Diskusie - 2617. stránka fóra
1
TL-WA701ND
Zdravim. Mam router TL-WA701ND problem je v tom ze ak sa chcem dostat do nastaveni tak ma po prvy krat pustilo ale po par sekundach ukauje ze stranka sa neda zobrazit tak som to skusil cez externu kartu... Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:59
27
Ako zabudnut na zenu, ktoru milujem? (okrem casu)
Poprosim vazne komenty, a nie hluposti....som nestastne zamilovany do jedneho dievcata uz takmer rok, a hrozne to boli, o to viac, ked si uvedomim, ze ona si spokojne uziva zivot na 150% a ja od... Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:57
15
Príjemná hudba na písanie.
Ahojte, čo počúvate pri písaní, alebo učení ? Budem rada, keď mi sem hodíte niečo fajn, kľudové... :)) Ďakujem :) Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:45
32
Otázka pre chalanov
Zaujíma ma názor, že keď viete o dievčati, že už s niekým spala vnímate to ako plus alebo mínus? a druhá otázka-opak- keď viete, že sa ešte s nikým ani nebozkávala? (nie že by bolo nejaká nábožná... Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:38
6
Prihlaska cez UCAS
zdravim. potrebujem sa spytat jednu velmi dolezitu vec, ak si davam prihlasku cez UCAS a potrebujem si spravit test IELTS tak musim mat uz test spraveny do deadlinu UCAS t. j. 15. 1. 2014? Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:22
39
Ako znasate nedostatok spanku?
Najmenej kolko hod musite spavat, aby ste vedeli dlhodobo normalne fungovat? Ako sa u vas prejavuje, ak spite ovela menej, pripadne jednu celu noc spanok uplne vynechate? Kedy a ako to pocitujete na svojom zdravi? Otvor fórum »
9. 10. 2013 17:37
12
Zlomený prst
keď mám zlomený prst na pravej ruke ukazovák ..je zlomený je úpe vposlednom článku pri nechte normálne som mohla prst ohnúť a bol len trochu pripuchnutý a ani nebol modrý :D teraz mám dlahu dajú mi aj sadru myslíte? teda... Otvor fórum »
9. 10. 2013 17:09
4
Half-Life 2 Runtime error
Takže: mam half life 2 + ep1 epizódu 1 spustim bez problémov ale ked spustím half life 2 hra sapande a : Microsoft Vidual C++ Runtime Libary This application has requested the Runetime... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:45
10
Intolerancia laktózy
..prosím vás je tu nejaký človek ktorého črevá sú na tom tak nejak podobne a má tiež neznášanlivosť laktózy? :D viete idem mať stužkovú a úplne som zabudla že do omáčok sa často dáva smotana ktorá obsahuje tú pľuhu čo... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:40
25
Vztahy
Chcem sa vyrozprávať a poradiť , takže... s frajom sme spolu 2 mesiace, neni to dlho no ja ho už dávno lubim a on to vie, dnes mi napisal že nevie čo kumne citi, že... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:17
5
Hladam,,.
program na robenie fotiek z filmov. neviete o nejakom nahodou? :D dikes ; ) Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:55
3
UNIPO, matematika - fyzika ucitelstvo
dobry den, rad by som sa opytal kto studuje ucitelstvo matematiky - fyziky na Presovskej univerzite, pripadne ma kombinaciu fyzika a nieco alebo matematika a nieco. Je to tazke? Robite dôkazy alebo len pocitate? Chodim na upjs... Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:52
22
Ryšavé vlasy, modré šaty - aký makeup?
Zdravím, o mesiac mám stužkovú :) mám ryšavé vlasy, modré šaty a čierne topánky s doplnkami.. len neviem v akej farbe a aké líčenie, aby to nebolo ,,moc" neviem či si dať tiene, alebo len podkladový... Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:39
36
ČO SA MI NEPAČI NA SEBE
napriklad mne sa npači ze som chudi a mam velky nos hehe a čo vam? ruku na srdce ale :D Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:39
4
Prosím o radu ohľadom tlače letákov
čaute, potrebujem si dať vytlačiť letáky.. neviete o niekom / nejakej firme, ktorá by to spravila relatívne lacno a kvalitne? Robil som si nejaký prieskum, zatial mi to vychádza na firmu ffprint, konkrétne http://www. ffprint. sk/letaky-tlac-letakov-cennik/ Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:02- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 3 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 4 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia