Diskusie - 2607. stránka fóra
9
Narodeniny
Je tu niekto narodený 29. februára? bo ja som a nemôžem si dátum v profile zmeniť pretože tam 29. 2. nie je v možnostiach sniff sniff :( Otvor fórum »
15. 10. 2013 14:18
19
Skamenené mačky
Čo by ste robili keby všetky mačky na svete skameneli? Nedali by sa niakoho zničiť a ľudia by ich museli nejako využiť. Ako by ste ich využili vy? Otvor fórum »
15. 10. 2013 13:22
253
Dali by ste sa pokrstiť?
tí, ktorí ste pokrstení, dali by ste sa pokrstiť ako bábätká, keby bolo vo vašej moci sa o tom rozhodnúť? Otvor fórum »
15. 10. 2013 11:29
40
Viete mi niekto zodpovedať pár otázok ohľadom neh. anti. PHARMATEX ?
Mám pár otázok na nehormonálny typ antikoncepcie PHARMATEX, Môže sa partner urobiť do partnerky po použití krému alebo čipok, ak dodrží všetky zásady ? Môže sa P. styk vykonávať v sprche (pod tečúcou vodou)... Otvor fórum »
15. 10. 2013 09:35
43
Co urobite keby vyhrate 1000 € v sportke?
- skacem az po plafon od radosti a az sa dost vyblaznim od radosti zacnem rozmyslat co s vyhrou
- asi najprv tomu neuveril
- hned by som to oslavil s kamosmi
Ďalšie možnosti »
15. 10. 2013 06:48- asi najprv tomu neuveril
- hned by som to oslavil s kamosmi
Ďalšie možnosti »
30
Dilema - ukončenie vysokej a život po tom
Ahojte, skúsim nejak stručne popísať svoj problém, ktorým sa trápim už asi mesiac, dva a bojím sa ho riešiť... Som študentkou 2. ročníka denného štúdia na škole a odbore, ktoré ma akosi prestali... Otvor fórum »
15. 10. 2013 00:50
17
Lávova lampa
Môžem ji mechať zapnutú cez noc? Myslím, či sa nemôže dačo chytiť od nej alebo tak... lebp veď pôvodne je to relaxačná lampa čo ti svieti len tak kdesi v pozadí... ďakujem. Otvor fórum »
14. 10. 2013 22:27
3
Webkamera , video , zvuk
Chcel by som sa spytat ci poznate nejaky free program kttory nahrava a uklada vide pomocou webkamery a zaroven nahraa aj zvuk s pomocou mikrofonu. Draiveri k mojej webke zvuk neumoznuju a rozne programi co som nasiel a skusal... Otvor fórum »
14. 10. 2013 21:56
18
Súhlasíte s vládnou politikou sociálnej demokracie?
14. 10. 2013 21:51
16
Zubná technika
ahojte :D .. je tu niekto, kto sa chystá študovať zubnú techniku v BA? Chcela som ísť na nadstavbu do MT, ale tú zrušili. A neviem z čoho v BA pozostávajú prijímačky. Ak to niekto teraz... Otvor fórum »
14. 10. 2013 21:25Rigid Collodium
Ahojte ľudkovia, vie mi niekto poradiť, kde by sa dal jednoducho zohnať tento roztok? Dajú sa s ním robiť skvelé jazvy na Halloween... viem, že ho majú na e-bay, ale to sa mi nechce objednávať,... Otvor fórum »
14. 10. 2013 21:02
2
Divoká voda - Čunovo
Ahojte, chcela by som sa opýtať hlavne tých, ktorí už boli na Divokej vode v Čunove. Aké vodné športy ste tam vyskúšali, príp. čo tam je k dispozícii. Máme tam ísť s kamarátkou na... Otvor fórum »
14. 10. 2013 21:00
9
New Yorker brigáda
Brigádoval z vás niekto v NewYorkeri? Aké to tam je? Máte aj zľavy na oblečenie a podobné výhody? Zaujíma ma aj ako platia. Ďakujem Otvor fórum »
14. 10. 2013 20:34
40
Koľko pečiva spotrebujete ako rodina za týždeň? Aké?
Sme sa o tom so spolužiakmi rozprávali, že koľko asi zjedia rožkov a chleba za týždeň ako 3-5 členná rodina a niektorí, že 30-40 rožkov, 2 biele chleby :O My zjeme asi tak 7 rožkov, celozrnný... Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:42
33
Už ste niekedy zverejnili svoje priznanie na priznaj..?
14. 10. 2013 19:39
92
Pocity a stavy po tráve
tí ktorí často alebo občas užívate marihuanu aké máte po nej pocity? stavy? nemyslim teraz moc to, že sa smejete a tak, ale čo sa týka myšlienok napadov pocitov. toto forum je len pre tych ktori marihuanu... Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:37
4
SSOŠ
Ludia prosím vás poraďte mi ak máte nejaké skúsenosti zo strednou školou v Poprade SSOŠ-Tatranská Akadémia či sa to oplatí alebo ako som zo Žiaru a ak by sa to oplatilo som ochotná bývať na intráku či sa presťahovať takže... Otvor fórum »
14. 10. 2013 19:32- 1 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 2 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia