Diskusie - 2613. stránka fóra
52
Je to pravda, že drogy alebo nejaké omamné latky robia umelcov kreativnejsimi?
Neviem či je to úplná somarina, alebo je na tom niečo pravdy, že ked si umelci dajú niečo - neviem čo presne , lebo sa nevyznam :D , Napr. trávu alebo iné latky ,... Otvor fórum »
12. 10. 2013 10:59
7
Vstavané aplikácie
Ako zmažem vstavané aplikácie v mobile ?? (napr. Facebook, Twiter a pod... ) Proste tie, ktoré sa nedajú klasicky odinštalovať ?? Otvor fórum »
12. 10. 2013 10:37
12
Bude divné,,.
Bude divné ak budem mať v 15 piercing v pere? Keď som sa o tom s kamoskou rozprávala tvrdila mi že budem divná (niežeby mi to vadilo :D ) A nebude stým problém na škole? Otvor fórum »
12. 10. 2013 10:09Mám šancu ešte vyrásť?
Mám 16 rokov a 178cm som mal keď nás merali na začiatku šk. roku a mi to príde proste jak keby som bol barz malý. Síce v číslach to je celkom dosť lebo viem že sú chalani čo... Otvor fórum »
12. 10. 2013 04:19
21
Niečo nové
Ahoj . Na Youtube sa hromadia kopy Lets Playov a nikto nevymýšľa nič nové a kreatívne . Rozhodol som sa teda , že to zmením . BUDEM HĽADAŤ RIEŠENIE NA ZLOŽITÉ VECI a preto som svoj... Otvor fórum »
11. 10. 2013 23:34
43
Devínsky masaker
Pamätáte si ešte masaker v Devínskej novej vsi ? Ste z devínskej ? alebo máte na to nejaké spomienky? Aký je na to váš názor, lebo názory na internete, hlavne na youtube, sú fúú... veľmi extrémistické Otvor fórum »
11. 10. 2013 23:25
4
Stredna skola
Aka je najlepsia stredna skola v Kosiciach?? Ak niekto vie nech poradi prosiiim. Otvor fórum »
11. 10. 2013 23:20
8
PayPal
Ahojte chcem sa opýtať máte niekto PayPal ?? Je to bezpečný spôsob platby ?? Chcem si objednať nejaké veci z amazonu a e-bay(možno). Príde mi to na Slovensko a cca ako dlho to trvá ? Koľko je poštovné... Otvor fórum »
11. 10. 2013 23:12
3
Nemecké cvičenia
Viete mi niekto poradiť nejaké stránky, kde by sa dali robiť nejaké nemecké cvičenia? napr. Hörverstehen, Leseverstehen... Ďakujem :) Otvor fórum »
11. 10. 2013 22:42
24
Ľudia chodiaci ako teliatka
Strašne, ale strašne moc ma vytáčajú ľudia cestujúci v MHD. napríklad nevedia, že najprv sa vystupuje a až potom sa nastupuje. Alebo ked je niekde len málo miesta pri vystúpení z električky a viem že za mnou... Otvor fórum »
11. 10. 2013 21:42
4
Cvičebný plán
Čaute ľudia! :) potrebujem pomoc, niečo ako cvičebný plán (proste niečo čoho sa môžem ,,chytiť,, ) keď chcem dosiahnuť natiahnutie svalov a nejakú tu šnuru alebo rozštep a tak.... proste, či strečing, alebo ešte nejaké cvičenia :)... Otvor fórum »
11. 10. 2013 21:10
9
Pomoc so psíkom
Ahojte, mám Sibirského Huskyho 6 mesačného a stala sa nám raz taká príhoda, že sme šli na prechádzku a tam ho napadol jeden o dosť väčší pes no a odvtedy keď idem s ním vonku skáče do iných... Otvor fórum »
11. 10. 2013 20:55
3
Antikoncepcia - vlasy
ahojte baby, chcela by som sa opýtať, či ste sa niekedy stretli s nejakým negatívnym účinkom HAK na vlasy?mám pocit, že odkedy beriem novú HAK, vlasy mi začali padať, viem, že vlasy padajú aj keď sa mení ročné... Otvor fórum »
11. 10. 2013 19:48
17
Co robiť na "párty"? :D
Proste že ked idetena párty, diskotéku, alebo proste čosi také..... tak čo tam robiť? Co tam robíte vy? Nedávno som na jednom bol a okrem chlastania som teoreticky nič nerobil... :D Ale boli tam samý neznámy... Otvor fórum »
11. 10. 2013 19:47
17
Ako môže niekdo tak rýchlo "zbossovieť"?
Takže má spolužiaka a on bol strašne tučný, mal okuliare, smrdel, proste každý si z neho uťahoval atd, a teraz dneska uplne umlatil jedného "bossa" školy jak nič, dnes je z neho proste štíhly chalan,... Otvor fórum »
11. 10. 2013 19:27- 1 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 2 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia