Diskusie - 2643. stránka fóra
45
Lacný notebook pre študenta
Ahojte, chcela by som sa opýtať či mi neviete poradiť kde by som zohnala lacné notebooky alebo aspoň na ktoré značky sa mám zamerať? ..potrebujem ho v podstate len na školu ale nechcem kúpiť šmejd..tak okolo 300-400 e, ... Otvor fórum »
26. 9. 2013 01:27
48
Zaspomínajme si,,.
Určite si väčšina z vás - najmä tých, čo tu pôsobia už dlhšiu dobu - spomína na užívateľov, ktorých obľubovali, ale už "nie sú medzi nami". Kto tu taký pre vás bol? Čím bol daný užívateľ/človek... Otvor fórum »
25. 9. 2013 23:16
7
Facebook-skupiny
zdravím, chcem sa spýtať na jednu vec..: Ked si na facebooku pozriem prispevky v skupine ktora je verejná (otvorena) tak členovia tejto skupiny môžu zistit, že som si to prezeral, alebo nemožu?? Naražam... Otvor fórum »
25. 9. 2013 22:26
59
Podľa čoho ste si vybrali VŠ?
Tak mam dilemu a chcem vediet, ako su na tom ostatni, tak sa vyjadrite, ked sa vam chce. (ano, uvedomujem si, ako biedne na tom som, ale zatial nie som bezdak, ... Otvor fórum »
25. 9. 2013 21:22
17
Vstupné písomky
Ahojte :) chcel som sa opýtať či keď vynechám písomku vstupnú z matiky napr. tak či ju budem musieť písať neskôr keď dojdem. Lebo som chorý a zajtra píšeme z matiky tak či mi ju dá napísať keď... Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:28
23
"VIACMENEJ"
Nikdy som nevedel posúdiť, či slovko "viacmenej" znamená viac alebo menej. Čo myslíte? :D Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:14
31
Koľko do seba naliať aby som bol opitý a zároveň aby mi to nespravilo napr. výpatky pamäte :D
Proste zajtra sme dohodnutý s kamosmi ze na jednu oslavu prídeme ozraty, ja moc často opitý nie som, tak sa vás pýtam, ako to neprehrať? :D chcem byť dosť ozraty ale zas nech sa udržím na nohách... Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:13
7
Pálenica
Tak mam spravit prácu o Pálenici vo svojej dedinke :) Bohuzial ani v archive ani v kronike toho vela nebolo tak by som chcel poprosit o radu ci ste sa nestretli s nejakou vseobecnou pracou o paleni a paleniciach vseobecne... Otvor fórum »
25. 9. 2013 20:01
188
Hra na nejaký nástroj.
Ahojte, ja by som sa len chcela spýtať, či viete hrať na nejaký hudobný nástroj. Ak áno, tak na aký? Ako dlho hráte? :) Myslíte si, že viete hrať dobre na ten hudobný nástroj, ... Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:57
51
Neviem využiť svoju krásu
Som pekný, všetky baby pomne kukaju, dokonca som nikdy nemal akné, ale mám jeden problém... Ja proste sa neviem tak dobre správať, niaka zamnu príde a ja odpovedám len ze "áno? Super... uhu.." atď..... Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:54
9
Ako zosvetliť vlasy
ahojte, ako mam zosvetliť vlasy z tmavohnedej na svedlohnedu? Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:35
8
Šampiňóny
Viete mi poradiť nejaké recepty na rýchlu prípravu jedál so šampiňonami (/hubami/hríbmi ale hlavne so šam. ) - niečo čo by som mohla na intráku - na jednoplatničke ukuchtiť :D :) Otvor fórum »
25. 9. 2013 19:27
21
čo robíte počas nádchy ak,,
máte upchatý nos a volí vas z toho hlava? Otvor fórum »
25. 9. 2013 18:34
76
Chalan :3
Fajn, takže stručne :D Prestúpila som na novú školu a našla som si perfektné kamošky :3 Hneď v druhý deň sa mi zapáčil jeden chalan, a oni ho poznali. Dokonca k jednej chodí domov za jej... Otvor fórum »
25. 9. 2013 18:13
12
Škodlivosť proteínu
Zdar... Potreboval by som vedieť, či ma nejaké vedľajšie účinky, poprípade či nejako škodí organizmu proteín (myslím doplnkovú výživu samozrejme)... Vďaka za komentáre :) A poprosím ak by sa dalo, aj nejaký ten link... Otvor fórum »
25. 9. 2013 17:44
9
Co si myslíte o tomto videu??!
Další šokující video z metra! Co si o tomto chování myslíte?! http://www. youtube. com/watch?v=DPgzh8GxhW4 Otvor fórum »
25. 9. 2013 17:41