Diskusie - 2644. stránka fóra
66
Ako vyzerať ázijsky
Etooo... Keďže strašne "závisláčim" na Korei a Japonsku veľmi by som tak chcela aj vyzerať :) Nemáte náhodou nejaký typ čo mm robiť aby som vyzerala ako aziatka? D: Dakujem všetkým vopred za rady < 3 :3 Otvor fórum »
26. 9. 2013 11:05
22
Pomoc s fitness
Ahojte, chcela som spýtať, či je tu niekto kto chodí do posilky a maká n sebe. Chcem začať chodiť aj ja a potrebujem si upravit stravu poprípade nejake doplnky. Pýtam sa hlavne tých, ktorí to... Otvor fórum »
26. 9. 2013 10:22
12
Nazov pesniciek
ludia co mate digisport tak su tam take uputavky jedna na Ligu majstrov a jedna taka na vsetky sporty ktore vysielaju na DS2 no a potrebujem vediet nazvy pesniciek ktore v tych uputavkach hraju :) Otvor fórum »
26. 9. 2013 09:59
6
Palackého, Olomouc
Ahojte, chcela by som sa opýtať na Palackého univerzitu v Olomouci. Najlepšie niekoho kto tam študuje na Filozofickej a úplne najlepšie anglinu alebo filozofiu. Ako to tam funguje, aký sú vyučujúci oplatí sa tam ísť... Otvor fórum »
26. 9. 2013 09:49
15
Ako naistalujem cyanogenmod na S3
Caute, vie niekto ako naistalujem cyanogenmod na i9300? Otvor fórum »
26. 9. 2013 06:33
45
Lacný notebook pre študenta
Ahojte, chcela by som sa opýtať či mi neviete poradiť kde by som zohnala lacné notebooky alebo aspoň na ktoré značky sa mám zamerať? ..potrebujem ho v podstate len na školu ale nechcem kúpiť šmejd..tak okolo 300-400 e, ... Otvor fórum »
26. 9. 2013 01:27
48
Zaspomínajme si,,.
Určite si väčšina z vás - najmä tých, čo tu pôsobia už dlhšiu dobu - spomína na užívateľov, ktorých obľubovali, ale už "nie sú medzi nami". Kto tu taký pre vás bol? Čím bol daný užívateľ/človek... Otvor fórum »
25. 9. 2013 23:16
7
Facebook-skupiny
zdravím, chcem sa spýtať na jednu vec..: Ked si na facebooku pozriem prispevky v skupine ktora je verejná (otvorena) tak členovia tejto skupiny môžu zistit, že som si to prezeral, alebo nemožu?? Naražam... Otvor fórum »
25. 9. 2013 22:26
59
Podľa čoho ste si vybrali VŠ?
Tak mam dilemu a chcem vediet, ako su na tom ostatni, tak sa vyjadrite, ked sa vam chce. (ano, uvedomujem si, ako biedne na tom som, ale zatial nie som bezdak, ... Otvor fórum »
25. 9. 2013 21:22
17
Vstupné písomky
Ahojte :) chcel som sa opýtať či keď vynechám písomku vstupnú z matiky napr. tak či ju budem musieť písať neskôr keď dojdem. Lebo som chorý a zajtra píšeme z matiky tak či mi ju dá napísať keď... Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:28
23
"VIACMENEJ"
Nikdy som nevedel posúdiť, či slovko "viacmenej" znamená viac alebo menej. Čo myslíte? :D Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:14
31
Koľko do seba naliať aby som bol opitý a zároveň aby mi to nespravilo napr. výpatky pamäte :D
Proste zajtra sme dohodnutý s kamosmi ze na jednu oslavu prídeme ozraty, ja moc často opitý nie som, tak sa vás pýtam, ako to neprehrať? :D chcem byť dosť ozraty ale zas nech sa udržím na nohách... Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:13
7
Pálenica
Tak mam spravit prácu o Pálenici vo svojej dedinke :) Bohuzial ani v archive ani v kronike toho vela nebolo tak by som chcel poprosit o radu ci ste sa nestretli s nejakou vseobecnou pracou o paleni a paleniciach vseobecne... Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:01
188
Hra na nejaký nástroj.
Ahojte, ja by som sa len chcela spýtať, či viete hrať na nejaký hudobný nástroj. Ak áno, tak na aký? Ako dlho hráte? :) Myslíte si, že viete hrať dobre na ten hudobný nástroj, ... Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:57
51
Neviem využiť svoju krásu
Som pekný, všetky baby pomne kukaju, dokonca som nikdy nemal akné, ale mám jeden problém... Ja proste sa neviem tak dobre správať, niaka zamnu príde a ja odpovedám len ze "áno? Super... uhu.." atď..... Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:54
9
Ako zosvetliť vlasy
ahojte, ako mam zosvetliť vlasy z tmavohnedej na svedlohnedu? Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:35- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?