Diskusie - 2624. stránka fóra
10
Ako sa vypaluju zbamienka?
Nedávno tu niekdo vytvoril tému ze jak sa zbaviť znamienok a vy ste povedali ze ku kožnej a tam to spravia buď laserom alebo vypalia...... Zaujímalo by ma ako sa proste vypaluju, neviem si to vôbec predstaviť, to... Otvor fórum »
6. 10. 2013 13:36
2
15
Magické huby
ahoj, chcem sa opýtať, po požití lysohláviek, je tam nejaký podobný "stav" ako napríklad pri marihuane- hlad, gastro? vďak; ) Otvor fórum »
6. 10. 2013 13:16
29
Sauna
Radi sa saunujete? Ktorú saunu máte najradšej? Viete sa saunovať? Otvor fórum »
6. 10. 2013 12:49
11
Slovenská alebo česká pieseň
Taká. ktorá sa dá normálne spievať. Potrebujem na súťaž:-) Minulý rok som napr. spievala toto, tak možno niečo podobné. Ďakujem:-) Otvor fórum »
6. 10. 2013 12:18
116
Ktorú politickú partaj podporujete?
6. 10. 2013 10:29
5
Farbenie vlasov
Cawello ... vedel by mi niekto poradit prosim? Takze momentalne riesim, ze sa prefarbim na rysavo ... Momentalne mam cervene vlasy ... Myslite si, ze mi chyti dobre nova farba? ... Ide konkretne o... Otvor fórum »
6. 10. 2013 10:07
15
Čo si mám myslieť?
Zaľúbila som sa do kamaráta. Vždy mi robil napriek, doberal si ma a podobne. Raz sme išli von sa prejsť na pole. Navrhol, že ma odnesie na rukách. Potom si lahol na zem a mne bola zima, tak mi navrhol... Otvor fórum »
6. 10. 2013 09:47
16
Opis krajiny-postavy
Ahojte, potreboval by som opis nejakej nehostinnej krjiny-lesa-udolia-kanonu apd. a musi to byt tym temnym, hroznym, tajomnym stylom. Opis nejakej baziny, mocariny, alebo nejakej skalnatej jaskyne-diery. Proste opis miesta, kam ludska... Otvor fórum »
6. 10. 2013 07:52
24
Neviem si rady
Pokúsim sa čo najlepšie sformulovať svoj problém. Pred piatimi rokmi som stretla staršieho muža, bol pre mňa ideálom, bol presne taký ako mal podľa mojej mienky muž byť. Veľmi som sa zamilovala, v podstate to... Otvor fórum »
6. 10. 2013 01:38
13
Blockova loteria
Myslite ze by na vylucili z loterie keby mam nazbierane blocky z jednej predajne ktore boli vystavene cca za hodinu? Otvor fórum »
6. 10. 2013 00:22
3
London School of Economcs and Political Science
zdravim studuje tu z vas niekto na LSE? alebo chce studovat? Otvor fórum »
5. 10. 2013 23:41
18
SuperHrdina
Určite jste každý nekdy toužili být superhrdinou po jaké superschopnosti jste toužili?:D Otvor fórum »
5. 10. 2013 23:27
1
Obchody v Žiline
Nejaký fakt že poriadny obchod s oblečením v Žiline? Nemám nejak moc času behať po celom meste, tak by som potreboval nejaké tie rady, kde to nájdem. Ide mi hlavne o taký obchod, kde je... Otvor fórum »
5. 10. 2013 22:43
8
Zháňam picklock
Nehehe... Zháňam "vreckovú" picklock sadu zo základnými planžetemy. Vedely by ste mi nejakú poradiť? Za rozumnú cenu. Prosím, píšte len tý čo máte skúsensť :p nehehe :D Otvor fórum »
5. 10. 2013 22:34- 1 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 2 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 3 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia
- do 30 eur
- do 40 eur
Ďalšie možnosti »