Dobry vecer , takze..,"moj problem" mam u nej sancu?
Takze nejak takto by som zacal, pisal som s jednou babou s pokecu, od rana do vecera, kazdodenne smsky,hodinove telefonaty, strasne sme sa na seba naviazali, ma 25 takze asi uz od toho zivota nieco chce
Duchovne oceľovým mužom, ako som ja, by sa takéto zakolísanie neprihodilo. Vzťahy so ženami sú prejavom slabosti každého muža. A pokiaľ niekto vypisuje takéto zúfalé články, je nutné ho považovať za duchovného stroskotanca. Je nutné dať tej osobe najavo, kto je tu pánom. Buď sa podvolí mužovi, alebo nebude nič. To je stanovisko, ktoré musí zaujať každý správny muž, ak už raz zakolísal a vstúpil do nerozumného vzťahu so ženou. Muž nemôže ustúpiť žene, poneváč muž pochádza z Božích rúk, zatiaľ čo žena iba z rebra muža.
veď počkaj a uvidíš myslíš, že mi vieme na čo dievča myslí?
možno sa bojí nového vzťahu, nevie čo chce.... každopádne, kebyže dá aj šancu tak by som si dal pozor, že ako správa a sledoval by som aj neverbálnu komunikáciu. pokiaľ nebude to bohviečo tak radšej nič nezačínaj s ňou, bo zhoríš ako fakľa.
@bielogvardejec hej super-oceľový skeptik, nemýliš si dievča napr. so psom alebo niečo pod.? Každopádne si to prehnal hoci je vidieť, že si sa tým "zaoberal" ..... @dodo123a .. vždy je šanca a aj keď chce pár dní neznamená že týždeň bez akejkoľvek komunikácie...
@zuzs mi stale spolu komunikujeme ako pred tym , sms/fb/volame stale..stale mame o com , len neviem do kedy mam cakat , a davat si falosnu nadej , a asi sa jej priamo spytam ci mam u nej este sancu hmm
podobne nieco sa stalo aj mne, lenze to som mal trojku v zile a bozkaval som sa s kamaratkou, po par dnoch som jej vypisoval ze ju lubim ale ona chcela cas na rozmyslenie a to bolo z jej strany vsetko a vlastne som si uvedomil ze som bol z nej len poblazneny a laska to nebola
@bielogvardejec Tvoji rodičia sú súrodenci alebo kde u Teba nastala chyba?
Zistil si, že si na chlapcov? V detstve Ťa zneužívala učiteľka na základnej škole? Šikanovala Ťa spolužiačka?
@dodo123a ako zlozite, mozno fakt potrebuje cas si nejako utriet myslienky, pocity...ale nadruhej strane, ked raz clovek proste ma niekoho rad (lubi, miluje), tak ho proste ma rad a tam by nemali byt pochybnosti, city su nieco, cim sam seba nedokazes oklamat, take neexistuje, ze neviem ci lubim, neviem ci nelubim a co ja viem co este...proste ked k niekomu nieco hlboke citis, ( co veta lubim ta ) vystihuje, tak neriesis veci typu, nevem asi sme na to isli moc hrrr a podobne...ako toto je moj nazor...mozno to ona vidi ( citi ) inak...v kazdom pripade drzim palce a nech sa stane cokolvek, hlavu hore..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
možno sa bojí nového vzťahu, nevie čo chce.... každopádne, kebyže dá aj šancu tak by som si dal pozor, že ako správa a sledoval by som aj neverbálnu komunikáciu. pokiaľ nebude to bohviečo tak radšej nič nezačínaj s ňou, bo zhoríš ako fakľa.
@dodo123a .. vždy je šanca a aj keď chce pár dní neznamená že týždeň bez akejkoľvek komunikácie...
Zistil si, že si na chlapcov? V detstve Ťa zneužívala učiteľka na základnej škole? Šikanovala Ťa spolužiačka?
jeb na nu..... zeny su bezcitne svine