Diskusie - 2616. stránka fóra
27
Ako zabudnut na zenu, ktoru milujem? (okrem casu)
Poprosim vazne komenty, a nie hluposti....som nestastne zamilovany do jedneho dievcata uz takmer rok, a hrozne to boli, o to viac, ked si uvedomim, ze ona si spokojne uziva zivot na 150% a ja od... Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:57
15
Príjemná hudba na písanie.
Ahojte, čo počúvate pri písaní, alebo učení ? Budem rada, keď mi sem hodíte niečo fajn, kľudové... :)) Ďakujem :) Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:45
32
Otázka pre chalanov
Zaujíma ma názor, že keď viete o dievčati, že už s niekým spala vnímate to ako plus alebo mínus? a druhá otázka-opak- keď viete, že sa ešte s nikým ani nebozkávala? (nie že by bolo nejaká nábožná... Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:38
6
Prihlaska cez UCAS
zdravim. potrebujem sa spytat jednu velmi dolezitu vec, ak si davam prihlasku cez UCAS a potrebujem si spravit test IELTS tak musim mat uz test spraveny do deadlinu UCAS t. j. 15. 1. 2014? Otvor fórum »
9. 10. 2013 18:22
39
Ako znasate nedostatok spanku?
Najmenej kolko hod musite spavat, aby ste vedeli dlhodobo normalne fungovat? Ako sa u vas prejavuje, ak spite ovela menej, pripadne jednu celu noc spanok uplne vynechate? Kedy a ako to pocitujete na svojom zdravi? Otvor fórum »
9. 10. 2013 17:37
12
Zlomený prst
keď mám zlomený prst na pravej ruke ukazovák ..je zlomený je úpe vposlednom článku pri nechte normálne som mohla prst ohnúť a bol len trochu pripuchnutý a ani nebol modrý :D teraz mám dlahu dajú mi aj sadru myslíte? teda... Otvor fórum »
9. 10. 2013 17:09
4
Half-Life 2 Runtime error
Takže: mam half life 2 + ep1 epizódu 1 spustim bez problémov ale ked spustím half life 2 hra sapande a : Microsoft Vidual C++ Runtime Libary This application has requested the Runetime... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:45
10
Intolerancia laktózy
..prosím vás je tu nejaký človek ktorého črevá sú na tom tak nejak podobne a má tiež neznášanlivosť laktózy? :D viete idem mať stužkovú a úplne som zabudla že do omáčok sa často dáva smotana ktorá obsahuje tú pľuhu čo... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:40
25
Vztahy
Chcem sa vyrozprávať a poradiť , takže... s frajom sme spolu 2 mesiace, neni to dlho no ja ho už dávno lubim a on to vie, dnes mi napisal že nevie čo kumne citi, že... Otvor fórum »
9. 10. 2013 16:17
5
Hladam,,.
program na robenie fotiek z filmov. neviete o nejakom nahodou? :D dikes ; ) Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:55
3
UNIPO, matematika - fyzika ucitelstvo
dobry den, rad by som sa opytal kto studuje ucitelstvo matematiky - fyziky na Presovskej univerzite, pripadne ma kombinaciu fyzika a nieco alebo matematika a nieco. Je to tazke? Robite dôkazy alebo len pocitate? Chodim na upjs... Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:52
22
Ryšavé vlasy, modré šaty - aký makeup?
Zdravím, o mesiac mám stužkovú :) mám ryšavé vlasy, modré šaty a čierne topánky s doplnkami.. len neviem v akej farbe a aké líčenie, aby to nebolo ,,moc" neviem či si dať tiene, alebo len podkladový... Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:39
36
ČO SA MI NEPAČI NA SEBE
napriklad mne sa npači ze som chudi a mam velky nos hehe a čo vam? ruku na srdce ale :D Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:39
4
Prosím o radu ohľadom tlače letákov
čaute, potrebujem si dať vytlačiť letáky.. neviete o niekom / nejakej firme, ktorá by to spravila relatívne lacno a kvalitne? Robil som si nejaký prieskum, zatial mi to vychádza na firmu ffprint, konkrétne http://www. ffprint. sk/letaky-tlac-letakov-cennik/ Otvor fórum »
9. 10. 2013 15:02
24