvor fórum »
9. 6. 2013 14:18
8
Ubytovanie UK
caute , poptrebovala by som sa ubytovat v BA ( Mlynska dolina)..neviem nie som z BA je mlynska dolina daleko od centra??..potrebujem 1-2 noci co hovorite na Internat Mlyny??? Dakujem za info Otvor fórum »
9. 6. 2013 13:34
4
Neviete či sa niekde v Žiline, Námestove, Dolnom Kubíne alebo Ružomberku nachádza neaké centrum kde sa dá skákat na tých velkých
neviete či sa niekde v Žiline, Námestove, Dolnom Kubíne alebo Ružomberku nachádza neaké centrum kde sa dá skákat na tých velkých Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:38
25
Čo robiť ak ma neprijmú na vysokú školu?
Dala som si prihlášku na dve vysoké školy - právo a filozofická dejiny umenia, obe sú UK, učila som sa na nich ale nevenovala som tomu brutálne veľa času. Zmaturovala som na samé jednotky a v každom... Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:31
147
Co zeny v skutocnosti chcu? BEZ CENZURY!
Cim viac spoznavam zeny, tym viac mi pride, ze reci typu "chlapi chcu sex, a zeny lasku" je blba propaganda, a vacsinou to je naopak. Cim viac sa cisto sexualne spravam k zenam (ale nie... Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:19
33
12
Dobrý film
Neviete mi poradiť nejaký dobrý film, učím sa celý víkend a chcem si pri dačom oddýchnuť :)) Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:07
11
Ahojte , potrebovala by som poradiť,,
Som v štádiu vyberania a porovnávania mobilov... Zatiaľ len tak približne. Neviem od mobilu nemám veľa požiadaviek ale tak jasné , že základné funkcie : ako Wi-Fi , Bluetooth .. fotaparát atď. Nevedeli by ste... Otvor fórum »
9. 6. 2013 10:58
4
Video maker
Zdravim, rozbieham svoju Youtube kariéru a pre too samozrejme potebujem nejaky Video maker. Zatial používam Windows Movie Maker ale obavám sa, že to nebude stačiť. Potrebujem niečo lepšie s viac možnosťami a tým pádom... Otvor fórum »
9. 6. 2013 10:01
6
Ku ktorému kontinentu patrí Nový Zéland? ďakujem za odpovede
Ku ktorému kontinentu patrí Nový Zéland? ďakujem za odpovede Otvor fórum »
9. 6. 2013 09:23
12
Internátna skola
Je niekde na Slovesnku internátna skola kde sú triedy od prvého rocnika základnej skoly az do 4. rocnika strednej skoly? Kde ziaci majú rannú rozcvicku na intráku a nosia uniformu.... Otvor fórum »
9. 6. 2013 08:47
13
čo je väčšia provokácia,,.
9. 6. 2013 08:32
14
Stihlo vás dnes už niečo rozosmiať ?
Mňa https://www. facebook. com/photo. php?v=254691861340612 Otvor fórum »
9. 6. 2013 08:27
10
Peco chodi/chodil kazdy druhy vychodniar na železničiarsku priemyslovku/učnovku?
viem že železničiari vela chlastajú Otvor fórum »
9. 6. 2013 06:56- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?
- Nie
Hlasuj »