Diskusie - 2632. stránka fóra
23
PÁNSKE SILONKY
Baby, do obchodov sa dostávajú silonky pre pánov. Aký je Váš názor. Mali by to muži nosiť? Viete si to predstaviť na svojom partnerovi? Otvor fórum »
1. 10. 2013 01:03
28
Nechávaš si hodinku na ruke, keď ideš späť?
1. 10. 2013 00:38
21
Tvoj nazor na reklamu: s kym bankujete? :D
30. 9. 2013 22:18
12
Aj vy keď sa pozeráte na dakoho druhého v zrkadle, tak mé také krivé oko?? :D :D
:D :D .. akurát môj dialóg so sestrou: ..To aj ty, keď sa na dakoho pozeráš v zrkadle, má také krivé oko pojebané? BOHA HEJ! a to som si myslela, že som výnimočná,... Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:10
41
N O S aký sa vám paci ?
Zdravím krasavice z birdzu.. potrebujem vediet aky nos sa vam paci na chalanoch.. :) dakujem pekne za odpovede PS: sorry ze nepouzivam diakritiku ale na fone sa to na picu. . Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:08
11
Manažment UK
Zdravim. Chcel by som sa opytat ci ma niekto z vas skusenosti so studiom na fakulte manazmentu Univerzity Komenskeho v BA. Zaujima ma narocnost studia, pristup pedagogov a podobne. Mal by som zaujem ist... Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:04
7
Univerzita Mateja Bela, právnická fakulta
Ahojte, je tu niekto, kto študuje na UMB fakultu práva? Potrebovala by som zistiť aké predmety sa vyučujú v prvom ročníku.. alebo to viem zistiť aj na ich webovej stránke? Ďakujem za odpovede :)) Otvor fórum »
30. 9. 2013 22:01
5
Prázdninové jazykové kurzy
Čauky mňauky. :-D Nebolo to tak dávno, čo sme doma uvažovali nad jazykovým/výmenným pobytom, ale situácia sa zmenila a zdá sa, že na rok sa mi niekde ísť nepodarí. No, otázkou je:... Otvor fórum »
30. 9. 2013 21:46
11
Znamky, vyska
Beru sa znamky z gymnazia na vysoku skolu(zameranie manažment alebo nieco podobne)? Ak ano ktore rocniky aj polroky ? A ako to je z vysokou v zahranici ? Akceptuju tam maturu ? Alebo sa tam robia len prijmacky ?... Otvor fórum »
30. 9. 2013 21:21
24
Svrbenie bradavky
hodnú chvíľu, ale aj mesiacov ma už svrbí dosť pravá bradavka, neviete čím to môže byť? Otvor fórum »
30. 9. 2013 20:57
26
Má niekto skúsenosti s Bilingválnym gymnáziom v Sučanoch?
Ahojte, zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti bilingválnym gymnáziom v Sučanoch? Aká je tam úroveň školy? Je dobré tam ísť z osmičky? Neskôr by som chcela ísť na chemicko-technologickú v Bratislave, je to dobrý základ? Otvor fórum »
30. 9. 2013 20:06
10
Keď chcem na gymnáziu maturovať z nemčiny, tak si môžem vybrať úroveň B1 alebo B2 ?
Lebo z angličtiny sa povinne maturuje z B2... Nemčinu sa učím už 7 rokov a angličtinu 3 roky... Ako teda ? Otvor fórum »
30. 9. 2013 19:07
4
Prepínanie programov cez mobil
Prosím poraďte mi niekto program na mobil HTC Desire X, s ktorým môžem prepínať programy na televízore LG. Ďakujem Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:49
9
Anglicke bilingvalne gymnazium
Ahojte rozmyslam teraz nad strednou skolou kedze zaujmy mame hlasit uz na konci tohto roka a preto sa vas pytam aky je rozdiel medzi obycajnym gymplom a anglickym bilingvalnym gymnaziom. Je tam viac hodin anglictiny alebo este nieco ine?... Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:13
17
Ako vidíte štáty v budúcnosti?
Aké štáty budú podľa vás TOP? Ktoré budú najmodernejšie, najsilnejšie ekonomicky, vojensky......... ? A ako vidíte budúcnosť Spojených štátov? Udržia si prvenstvo alebo sa rozpadnú ? Koľko obyvateľov budú mať? Získajú na území alebo budú menší? Ako... Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:05
19
AKý máte názor na levné potraviny?
Niekto tam nakupuje a iny by nikdy, co hovorite na obchod, kde su vsetky veci, ktorym bud konci zaruka, alebo uz aj skoncila, nakupoivali by ste tu? ALebo vobec? Alebo nakupujete? Mliecne vyrobky ani maso... Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:04
8
Hubárska sezona začala
Idem s tatinkom zbierať huby, víte mi poradiť na akych miestach mám hľadať lysohlavky? Otvor fórum »
30. 9. 2013 18:01