Diskusie - 2859. stránka fóra
39
Ako by ste reagovali na vzniknuté situácie?
Zaujímajú ma vaše názory. 1. Ako by ste zareagovali, keby ste sa hodnoverne dozvedeli, že: A. váš syn je homosexuál, B. Vaša dcéra je... Otvor fórum »
9. 6. 2013 18:04
24
Neviete o nejakej brigáde v Bratislave a okolí?
Ahojte, plánujem sa na júl a august presunúť do Bratislavy a z toho dôvodu hľadám nejakú brigádu. Beriem v podstate všetko, až na nejaké ťažšie manuálne práce. Ak by ste o... Otvor fórum »
9. 6. 2013 17:22
19
Ako vyhnať otravnú tetu z domu
V dome naša rodina + teta. Problém je s mojou neznesiteľnou tetou ktorá ide každému na nervy. Ako ju vyhnať/ vyštvať z domu ? Otvor fórum »
9. 6. 2013 16:48
70
Bikinová oblasť
Ahojte, nedávno som si kúpila voskové pásiky (Balea) na depiláciu bikinovej oblasti. Fungovalo to super, ani jeden chĺpok neostal, hladká pokožka :) Vydržalo to tak asi týždeň, no potom mi začali chĺpky zarastať. Viete... Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:58
97
Výška
koľko meriaš? si spokojná/ý? pripadáš si nízka/y, vysoká/vysoký?; ) Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:56
4
Avidemux
poradíte mi prosím ako mám zrýchliť v avidemuxe video ??? alebo poradte nejaky iný program kde sa to dá ; ) Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:52
14
Meranie vysky
stalo sa vam uz ze vas lekar zle odmeral? lebo mne hovoril ze mam 169cm ked ma odmeral a doma ked som sa ja odmerala tak mam necelych 167cm Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:52
15
Typ na psychologickú literatúru
Ako názov usmerňuje, hľadám knihy o vzťahoch, myslení a podobných témach. Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:09
11
UPOL - Prírodovedecká fakulta
Ahojte, študuje niekto z Vás v Olomouci? Ktoré sú najlepšie intráky, vybavenie, ktorý je najbližšie k Prir. fak. ? Ďakujem Otvor fórum »
9. 6. 2013 14:43
14
Kde by som nasla rozpravky po anglicky s anglickymi titulkami? Najlepsie online?
Ja viem, ze chcem vela, ale fakt nie su niekde nejake videa s rozpravkami ( potrbuejem nieco lahke na anglictinu ) s anglickymi titulkami? Aj by som stahovala, ale to by mi muselo blbe stahovanie ist, ... Otvor fórum »
9. 6. 2013 14:18
8
Ubytovanie UK
caute , poptrebovala by som sa ubytovat v BA ( Mlynska dolina)..neviem nie som z BA je mlynska dolina daleko od centra??..potrebujem 1-2 noci co hovorite na Internat Mlyny??? Dakujem za info Otvor fórum »
9. 6. 2013 13:34
4
Neviete či sa niekde v Žiline, Námestove, Dolnom Kubíne alebo Ružomberku nachádza neaké centrum kde sa dá skákat na tých velkých
neviete či sa niekde v Žiline, Námestove, Dolnom Kubíne alebo Ružomberku nachádza neaké centrum kde sa dá skákat na tých velkých Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:38
25
Čo robiť ak ma neprijmú na vysokú školu?
Dala som si prihlášku na dve vysoké školy - právo a filozofická dejiny umenia, obe sú UK, učila som sa na nich ale nevenovala som tomu brutálne veľa času. Zmaturovala som na samé jednotky a v každom... Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:31
147
Co zeny v skutocnosti chcu? BEZ CENZURY!
Cim viac spoznavam zeny, tym viac mi pride, ze reci typu "chlapi chcu sex, a zeny lasku" je blba propaganda, a vacsinou to je naopak. Cim viac sa cisto sexualne spravam k zenam (ale nie... Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:19
33
12
Dobrý film
Neviete mi poradiť nejaký dobrý film, učím sa celý víkend a chcem si pri dačom oddýchnuť :)) Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:07
11
Ahojte , potrebovala by som poradiť,,
Som v štádiu vyberania a porovnávania mobilov... Zatiaľ len tak približne. Neviem od mobilu nemám veľa požiadaviek ale tak jasné , že základné funkcie : ako Wi-Fi , Bluetooth .. fotaparát atď. Nevedeli by ste... Otvor fórum »
9. 6. 2013 10:58